Design
Přihlásit pro přidání komentáře
Josef 1
Opravte si rozměry: Udáváte, že má větší délku Kamiq než Karoq.
Dají se předpokládat rozměry, ceny na úrovni Arony.
Takže já raději Golfa, Focusa nebo Octavku.
Dají se předpokládat rozměry, ceny na úrovni Arony.
Takže já raději Golfa, Focusa nebo Octavku.
Whitek
K čemu je, když designér maluje 24 palcové kola na auto, které bude obouvat maximálně tak 17, nebo běžněji 16? Tohle mě vždycky rozčaruje - na papíře machrovinka a v reálu to bude bedna na kolečkových bruslích.
_Karel_
To je nějakej apríl? Dávat v půlce dubna "oficiální skici", když už nejmíň od ledna jsou dostupné fotografie? [odkaz]
Já se picnu. Nebyly by oficiální skici nového Touaregu, event. P508?
Edit: autor sám na měsíce starý text odkazuje. Takže o něm ví. Co tedy proboha bylo smyslem? Nepřináší ani nové info, a místo fotek nesmyslné skici.
Já se picnu. Nebyly by oficiální skici nového Touaregu, event. P508?
Edit: autor sám na měsíce starý text odkazuje. Takže o něm ví. Co tedy proboha bylo smyslem? Nepřináší ani nové info, a místo fotek nesmyslné skici.
cjoctavian
Skica prave vcas...Krasavec to teda nie je...
[odkaz]
[odkaz]
speedfred
je iba pracovný názov, ofiko bude Komik
webpaja
...jméno a malůvka, když na netu jsou už snímky.
[odkaz]
[odkaz]
holden2
skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje
Koukám, že po svém trapasu pod článkem o cupových Octaviích jsi se už oklepal a Speedfred tě ještě nepotkal, aby ti domluvil 😉
Hele Holdene, proč stejnou průpovídku píšete na více webech? A proč se na jiných webech nickujete jinak? Hele, máte vůbec občanský průkaz? Nebo jen takový papír, že právní úkony za Vás může vykonávat jen určený zástupce? A nezměníte už repertoár vyjádření? Něco vtipnějšího, že by?
Googlit
Škoda toho jména, přál jsem si KAJAQ.
A začínat to bude s 1.0MPI 55kW z Citigo a stejně jako Fabia Combi to uveze 5 zdatných redaktorů na Ještěd a ani se nezapotí 😉