Novinky
gld
0
prečo nie? keby som nevedel čo s peniazmi tak by som to bral
Přejít do diskuze
Poslednich par let jezdim povestinou vozy s turbomotorem 9byt na naftu). Je sice prijemne se svezt atmosferickym benzinem, ale prebytek kroutaku je neco tak navykoveho, ze si vetsina rada zvykne. Navic sesti a osmivalce maji krasny zvuk i tak a da se ocekavat elektronicke doladeni zvuku vychazejiciho z vyfuku. Jde jen o zvyk. 😉
never tomu kámo. Beštiu ktorá váži dve aj pol tony a má 700 koní by som v garáži nechcel ani omylom... :-!
vo co go chlapi? mercedes sa tu dušuje že bude za pár rokov montovať do všetkého turbá a vy si tu štkáte na ramenách že staré dobré časy končia ;-\
vás teda potešiť to musí byť fuška..
vás teda potešiť to musí byť fuška..
Levněji jezdit nebudeme určitě, na to zapomeň, čistěji možná ano. Je ale otázkou, jak dlouho tahle obroda automobilismu bude a jakou ekologickou zátěží bude výroba zcela nových technologií (baterie, elektromotory, atd..) Tohle téma je na dlouhé debaty a nemá moc smysl to tu řešit. Jen se bojím velké zneužitelnosti tohoto současného ekošílení.... :-!
AMG bude robit motor s objemom 5.0 a s dvoma turbami. Slabsia verzia bude mat vykon 570 HP (ta nahradi terajsi 63AMG) a silnejsia verzia by mala mat 700 HP (nahrada za 65AMG).
Spekuluje sa aj o hybridnych verziach AMG aut.
Viac info tu😒br /> [odkaz]
Spekuluje sa aj o hybridnych verziach AMG aut.
Viac info tu😒br /> [odkaz]