Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Slovensko je ve hře o získání investice automobilky. Zatím nejmenované...

Slovensko se dostalo do finále rozhodování nejmenované automobilky o umístění její plánované investice.
Zpět na článek
Avatar - maviswanczyk
1. 6. 2018 01:51
Gratulace!!!
DAR!
Dobrý den, obecná veřejná dobrá zpráva přišla k vám.
Jmenuji se Mavis Wanczyk, vítěz jackpotu o výkonu $ 758.7
milionu v srpnu 2017. Já a moje rodina se rozhodli dát 5 dolarů
milion ($ 1,000,000.00) každý šťastným osobám na celém světě jako vlastní způsob, jak pomáhat změnit svět pro dobro. Kontakt níže
Email: maviswanczyk1964@gmail.com pro info / nárok.

Pokračovat ve čtení:
[odkaz]

Vše nejlepší,
Kontaktní email: maviswanczyk1964@gmail.com
25. 5. 2018 21:53
Re: Díky maďarské dálnici ?
H/K_svwet, v podstate si to napísal správne. Robia v zahraničí, ale jednou nohou sú stále doma. Prečo? Lebo z tých gastarbeiter miezd v zahraničí by tam tiež moc nevyskakovali. ;-)
25. 5. 2018 21:37
Re: Díky maďarské dálnici ?
H/K_svwet, keď už, tak druhý najstarší maratón na svete. A jediná poriadna ZOO je v Prahe a v Dvůr Králové. A to tzv. medzinárodné letisko je taká bieda, že východniari lietajú do sveta z Budapešti a Viedne.
P.S. A za vysoké mzdy si nikto mentalitu nekúpi a nevybuduje druhé Švajčiarsko. ;-)
25. 5. 2018 18:30
Re: Díky maďarské dálnici ?
Na čom šlapeš?
25. 5. 2018 18:29
Re: Díky maďarské dálnici ?
Vrchom cez Tatry je to až 43km naviac. Obchádzka jak sviňa ;)
25. 5. 2018 17:44
Re: Díky maďarské dálnici ?
Čo to trepeš za blbosti? Kde na také vtákoviny chodíš?
Avatar - 3_diamanty
25. 5. 2018 17:41
Re: Díky maďarské dálnici ?
presne tak... v meste je nezamestnanost mala .. a priamo v KE skoro ziadna...... nakoniec najvyssia nezamestnanost je na slovensku stejne kdesi dole okolo rimavskej soboty a filakova aj velkeho krtisa a tam kdesi .. co je defakto geograficky uz stredne slovensko .. aj ked ono tie statistiky su z roka na rok ine vsak ano ... ;-)

na druhej strane... Kosice maju medzinarodne letisko... bezi sa tu tusim ze druhy najstarsi maraton v europe ... maju velku a znamu zoo ... a o rok tu budu opat MS v hokeji ... vidim tu rocne aj kopec turistov.... takze iste sa du prezit da :-) .. ale ano.. stale moze byt lepsie .. stacilo by len aby ludia za poctivu pracu boli aj spravodlivo odmeneni a mohli sme byt kludne druhym svajciarskom.. ale tak sluby sa slubuju a.... ved to pozname... ale stale je tu sanca... je tu kazdy den... a ja isty pokrok uz vidim hoc moja generacia si toho "pokroku" uz asi moc neuzije .. tak snad ti ktori pridu po nas sa tu uz budu mat lepsie :yes:
Avatar - Beefcake
25. 5. 2018 17:32
Re: Díky maďarské dálnici ?
Vychod, to naozaj nie su len Kosice.
25. 5. 2018 16:26
Re: Díky maďarské dálnici ?
Co vím, tak obvykle jsou ty granty pro hodně chytré a nebo časově omezené. V drtivé většině jsou to stejně erasmáci. Každopádně studenti z SK v ČR vytváří konkurenční prostředí a to je dobře.
Avatar - 3_diamanty
25. 5. 2018 15:46
elekromobily
inak len nedavno par tyzdnov dozadu u nas dokoncili japonci novy zavod tusim ze v imo parku pri letisku ... na vyrobu zrejme nejakych elektromotorov, ventilatorov a dalsich elektro komponentov do aut ( snad uz to aj otvorili alebo to kazdu chvilu otvoria.. ) .. takze cele by by to aj davalo zmysel .... a mame tu aj kvalifikovanych ludi ... zase az taka bida tu nie je ale vzdy moze byt lepsie ... ale je fakt ze bez tych automobiliek a kdejakych subdodavatelov pre automobilky by to tu bola mizeria .. tak ked neprsi aspon kvapka ;-)
25. 5. 2018 15:32
Re: Díky maďarské dálnici ?
Tym studiom len vyuzivaju moznost, ktoru maju, ziskaju vzdelanie zadarmo na zahranicnej univerzite, ktora ma dobre meno a vdaka systemu, maju dokonca vacsiu sancu na prijatie nez domaci a nejedna sa iba o medicinu. Kto by to nevyuzil. Na Slovensku plati nepisane pravidlo, ze na juhu nic nestavat. Byvaju tam Madari, ktori pri prvej prilezitosti juh odtrhnu aj ked to nikto nedovoli. A radsej ako budovat dialnicu na rovnom juhu, buduje sa dialnica na severe, 10x drahsia cez vsetky Fatry a Tatry.
A nikomu to nepride divne, ze z Kosic musis ist do Presova, Popradu, Ziliny a tak do Bratisl. Alebo cez Madarsko a Budapest.
Avatar - 3_diamanty
25. 5. 2018 15:29
Re: Díky maďarské dálnici ?
je tu dost vysokych skol.. ba by som povedal ze az vela ( a studuje tu na nich u nas dnes uz kde kto... od trininadu a tobago az po pakistan ) ... fakt skoly su o to by neslo ... a v poslednych rokoch povznikali kdejake take fakulty a odbory ze by clovek ani neveril co vsetko sa da dnes uz na vyske studovat ... ja som mal svojho casu spoluziaka tusim bol kdesi z jemenu ci tam dakde blizky vychod ( pred vyse 10 rokmi to uz bolo ) :-) ...

tych smutnych veci je tu viacej... musel by si tu byvat a potom pochopis preco ludia cestuju za pracou do blavy prahy alebo nemecka norska rakuska irska a pod ... lebo tu za tu istu pracu ako nemec dostavas ***.. kdezto v nemecku mas ozaj plat ako sa patri ... ale zase k nam chodia pracovat z ukrajiny rumunska moldavska a pod... pre nich sme my zase nemeckom >:D

PS: poznate ten vychodniarsky vtip?... ze preco na vychode nie je robota? -- bo tu na vychodze je šicko porobeno ( lebo tu na vychode je vsetko porobene ) >:D
25. 5. 2018 15:06
Re: Díky maďarské dálnici ?
S tým platením nemáš celkom pravdu. Môj syn študuje v Anglicku a nič neplatí. Kamaratova dcéra študuje v Dánsku a tiež nič neplatí.
25. 5. 2018 14:32
Re: Díky maďarské dálnici ?
To by nebol problém, keby školy nemali pre nich rezervované kapacity, takže aj keď si na prijímačkách lepší ako cudzí máš smolu, lebo z tých tečie školám viac peňazí.
25. 5. 2018 14:30
Re: Díky maďarské dálnici ?
Ale prd. Diaľnica vrchom spája okrem Banskej všetky krajské mestá a je to jasne najvýhodnejší spôsob ako prepojiť husto osídlené oblasti. Diaľnica spodkom je druhoradá stavba a podľa toho sa k tomu aj pristupuje.
A vysoká nezamestnanosť nesúvisí vždy len s infraštruktúrou. Okrem toho, kde si prišiel k tým 10%? "Košice I – 5,00 %, Košice II – 5,24 %, Košice III – 3,87 %, Košice IV – 4,17 %" Situácia na Slovensku je taká, že vo väčších mestách pracuje každý kto chce.
25. 5. 2018 14:22
Re: Díky maďarské dálnici ?
Obchadzka to neni velka.
Máme lekarske univerzitry na nich vsak studuju nóri africani a arabi.
25. 5. 2018 14:14
Re: Díky maďarské dálnici ?
Pracuje sa aj na spodnej vetve. Ale taha sa to uz roky. Povodne mala byt dialnica do KE hotova uz v roku 2010. Klasika...
25. 5. 2018 14:07
Re: Díky maďarské dálnici ?
Jenomže ve Vídni si to musíme zaplatit a na to nemáme . Takže nemůžeme.

Ten východ Slovenska má velkou nezaměstnanost, přes 10% a řekl bych že s dálnicí spodem by byla nezaměstnanost poloviční.
25. 5. 2018 13:54
Re: Díky maďarské dálnici ?
Však i ty můžeš jít studovat medicínu třeba do Vídně, o co ti jde? My jsme na tom s dálnicemi lépe? Neřekl bych.
25. 5. 2018 13:38
Díky maďarské dálnici ?
A existují na Slovensku Vysoké školy ?
Když je u nás, zejména na lékařských fakultách 1/3 Slováků.

Je smutné, že Slováci nemají a ani v brzké době nebudou mít dálnici do Košic spodem.
Vrchem přes Tatry je to sviňská objížďka.
Tak asi Košicko bylo zachráněnolo dálničním spojením přes Maďarsko.