Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFord odhalil část nového Focusu. Je novou inspirací místo Aston Martinu Volvo?
67 komentářů
Jenik3
Nevim, jak se nadpis libi ostatnim ctenaru, proto se ptam.
Podle meho nazoru by bylo vhodnejsi prehodit Volvo na zacatek vety, tedy
namisto "Je novou inspirací místo Aston Martinu Volvo?" napsat "Je Volvo novou inspirací místo Aston Martinu?
Podle meho nazoru by bylo vhodnejsi prehodit Volvo na zacatek vety, tedy
namisto "Je novou inspirací místo Aston Martinu Volvo?" napsat "Je Volvo novou inspirací místo Aston Martinu?
Je to stejně blbost...a podobu tam vidím velmi velmi vzdálenou..
Naštěstí snad pro Ford.. 😉
Naštěstí snad pro Ford.. 😉
milic
jste si opravdu jist, že 1,5 Ecoboost v novém FoFo bude čtyřválec?
Právě... Obávám se, že 1.5 EB v new Focusu bude technicky velice podobná té ze současné Fiesty ST, tedy tříválec 😐
To je tá otázka... Bol by z môjho pohľadu trošku problém, keby vrchol bežnej motorovej palety Focusu predstavoval trojvalec (a imidž Focusu by viac či menej utrpel). To by bolo zbúranie ďalšej psychologickej hranice. Ale toho sa Ford zrovna nebojí (keď ako prvý masovo nasadil trojvalcový EB do nižšej strednej a dokonca aj do strednej triedy), takže mám dosť obavy, že to ten trojvalec nakoniec bude. 8-s
Dat 3valec do Fiesty ST je podla mna riadne psycho a prekonat to bude fakt tazke.
Souhlas. A neznám majitele minulé výborné generace, kteří by chtěli omladit.... zvláště když konkurence - Polo GTI má 2,0 TSI.
Typicky papirovy kovboj, ktery ma v tom hned jasno. Je to třivalec a hotovo, přes to vlak nejede. Přitom už Golf GTI je v ramci HH dosti měkač a u Pola GTI to platilo v předchozi generaci dvojnasob, kdežto Fiesta ST je hodně rozdilne auto a vubec bych se nedivil, kdyby tomu s přichodem nove generace bylo opět stejně. Troufnu si tvrdit, že nova generace Fiesty ST bude na tom lepe než ta, ktera pravě dosloužila.
Takže bys raději tříválec než 2,0T?
Takhle od stolu určitě ne. A jen dodam, že realně na mě udělal po kratke zkušenosti lepši dojem 1.6THP než pravě 2.0TSI. Jo a ještě dodam to, že kdybych se měl rozhodnout, ktere z těch aut pořidit ve kterych ty motory byly tak vyberu to s 2.0 TSI.
Já Fiestu ST mám ještě v garáži. A znám celou řadu dalších majitelů, včetně těch, co jezdí slalom v ČR-SR. Takže jsme o tomto opakovaně diskutovali. Koukni se třeba na ST-RS skupinu 😉
To nálepkování si nech od cesty... schizofrenik, papírový kovboj, přitom s tím máš prd najeto. Já mám fordy rád, jezdím s nimi, ale nejsem nekritický ke všemu, co má nálepku modrého oválu.
To nálepkování si nech od cesty... schizofrenik, papírový kovboj, přitom s tím máš prd najeto. Já mám fordy rád, jezdím s nimi, ale nejsem nekritický ke všemu, co má nálepku modrého oválu.
Kdyby to byla pravda tak nepišeš takove ptakoviny jako, že nejede, trapi se atd. v kategorii podobnych motorizaci. A už uplně mimo je nějaky neustali kontext s jinou kategorii motoru.
Tak litrový tříválce jezdí i jako Fiesta R2, sice to není úplně top výkonem ale je to použitelné v zavodním tempu.
lordlord
chce to nového návrháře s vlastní vizí a nevykrádat
Pokud bude pravda alespoň ten 8 stupňový automat, tak to by bylo plus a asi by byli první v této třídě.Ale bude k tomu pořádný motor?
To že nemáš srovnání a připadá ti 3 válec jako raketa, je jen tvůj problém. Chybí ti nadhled, možnost srovnání. .Když na okresce při 80 dáš plný plyn, nic se neděje, podradíš a taky nic. Do 80 když jsi sám, tak jo po městě, ale jinak chybí krouťák. Do nižší střední je to naprosto nevhodný motor. Krom toho je to drahé a žere to. I s novou Fiestou 1,0 EB jsme se pod 6 nedostal.
Ano, dvoulitr se do Fokuse dával vždy, akorát míval výkon na úrovni toho litru a to byl vrchol nabídky, vyjma ostré verze (FoFo 1 - 96kw atmo 2.0), takže jistě těm méně náročným takový litr postačí.. doufejme, že za zajímavé peníze. A tahle motorizace byla navíc okrajová, jinak se prodávaly 1.4 a 1.6.
Silnější motorizace už mají výkonu dostatek a dvoulitr EB až nadbytek na denní ježdění pro rodinu. A kdo chce vozit naložené kombi, může sáhnout po TDCi....
Ty další motorizace vnímám docela dobře.. :yes:
Myslim že ten 8st. Aisin dávaj dokonce k 1.2 PureTech 130 koní. Určitě k 1.6 benzín 225 koní
Když teď Insignii vyrábí PSA = třeba se to zlepší >😒]
[odkaz]
Můžeme doufat, že bude, ale jisté to není, myslím, že se spíše uvažuje/začíná s jeho vývojem, než aby někdo už věděl.
Nové RS bude mít z velké části stejnou techniku tak že vývoj nebude takový problém jak myslíš.