Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Focus se má stát základem pro nový pick-up

13 komentářů

CHerokee
Auto zajímavé, ale dají už tam konečně normální 4 válcový benzínový motor?
mrazik
A cemu to pomuze ?
kari.laz
tomu, že to bude mít normální čtyřválcový motor
mrazik
A kdo tvrdi, ze normalni je ctyrvalcovy motor ? V cem je normalni ?
CHerokee
Je normální v této třídě. Proč by měl člověk kupovat za stejné peníze auto s podměrečným motorem.
Emel
Po Rakousku už docela jezdí nové Jimny, vč. verze pickup... ok, trošku offtopic, jen pro zajímavost 😄
ericn
Ať nezapomenou tam zas dát jen 3 hrnek, ideálně litrový 😉
3_diamanty
a rovno s vypinanim aspon 2 valcov... jo ford slape... ale pride mi ze cim dalej tym viac ku dnu 😉 .. teda aspon v eu ... co auto to "krasavec" .. obzvlast B-max z bocneho profilu to je snad podpasovka desatrocia ... to snad aj multipla zboku lepsie vyzera...

PS: ale inak ten novy focus takto sikmo zozadu je vcelku pekna mazda..... citit tu pokrok :😉
mrazik
A cemu to vadi, ze je to trivalec ? Trivalec se pouziva dost dlouho a pokud vykonove na to staci, tak kde je problem ? Pouze v tom jednom valci ? Nenech se vysmat.
Byl by jsi radeji za 1.4 55kW ?
ericn
Ano raději bych tam viděl 1.6 atmo 4válec. 3hrnky mají dost podstatný problém v životnosti a zrovna Ford z nich bude mít dost zamotanou hlavu - viz Ford EB Nightmare - žaloba v GB a také jsou články na jiných auto webech CZ i SK. Chtěl jsem dát odkaz, ale zdejší redakce je blokuje...

Ano, raději 1.6 Atmo než tenhle průser 😉
mrazik
1.0 EB nemel nejake velke problemy s zivotnosti, naopak byl lepsi nez 1.6 EB, ktera tech problemu mela vic napocatku.
Tech zalob na ruzne motory, zvlaste TSi bylo dost a nic z toho.
Z minulosti je znamo spousta ctyrvalcu, co meli take problemy - brali olej, propalene tesneni pod hlavou, zapecene krouzky, propalene pisty, krouceni hlavy atd.
EDIT : Ford EB NightMare myslis tu facebookovou skupinu ? Ta je spise k smichu.
CHerokee
Jen jsem ještě neslyšel o dobrém tříválci.
twistedTSD
Atmo čtyřválec tam celou dobu byl a nikdo ho nechtěl.

1.0 EB měl konstrukční nebo výrobní vadu chladícího okruhu, ale rozhodně na tom není hůř než 1.6 nebo 2.3 EB.