Design
Whitek
K čemu je, když designér maluje 24 palcové kola na auto, které bude obouvat maximálně tak 17, nebo běžněji 16? Tohle mě vždycky rozčaruje - na papíře machrovinka a v reálu to bude bedna na kolečkových bruslích.
99matthew99
Kamiq bude 0.5 TSi 2 valec quattro turbo s moznostou vypinania polovicky valcov pri nizkej zatazi 😄
ericn
Spíš mě napadá, který Komiq (čti komik), tenhle děsný název vymyslel >😁 >😁 >😁
A začínat to bude s 1.0MPI 55kW z Citigo a stejně jako Fabia Combi to uveze 5 zdatných redaktorů na Ještěd a ani se nezapotí 😉
A začínat to bude s 1.0MPI 55kW z Citigo a stejně jako Fabia Combi to uveze 5 zdatných redaktorů na Ještěd a ani se nezapotí 😉
holden2
skodovka je hnuj pro dobytek. skodovkou jezdis protoze musis. skodovka se nekupuje ale fasuje
twistedTSD
Kamiq není sourozenec Arony. Ten přijde až příští rok a vycházet bude z Vision X.
Ozzman
Jako vážně ? >😁 A Karoq není nejlevnějším SUV ? Když začíná na 1.0 TSI, kde bude začínat toto ?
webpaja
Koukám, že po svém trapasu pod článkem o cupových Octaviích jsi se už oklepal a Speedfred tě ještě nepotkal, aby ti domluvil 😉
Bubáq
Hele Holdene, proč stejnou průpovídku píšete na více webech? A proč se na jiných webech nickujete jinak? Hele, máte vůbec občanský průkaz? Nebo jen takový papír, že právní úkony za Vás může vykonávat jen určený zástupce? A nezměníte už repertoár vyjádření? Něco vtipnějšího, že by?
Emel
Viz Seat Arona... nebo ne? Aha, tak asi ne... budu to muset nastudovat, tohle je asi nějaká asijská mutace.
Josef 1
Opravte si rozměry: Udáváte, že má větší délku Kamiq než Karoq.
Dají se předpokládat rozměry, ceny na úrovni Arony.
Takže já raději Golfa, Focusa nebo Octavku.
Dají se předpokládat rozměry, ceny na úrovni Arony.
Takže já raději Golfa, Focusa nebo Octavku.
twistedTSD
Kamiq je low-cost určený pro Asii, nemá význam jej srovnávat s Karoqem. Údajně nedostal ani MQB platformu a pod kapotou je zřejmě 1.5 atmo.
traveldrive
Aby to nakoniec nenazvali Ka-ja-neq, pretože to v nejakom čínskom dialekte znamená niečo úžasné... Ja sa už nedivím ničomu.
Já se picnu. Nebyly by oficiální skici nového Touaregu, event. P508?
Edit: autor sám na měsíce starý text odkazuje. Takže o něm ví. Co tedy proboha bylo smyslem? Nepřináší ani nové info, a místo fotek nesmyslné skici.