Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fotogalerie z Festivalu rychlosti 2008 v Goodwoodu

10 komentářů

Nevadí, spíš jsem fanda Bčkový skupiny a nejradši mám právě Deltu což byla neskutečná bestie....ale sehnat nějakou fotku ve velkým rozlišení na netu je fakt porod, proto jsem se ptal....jinak festival je perfektní, škoda že se na něj asi nikdy nedostanu 😒 😢
Tohle opravdu skvělý festival motorismu. :yes: 😄
hele tak z letoska bohuzel... jeste zkouknu kamosovi fotky, ale nevim... pokud jses fanda lancie jako takovy, tak mam Stratos, LC1, Beta Montecarlo 81 a D24 (to je co si pamatuju) mozna je tam i neco vic, ale ta delta tam mozna ani nebyla (kdyz si to tak uvedomuju)

urcite tam bylo par kousku v roce 2006 a fotky mam, ale bohuzel jen v CR, takze to jedine az tam pojedu... ale byly tam vystaveny asi 3 vedle sebe... parada...
Hele, když máš tolik fotek mohl bych tě poprosit o nějakou fotku Lancii Delty S4 v co nejvyšším rozlišení? hodně dlouho ji sháním ale bez úspěchu....dík moc 😉
no ja tu ziju 45 minut autem od goodwoodu a chodim tam s kamaradama, ale myslim, ze by nebyl problem se tam nekde setkat...
jurajos
Zoberies ma nabuduce zo sebou? 😉
ty sektory jsou jen tribuny a to zalezi co chces videt... pokud chces videt jak se palej gumy na startu, tak to je Startline Grandstand, dalsi je v prvni zatacce Kinrara Enclosure, pak je dlouha rovina, na ni jsou tri tribuny (Park, Padock & Molecomb Grandstand)nasleduje zatacka kde je Corner Grandstand z vnejsi strany a Pheasantry Grandstand z vnitrni strany, pak kratka rovina a dvojity eso a za nim je posledni tribuna... zalezi jakou akci chces videt, ale ja na tribunach nikdy nebyl... to je spis pro duchodce... ja mel admission ticket a to muzes chodit vsude (a ze opravdu je kam chodit) muzes jit do vsech paddocku, na vsechny vystavy no a proste vsude... nebo si muzes objednat helikopteru jestli chces >😁

jo jinak se muzes pohybovat skoro po cele delce trate hned za barierama, takze pokud mas hodne rychlej objektiv, tak je to mozna lepsi misto nez na tech tribunach (akorat kdyz kolem profrci poradne vytocena F1 tak prestavas slyset >😁 )

takze asi tak... jinak doporucuju dobrou obuv (protoze se hodne nachodis) a celkove myslet na anglicky pocasi (to znamena ze se do deseti minut muzou vystridat vsechny ctyri rocni obdobi)
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
apredol
presvedcil si ma.buduci rok idem! konecne...kedze tam kazdorocne chodis do akeho sektoru sa oplati kupit listok?pretoze mi z webu nie je jasne ze kde sa oplati stat s fotakom koli dobrym fotkam a ci sa da pohybovat medzi zonami.dik
skoda, ze at uz to napise autor clanku jakkoli, clovek nikdy nemuze pochopit, jak moc vznesena je kazdorocne tahle akce v goodwood... kazdorocne tam jezdim, protoze to opravdu stoji za to, i pres vysokou cenu vstupneho... mam neco kolem 1000 fotek a vzpominky na cely zivot... miliony konskych sil, miliony spalenych litru benzinu a nevycislitelna hodnota tech aut... vrele doporucuju kazdymu fandovi automobilismu, je to nase mekka...