Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Putin se pochlubil novou osmiválcovou limuzínou Aurus Senat. Emirátský princ z ní byl nadšen

Nová ruská státnická limuzína se má vyvážet i do zahraničí. Vladimir Putin už ji prezentoval jednomu potenciálnímu zákazníkovi.
Zpět na článek
5. 6. 2018 18:54
Hmm. Takže už i rusové kopírujou design.
Proč si rovnou nekoupil RR?
Rozbalit vlákno
5
Avatar - vabis
5. 6. 2018 19:13
Re: Hmm. Takže už i rusové kopírujou design.
Prece se nebude chlubit cizim perim. Veprova hlava ma take zluty clun made in CSFR. To vis, Thema asi nedala Vladimirovi spat. Zas takovy zazrak to ale neni. Pohodlne sezeni ma klidne e65 za 200k Kc. Kdyz uz neco pochvalit, tak treba v Petrohradu maji opravdu hezke metro. Srovnat umelecke dilo s New Yorkem, kde se chlapi pomalu boji i za dne treba nejde. Ale s auty to v Rusku stoji za pendrek.
Avatar - _Karel_
5. 6. 2018 20:09
Re: Hmm. Takže už i rusové kopírujou design.
Tak kvůli metru bych do Petrohradu nejel, ale Ermitáž stojí zato.
Avatar - vabis
6. 6. 2018 09:22
Re: Hmm. Takže už i rusové kopírujou design.
To urcite ano, ale tam to clovek ocekaval. Vetsina Petrohradu je opravdu malebna. Stejne jako nektera mista na horach v Altaji a nadejna devcata s nohama az na zem. Metro jsem myslel z veci, ktere me prekapily. V primem porovnani s New Yorkem nebo Londynem je opravdu pekne. Stejne jako z Ukrajiny stara cast Lvova. Zase vetsina Moskvy me neoslovuje.
Avatar - drack2
6. 6. 2018 14:09
Re: Hmm. Takže už i rusové kopírujou design.
Nevim, kdo se v New Yorku boji jezdit metrem, kdyz tim jezdi 99% obyvatel.

Ono tech krasnych stanic v rusku je tez spocetne (prvni linka)... zbytek je naprosto otresnych jako jinde ve svete. A o tom, jak to vypada na okraji Kieva vs NewYorku lze tez diskutovat.

Mj. New York metro je o 50 let starsi a ma 7x vice stanic. Je to uctihodny projekt, naprosto funkcni, nic jineho ani pekneho.
Avatar - vabis
6. 6. 2018 15:39
Re: Hmm. Takže už i rusové kopírujou design.
Tak to ja se tam v metru bojim vzdycky. Prvni den na me ze tmy vykoukl hendikepovany cernoch. Videl jsem jen tmu, z ni oci, okolo nich beztvare zjizvene maso a nez si mozek spojil, ze to je lidka bytost uplynulo mnoho dlouhych vterin. Na kartonech spi bezdomovci, smrad jak v panske satne po zapase, nebylo jizdy aby me nejaka bezzuba svijejici se existence nepozadala o 10 - 20 dolaru. Vsude mrize, tma a kachlicky jak z Treblinky. Linek vic nez zvladnes spocitat. Pres den jede tak, stejna v noci ale jinak vcetne zastavek. Nekdy se ji meni pismeno behem trasy, jindy ne. Metro je v New Yorku dobrodruzne, to Praha je proti tomu jak pro jeslicky, nenecham si to vzit. Pouziva se proto, protoze je rychle a v centru parkujes za 2 mistnou castku v dolarech za 15 min. Ale jezdi se tam velmi dobre a jednoduse. Okraj New Yorku vcetne Bronxu je ale normalni prumer. Zato Kiev je v podstate jedna velka ulice, zbytek mesta je konec sveta neco mezi Chanovem a Cernobylem.
Avatar - cechblog
6. 6. 2018 08:09
ODPORNÝ PLAGIÁT A SLEPEC
Interiér to má z Mondea a Mercedesu S, světla to má z Chrysleru, design čínská napodobenina RR. Co jiného čekat o Rusů, ti nikdy nic sami nevymysleli, jen kopírovali a kradli.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Barrichello
6. 6. 2018 16:06
Luxusní limuzína vlastní výroby
je pro Rusko nutná - je to věcí prestiže a vývoz do dalších zemí je jen pomyslná třešnička na dortu. Auto funguje, je robustní a výkonné a to je to co se od státnické limuzíny očekává.
Rozbalit vlákno
3
Avatar - vabis
6. 6. 2018 16:16
Re: Luxusní limuzína vlastní výroby
Jo, jen prodlouzena Thema proti Road Force 1 shorela jak papir >:D
Avatar - pallas
7. 6. 2018 00:31
Re: Luxusní limuzína vlastní výroby
snáď sa američania už poučili
[odkaz]
Avatar - Barrichello
7. 6. 2018 13:23
Re: Luxusní limuzína vlastní výroby
S Themou, resp. Chryslerem 300 to nemá nic společnýho, už jste s tím trapní >:D