Novinky
gld
0
ako pre koho
Přejít do diskuze
druhá svetová 60, kórejská 50 a vietnamská pred 40 rokmi..áno áno, viem kedy a v ktorých vojnách slúžil jeep, a že sa teda kur*va osvedčil
toyoty a mercedesy? všetka česť ale starý dobrý jeep vie čo je skutočná vojna
a že dnes už "neurčuje smer"-nj, ale čo nie je môže byť..
toyoty a mercedesy? všetka česť ale starý dobrý jeep vie čo je skutočná vojna
a že dnes už "neurčuje smer"-nj, ale čo nie je môže byť..
druhá světová je už přes šedesát let zpět. Dnes snad už nikdo v armádě jeepy nepoužívá, ani je nepoužívají speciálky. Toyoty, UAZy, LR, Panhard, Mercedesy.. to jsou ti co určují směr
ale no tak, západná európa nebola oslobodená na hummeroch 😐
jeep od sedemdesiatych rokov strácal s armádnymi verziami no zdá sa že teraz ide do toho znova a naplno
jeep od sedemdesiatych rokov strácal s armádnymi verziami no zdá sa že teraz ide do toho znova a naplno
UAZ sa už dávno vyrába aj s dieslovým motorom 😉
p.s.-jeep je pre armádu to pravé, odkaz wilisa je ešte stále živý
p.s.-jeep je pre armádu to pravé, odkaz wilisa je ešte stále živý
1) Dobrý den, zajímalo by mě, kde jste našli informaci, že Jeep neplánuje prodej civilistům? Ve firemních materiálech nic takového není, tam je pouze uvedeno, že není určen pro bojové nasazení v první linii.
2) Nějak se mi nedaří stáhnout obrázky, místo nich se mi stahují jen takové černé obdélníky ve formátu gif, nevíte kde dělám chybu?
Díky za odpověď 😉
2) Nějak se mi nedaří stáhnout obrázky, místo nich se mi stahují jen takové černé obdélníky ve formátu gif, nevíte kde dělám chybu?
Díky za odpověď 😉
No přeci proto, kdyby se chtěl nějaký generalisimo podívat na frontu. >😁 Nebo mají amíci rádi zpařený zadky. 😉