Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
white label
Hlavně měli minimalizovat plastové lemy kolem blatníků, podle vzoru CX-5, udělat je na menším autě masivnější nemá logiku a vypadá to podstatně hůř.
to masivne oplastovanie je ozaj nepekne... ale je to v mode teraz ... s tym asi nejde moc vela spravit... osobne mi je ale vitara daleko sympatickejsia... a nielen kvoli blatnikom samozrejme ... celkovo je lepsie ponata a ma lepsie cielenie aj praktickost :yes😒br />
CX-3 mi pride len nieco ako zvyseny hatch plus hra plastov a farieb ... teda nieco ako zvyseny stonic od ria... teda taka akoze stylovka pre menej-solventnych... kdezto vitara je za mna uz skutocne SUV ...
CX-3 mi pride len nieco ako zvyseny hatch plus hra plastov a farieb ... teda nieco ako zvyseny stonic od ria... teda taka akoze stylovka pre menej-solventnych... kdezto vitara je za mna uz skutocne SUV ...
KANKUNEN
této Mazdy mají všichni malé turba nebo vyběhové 1,6ky? Má někdo nějaký tip?
Moj tip: prestan byt posraty z maleho turba a budes spokojny.
Vlez někdy do mazdy 3 v silnějším dvoulitru a pokud umíš aspoň trochu řadit, tak pochopíš, proč ne malé turbo. O spolehlivosti mazdovských benzínů ani nemluvě a o lepší spotřebě zvlášť pod zatížením taky ne.
Jenže pro stejný pocit mi bude stačit litrové turbo do 100 kW... Exaktní důkazy pro tvá tvrzení taky nejsou.
Není pravda, u litrového turba je většinou špatně dávkovatelný plyn, mrtvá horní třetina otáček, nepřesná odezva například na výjezdech ze zatáček. Ano litrové turbo ocení ti, co se jen přepravují, protože je určitě komfortní když to auto jede ve středních otáčkách a dole bez nutnosti řazení. Jinak vše hovoří pro hladký a konstantní nástup výkonu a čitelnou odezvu na plyn u atmosféry.
Někdo to ani nepozná a asi nemají představu, jak jede dvoulitr s 210 Nm v malém autě.
Asi sme sa nepochopili - nic proti mazdackemu dvojlitru, ale chcel si alternativu a v nej sa maleho turba netreba bat. Skus previezt napr. suzukacku 1.4ku, lebo litrovy trojvalec ako niekto hore radi nie je konkurencia silnejsiemu G150.
Jenže není turbo jako turbo. Zatímco TSI se chová tak, jak popisuješ, Ecoboost je příjemnější. A pořád to bude motor do 100 kW, zatímco Mazda má kolik, 121?
Šak taky ta 121 Kw mazda si celkem se 100 Kw trubem ve srovnatelném autě vytře..... . Jinak určitě jsou i příjemná turba, to jo, můžu přidat 1,5 t od hondy.
Beefcake
Odporucam pozriet [odkaz] , je to skoro na konci, ako sa stale Mazda nepoucila s naladenim AWD. Podla mna to je cisty pruser a sa cudujem, ze to redaktori celkom rozmazli. Hoci boli relativne mierni.
Podobny problem ako mala kedysi Honda pri CR-V (a podla mna stale ma), ci stale ma napr. RAVka (a zrejme nielen ta). Jednoducho ten vykon nedokazu rozumne preniest na kolesa. Hlavne na zadne.
Svetlu vysku skoda spominat.
Podobny problem ako mala kedysi Honda pri CR-V (a podla mna stale ma), ci stale ma napr. RAVka (a zrejme nielen ta). Jednoducho ten vykon nedokazu rozumne preniest na kolesa. Hlavne na zadne.
Svetlu vysku skoda spominat.
Jo a až bude někde stát cx-3 vedle normálního golfu, tak se pořádně podívej a vezmi si s sebou metr.
Je potřeba si do auta sednout, seřídit sedačku, volant, zrcátka, opěrky, zkusit dosah ovládacích prvků, popř. se projet a pak srovnat s dalším autem. Mě osobně se CX 3 líbí, ale vnitřní prostor mi nevyhovuje. Samozřejmě je určitě dost lidí, kteří s ní budou spokojeni a nijak mě to neuráží.
Jo a ten metr měl být na změření výšky nad zemí, délky, a výšky boku vozidla. Potom bys třeba taky došel k tomu, že v tom svém crossoveru můžem mít tak maximálně vyšší sedák, jinak plus, mínus sedíš ve stejně velké krabici.
A ta výška sedáku, ta je důležitá. Pravdu máte v tom, že to jsou v podstatě stejné krabice.