Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
se rozhodně neprodává jen v Německu a Švýcarsku, ale taky u nás, na Slovensku, v Rusku, Itálii, Belgii, Rakousku at
Chce to jen rozšířit dealerskou a servisní sít.
Jinak ty prodeje na těch serverech o prodejích sou naprosté nesmysly.
Chce to jen rozšířit dealerskou a servisní sít.
Jinak ty prodeje na těch serverech o prodejích sou naprosté nesmysly.
Šedé prodeje ostatní zančky taky neudávají ne?
Jenže tohle není šedý dovoz.....jsou tu ofiko prodejci, samozřejmě pár aut se doveze i přes šedý dovoz vč modelů co se sem ofiko nevozí (zejména u chevroletu se sem tahaj i silverada, tahoe, suburbany či sem tam volt nebo equinox).
A u nás SDA udává vše i šedý dovoz. Právě díky tomu vím, že ta čísla sou nesmysl. Když se u nás prodá plácnu v listopadu 6 chevroletů a oni uvádí pro celou EU za listopad 8, asi to sedět nebude, že.....
To co oni udaj roční prodej 700 ks je v reálu tak 1100 a co udaj 1200 u chevy je v reálu tak 1600 + další cca 5-8 tis v rusku
A u nás SDA udává vše i šedý dovoz. Právě díky tomu vím, že ta čísla sou nesmysl. Když se u nás prodá plácnu v listopadu 6 chevroletů a oni uvádí pro celou EU za listopad 8, asi to sedět nebude, že.....
To co oni udaj roční prodej 700 ks je v reálu tak 1100 a co udaj 1200 u chevy je v reálu tak 1600 + další cca 5-8 tis v rusku
Arese
Tak tato zpráva mě opravdu pobavila. Caddilac totiž ohlašuje své "evropské ofenzívy" pravidelně již tak posledních 20 let, ale vždy to končí naprostým debaklem. Už by si konečně měli přiznat, že se jedná o auta pro Evropu naprosto nezajímavá a proti D3 zcela nekonkurenceschopná... 😲 😲 😲
haha. Tak sem se zasmáli....
Presne, kazdej prece vidi, ze jich v Evrope jezdej miliony a ze maj minimalne stejne dobry auta, jako D3.
O tom co je jak dobrý nerozhodují počty prodaných kusů. Nehledě že lidi kupovali v tomhle segementu jen naftu, ale ted už se časy mění...
Chevrolety se taky prodávaj docela slušně.
Chevrolety se taky prodávaj docela slušně.
Ano, v Evropě se prodá pár Camar a Corvett, ale jinak jaksi značka Chevrolet na našem kontinentu před cca 4 roky sbalila krám, jestli sis nevšimnu. A individuální dovoz to opravdu nezachrání! :-!
Naštěstí ne tak docela = Camaro a Corvette se dál běžně prodávaj
Že to vzdali s levnym Opelem a Chervroletem = to je jinej příběh = my evropani prostě radši škodovky a Dacie = to je naše budoucnost 😄
Že to vzdali s levnym Opelem a Chervroletem = to je jinej příběh = my evropani prostě radši škodovky a Dacie = to je naše budoucnost 😄
Taky BMW, M-B, Audi, Jagy, AR, Mase...však se podívej co se jich prodá. Ano, Cadillac má velmi dobré špičkové modely ("V"), ale v běžných verzích nijak neoslní a nepřehraje evropskou konkurenci.
To co sbalilo krám bylo až na HHR a Malibu jen korejské GM a toho nám fakt líto není. To co to zbylo už sou originál us modely.
Aspon je výhoda Camara, že není okoukaný jako Mustang kterého v Praze potkám za týden 10 ks různých generací.
Aspon je výhoda Camara, že není okoukaný jako Mustang kterého v Praze potkám za týden 10 ks různých generací.
Spíš lepší = D3 ty miliony nahání malejma modelama a obyčejnema motorama = samozřejmě za prémiový ceny 😄
Cadillac je narozdíl od nich furt plnohodnotnej prémiovej výrobce 😉
Cadillac je narozdíl od nich furt plnohodnotnej prémiovej výrobce 😉
To je jen otázka směřování trhů, v NA se kompaktů moc neprodá, v EU díky zcela odlišné struktuře měst naopak ano.
Bariku, já samozřejmě vím, že americké značky miluješ, ale přesto by sis měl zachovat alespoň trochu střízlivý pohled na věc. Víš, pokud bych tady já reagoval stejně zaslepeně jako ty, tak bych tady v diskusích chrochtal blahem, jak že se ten italský automobilový průmysl skvěle rozvíjí! Taky bych si to moc přál, stejně jako ty by sis přál, aby se v Evropě prodávali statisíce Chevroletů a Cadillaců. Ale realita je bohužel zcela jiná! 😲 😲 😲
To je přece fuk = jestli se prodá mraky A3 [odkaz] a A4 s 2litrovou naftou = Cadillac je furt slušná značka = narozdíl od dnešní D3 taková prémiová >😁
Jezdil jsem špičkovými ATS-V nebo CTS-V. Motoricky i podvozkově opravdu perfektní, interiér už taková sláva nebyl. Ale pak jsem měl ATS s 2,0T a to byla bída všech bíd. Nevím na čem končí dnes tato řada konkurující 3er, ale špatný motor, převodovka, žalostně málo místa. Těžko pak obhajovat cenu +1,2mio.
ATS a CTS budou v horiznotu cca 2 let končit a nahradí je 1 společný model CT5.
zatím končí ATS u 3,6 V6 v ATS-V a CTS u CTS-V s V8. Pak je CT6 kde byl představen nový V8 TT s 550 HP a vedle toho sou suv XT4,XT5 a Escalade.
A Chevrolet tu má Camaro a Corvette a v Rusku jak sem psal navíc ještě Traverse a Tahoe.
zatím končí ATS u 3,6 V6 v ATS-V a CTS u CTS-V s V8. Pak je CT6 kde byl představen nový V8 TT s 550 HP a vedle toho sou suv XT4,XT5 a Escalade.
A Chevrolet tu má Camaro a Corvette a v Rusku jak sem psal navíc ještě Traverse a Tahoe.
Nemusí se tu prodávat statisíce, stačí desítky tisíc...... Prodejní počty stoupaj, chce to jen víc modelů, hustší servisní a dealerskou sít a pomůže jim i zákaz nafty 😉
Anonym
a rozšíruje nabídku modelové řady na 5 modelů - Niva, Tahoe, Traverse, Camaro a Corvette :yes: :yes:
Vážně by mě zajímalo, co jsem napsal kontroverzního - nový auto z titulky se mi líbí, ale je to u nás moc exotický/na provoz nepraktický. Zase tu palcuje mateřská škola?
Jak bys tak odhadoval poměr českejch a slovenskejch majitelů BMW, MB, Audi = který jezděj do autorizáků = a někam jinam? 😉
Prvomajitel = jo tam to bude ze začátku 100%. A dál? 😄
Prostě Cadillac je normální prémiová alternativa = paradoxně dneska snad víc prémiová než výrobci milionů kusů ročně = docela často prémiovejch už jen výbavou a cenou
Tak kde je problém. Servisů je mraky. ofiko diagnostiku už má dneska kdekdo, to není velký problém si tu mobilní v kufru koupit.