Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jeep J8: finální sériové provedení armádního speciálu představeno

15 komentářů

sansk8
Sic je to pěkný, tak nechápu proč armádní verze potřebuje kožené sedačky.... teda pokud správně vidím.. 😐
Stevee
No přeci proto, kdyby se chtěl nějaký generalisimo podívat na frontu. >😁 Nebo mají amíci rádi zpařený zadky. 😉
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
talio2
Pro armádu jedině ruský UAZ >😁 >😁
Tak to Ti přeju platit účty za benál 😁. A když už už jsme u toho, kübelwagen je best 😄
gld
UAZ sa už dávno vyrába aj s dieslovým motorom 😉

p.s.-jeep je pre armádu to pravé, odkaz wilisa je ešte stále živý
T613
no živý, spíš mrtvý než živý. Co se týče vojenských verzí Jeepu jaksi ujel vlak
gld
ale no tak, západná európa nebola oslobodená na hummeroch 😐

jeep od sedemdesiatych rokov strácal s armádnymi verziami no zdá sa že teraz ide do toho znova a naplno
T613
druhá světová je už přes šedesát let zpět. Dnes snad už nikdo v armádě jeepy nepoužívá, ani je nepoužívají speciálky. Toyoty, UAZy, LR, Panhard, Mercedesy.. to jsou ti co určují směr
gld
druhá svetová 60, kórejská 50 a vietnamská pred 40 rokmi..áno áno, viem kedy a v ktorých vojnách slúžil jeep, a že sa teda kur*va osvedčil

toyoty a mercedesy? všetka česť ale starý dobrý jeep vie čo je skutočná vojna

a že dnes už "neurčuje smer"-nj, ale čo nie je môže byť..
T613
ve vietnamu už byly Fordy M151, ty od začátu 60let nahrazovaly Jeepy ve výzbroji US Army.
gld
odpoviem okrídlenou frázou: who cares? vyzerá to ako jeep-je to jeep >😁
T613
jenže ten jeep není Jeep. vojenské Jeepy skončily koncem padesátých let
gld
ako pre koho
fort
1) Dobrý den, zajímalo by mě, kde jste našli informaci, že Jeep neplánuje prodej civilistům? Ve firemních materiálech nic takového není, tam je pouze uvedeno, že není určen pro bojové nasazení v první linii.
2) Nějak se mi nedaří stáhnout obrázky, místo nich se mi stahují jen takové černé obdélníky ve formátu gif, nevíte kde dělám chybu?
Díky za odpověď 😉