Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford představuje nové SUV Territory. Je to přeznačkovaný Číňan

6 komentářů

Ozzman
Než Ecosport >😒]
Hittman
dnes někdo něco svojeho originálního, aby s tím uspěl, a nebo za pár let tu budou jen dva modely s různými značkami na kapotě? Za chvíli nebude z čeho vybírat..
praděda7
....ach jo.....
WinDiesel
Ještě by to Trumpovi mohli vozit do USA. To by bylo radosti.
norday
... Nad kterou zůstává rozum stát. Myslet si, že tradiční kategorie se neprodávají, protože všichni chtějí SUV.... Mondeo se neprodává, protože proti passatu a dalším nemá co nabídnout a bylo zastaralé už když bylo nové. Fiesta je absurdně drahá a nijak extra prémiová. Focus.. Na to je potřeba počkat, ale design je podle mě prapodivný a celkově auto v golf třídě nenabízí nic extra. Galaxy, S Max a i C max byly dobrý auta, zejména když konkurence tyhle segmenty opustila. Ford je neměl zrušit, ale vypiplat a svést se na skoro-monopolu. Ford už SUV má, kromě dnes už zastaralé Kugy.... Eco Sport : Recyklát z Asie, kde možná nějaké peníze kdysi vydělal, ale face-lift a zejména v Evropě už je spíš vtip. Edge je strašně drahý na možnosti Fordu a na to nabízí. Nevím, podle mě by si Ford měl ujasnit které modely jsou pro něj klíčové a dotáhnout je do konkurenceschopné podoby. (předešlé Mondeo I Fiesta byly bestsellery, takže to jde, ne že ne)
Tarsinion
V prvni chvílí jsem myslel, že jde o Kii Sorento předchozí generace