Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
lyon667
2
Při čtení článku jsem si nemohl nevzpomenout na úřednickou scénku z tohoto dnes už legendárního animáku :-)
Rosa Oman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Rosa Oman
samael
A pak můžete občas narazit i na nějakého hodného. Ale lid to tak chtěl a proto to tak ještě dlouho bude. Lid je ještě z minula zvyklý na všemocný stát a proto volí politiky, kteří makají na tom, aby moc státu nad občanem nebyla nijak narušována.
Vasut1974
Podarilo se mi odevzzdat ridicak na pekny rok a pul kombinaci DUI & ztratou bodu a vraceni ridicaku byl jasne dany proces, kde mi skutecne neprislo nic zasadne dramatickeho (a to jsem to mel jeste okorenene navstevou lekare, psychotesty a prezkousenim v autoskole) - vse jasne dany proces s naslednymi kroky po sobe.
Takze tady fnukani pana redaktora je usmevne.
Takze tady fnukani pana redaktora je usmevne.
qwerty99
Jako sorry 77 v obci?
Toto nechapu, to neni na mesic ale rok bez papiru. Uz jste si vsiml, ze v obci se pohybuji chodci?
Samozrejme nepatrim mezi lidi co jezdej presne na limitu, ale v obci max55, az se Vam opre triletej capart o kapotu (ubrzdil jsme to, nic se mu nestalo) zacnete take jezdit 50.
qwerty
Toto nechapu, to neni na mesic ale rok bez papiru. Uz jste si vsiml, ze v obci se pohybuji chodci?
Samozrejme nepatrim mezi lidi co jezdej presne na limitu, ale v obci max55, az se Vam opre triletej capart o kapotu (ubrzdil jsme to, nic se mu nestalo) zacnete take jezdit 50.
qwerty
Theresa0511
dd3324@...
skodafil
Článek je snůška neskutečných hovadin. Samozřejmě má smysl s úřadem bojovat. Samozřejmě policie i úřad dělají mraky chyb. Uspěje přes 50% těch, kteří se nenechají odrbat. A pro mravokárce - kolik měření rychlosti má skutečně smysl, zvyšuje bezpečnost a nejde jen o sprosté okrádání řidičů?
Hannah Rodriguez
Tucker Conrad
Tucker Conrad
Jan Michel
Jan Michel
Jan Michel
Jan Michel
Sdílení komentáře