Novinky
C4 dozrála do podoby lehce extravagantního auta nižší střední třídy. Má švih, je úplně jiná, než ostatní a to je dobře. Citroën předložil 900 tisíc důkazů o tom, že je na světě dost těch, co se rádi odliší. Udělat auto v ultraostře sledované nižší střední s displejem uprostřed a volantem s pevným středem, to chce od výrobce titánské sebevědomí a Citroënu za to tleskám. Za tu kuráž a originalitu :yes😒br />
Ta přeplňovaná šestnáctistovka je můj tajnej tip i do nové C5, kam se vysloveně hodí. Lehkonohá C4 s ní nebude jezdit ale spíš létat proklatě nízko 😉
Úplný souhlas. Extravagance v podání Citroenu na mě umí udělat dojem, navíc o sobě netvrdí, že je díky své jinakosti hned premií, má příjemné ceny a celkový přístup k věci. Ta oturbená jednašest je velmi příjemný motor, a souhlas, z takové C5 (v silnější verzi) to může udělat velmi slušnou nabídku v jisté cenové kategorii. 😉
Uplny suhlas...odvaha s akou sla C4 do tejto nabitej kategorie vyzaduje uznanie. A k tomu je to este aj velmi pekne auto. :yes:
Sympatický facelift, ale myslím, že už dozrieva čas na generačnú výmenu, takže sa v dohľadnom čase dočkáme zásadnejšej novinky v nižšej strednej.
C4 patrí k tým sympatickejším zjavom na našich cestách, ľúto mi je jedine za chýbajúcim kombíkom, po obľúbenej Xsare kombi jeho absenciu nejak nechápem.
C4 patrí k tým sympatickejším zjavom na našich cestách, ľúto mi je jedine za chýbajúcim kombíkom, po obľúbenej Xsare kombi jeho absenciu nejak nechápem.
To máš pravdu, kombík fakt chýba. Ale keď sa pozrieš do koncernu PSA, je Ti to hneď jasné. Pížo má kompaktné kombi a kabriolet, Citroen má kompaktné vany. Tiež tomuto celkom nerozumiem, pretože ak si môžu (a nie málo) konkurovať pri úžitkových autách, tak prečo nie aj v nižšej strednej. Taká C4 Tourer by mohla byť okrem praktického aj pekným kombíkom. Veď na 308 SW je zozadu podľa mňa otrasný pohľad ;-\
Otrasný alebo nie, 308 v kombíku sa ťahá už smerom k MPV, Citroën v kombíku si predstavujem štýlovejší, skôr dlhší a placatý ako má Citroënovský kombík byť...
Vieš si predstaviť v retro-štýle povedzme napoly zakryté zadné kolá...? 😄
Vieš si predstaviť v retro-štýle povedzme napoly zakryté zadné kolá...? 😄
Samo, že hej! To by bolo pekné kombi. Prípadne niečo na spôsob nového C5-kového Tourera. Ten síce nie je retro, ale je to asi najkrajšie kombi v strednej triede súčasnej doby! :yes: Možno to tvorcovia časom pochopia a dočkáme sa. Veď aj taký Golf V prišiel vo verzii kombi až oveľa neskôr. No, ktovie...
Vypustili jeden z najlepsich benzinovych dvojlitrov? 😒
osobne s nim skusenosti nemam..je taky dobry?...no 1.6THP ho nahradila :yes:ak si to necital >😁
Do C4 se dával 2.0 Duratec z Fordu??? >😒] 😉 To je podle mě kandidát na jeden z nejlepších dvoulitrových motorů! :yes: 1.6 THP snad nikdo nepohrdne, vypadá velice slibně :yes:
O C4 v kupéčku by Loeb jsem kdysi uvažoval, ale nevyšlo to. Popravdě se mi C4 líbí a co je mi na ní asi nejvíc sympatickýho ´sou ty slevy od importéra (100.000 bez problémů). Ale ten interiér je fuckt děsnej. Přetlačítkováno, neútulno. Volant ´sem taky nepochopil, prej aby tlačítka zůstaly na stejným místě. To sice jo, ale když zatáčíš, tak je lovíš dost neprakticky. Snad ten argument s uložením airbagu by prošel, jinak nevím... Ale za tu cenu je to beze sporu dobrej kauf a jsem rád, že český konzervativci si C4 kupujou. V době VW a Škodovky je to příjemná změna... :yes:
Škoda, že tímto skončila výroba sto osmdesáti koňového C4 VTS 2.0 16v. Tohle auto, ačkoli nebylo v absolutních číslech nikterak rychlé, mělo charakteru na rozdávání a dodneška mě nenapadá lepší auto pro mladýho nadšence, které by se dalo pořídit za stejné peníze. Upřímně nechápu lidi (zvlášť mladé muže), kteří raději zvolil Audi A3 1.6 FSi nebo dokonce 1.9 TDi. Nejspíš je to tím, že si do VTS nikdy nesedli.
Odpočívej v pokoji, VTS. Lidi, pro které slovo "řízení" znamená víc, než jen dopravování se z bodu A do bodu B, na tebe nikdy nezapomenou.
Odpočívej v pokoji, VTS. Lidi, pro které slovo "řízení" znamená víc, než jen dopravování se z bodu A do bodu B, na tebe nikdy nezapomenou.
V černém VTS se stříbrnýma xenonovýma očima jsem několik dnů jedzil. Tolik zhrzených koncernových střelců jsem za tak krátkou dobu snad nikdy neviděl. Citroën umí auta naladit a i když bych se označení "sportovní" u C4 VTS bál (narozdíl od poněkud ultimativního předchůdce Xsary VTS), bylo to opravdu výjimečné auto. Zejména motor, který o sobě do pěti tisíc mnoho neprozradil, ale pak začat překrásně kovově zvonit a roztahoval koutky úst až někam za sedm a půl tisíce otáček. Čistě mechanické řízení a fantastická křesla, surově syčící sání a chrapot koncovky výfuku.. Přitom byl podvozek po celou dobu dobře čitelný a bezpečný, dal se učebnicově vést plynem - velmi dobře se hodil pro mladýho kluka, kterýmu by záludý podvozek mohl přichystat nejedno nepěkný představení. VTS = ViTeSse = rychlost :-!
[odkaz]