Novinky
Pane redaktore, spojení "více sportovní" je založeno na anglickém stupňování. Česky říkáme sportovnější. No a za komančů se zase stupňovalo dobrý, lepší, sovětský. Tak co takhle zůstat u té naší staré dobré češtiny? 😐
"V USA se kromě sedanu prodává také karosářská verze kupé, naopak chybí praktický hatchback."
Normálně se tam hatchback prodává, přišel s víc než ročním zpožděním, proto je na facelift nejspíš brzo 😉
[odkaz]
Normálně se tam hatchback prodává, přišel s víc než ročním zpožděním, proto je na facelift nejspíš brzo 😉
[odkaz]
má již nyní Civic 10G HB v nabídce (v CZ katalogu) jako příplatkovou výbavu (APOLLON, HEXIA, KRATOS), žel na přání je stejně nedostanete - leda si je pořídíte jako 2. sadu a se 17" si pak můžete dělat co chcete.
Za mě jinak design OK, i když stávající maska s chromem mi přijde více repre, s posedem nemám problém, pokud ale FL sedan přijde se sedáky Si, bude to ještě lepší. Motorizace 1,5 VTEC Turbo s CVT je naprosto ideální kombinace (nízká spotřeba, nechybí temperament), ale zda přijde FL Civic do Evropy s přeplňovaným 1,5 VTEC 205k, uvidíme.
Za mě jinak design OK, i když stávající maska s chromem mi přijde více repre, s posedem nemám problém, pokud ale FL sedan přijde se sedáky Si, bude to ještě lepší. Motorizace 1,5 VTEC Turbo s CVT je naprosto ideální kombinace (nízká spotřeba, nechybí temperament), ale zda přijde FL Civic do Evropy s přeplňovaným 1,5 VTEC 205k, uvidíme.
Nejvíc jsem ale zvědavý na FL hatchbacku, jak se "poperou" s tolik diskutovanými obřími plástvemi v náraznících, které u sedanu scházely a "nebily" tolik do očí. Z kupéčka je vidět náznak maskování toho velkého polykarbonátu, který vede mezi světly, co je slušně vyřešení a odhlehčení původní zádě. Nevypadá zle.
S motorem 2.0 i-VTEC si nedělám naděje, ten se tu zcela určitě nepodívá. 1.5 VT stačí (litr vypouštím z hlavy už dlouho, nejen k vůli krátkým kvaltům a třem válcům).
1.5 VT jede fakt výborně a ten podvozek... Lahoda.
Tak třeba příště, ale jsem rád, že Honda se vrací z vod Sci-Fi vzdálené budoucnosti zase trochu zpět.
Nejsem ochoten dát za auto určitou částku (přesahující např. cenu HR-V v Eleganci), to je pro mě price real stop. A tady bych narazil, myslím u sedanu. Civic hatch by byl na hranici, spíše lehce za ní.
Souhlas, sedan má omezení, chvíli byl u nás Sup, tak jsme si "užili" své. Nebo pak mít ještě jako druhé auto menší combi, ale to je už luxus, navíc, když u nás doma řídím jen já.
Tys bral tu Insignii?
Třeba takto😒br />
[odkaz]
Ono ty Mondea vlastně jezdí hlavně buď obyč bílá či (někdy i modrá) a když už lepší lak, tak stříbrná, černá , taková divná zlatá ( moc se mi nelíbí, ale měl sem vyhlídnutý jeden hezký kus v super stavu a ceně) a tahle tmavě šedá. Modrých a červených je méně a když jsem sháněl, bylo jen jedno moderé bez ližin, červené pouze lift a mělo dost nejasný původ >😁 Unikátně jsem viděl i takovou zeleno-černou, ta je nádherná, ale to bylo sci-fi sehnat >😁 Ani nevím, jestli se v ČR vůbec prodávala.
Vždy je to o konkrétním kuse/modelu. Každý má těch svých pár barev, které mu sednou. Třeba ten nový Civic vypadá super v bílé a nebo právě té šedé.
Co se mi ale zase nelíbí, jak teď nově některé koncernové vozy lakují do takové šedé - až matné, Passat, Golf, Octa, takovou bych nerad. Myslím, že se v podobně dělala i Insignia poslední kusy I. generace.
A ke koncernu, bratranec si pořídil Arteona v zlaté a tomu auto to neskutečně sekne 😄 Jak nemám moc rád tyhle křiklavější barvy, to by se mi líbilo.
České zastoupení (jak je to jinde netuším) aktuálně tlačí litr, ten je v Comfortu za ceníkových 400, to je fajnová nabídka, akční sleva 110t už je fakt dost (kdo má za stejných 400 kupovat S je mi záhadou).
Litr už koupíš reálně v metle pod 380.000 Kč. Za tu cenu, jak píšeš, sice "jen" stupeň Comfort, ale dost podstatných věcí "pro život" už má (a navíc nevypadá jak Junior). Ač je pružnější, než 1.8 i-VTEC, stále mám v sobě předsudek. Bydlet v Pákistánu, tak neváhám a 10G beru s tou jednaosmou >😁
Předsudky budiž, ale s cenou pod 400 se to všechno relativizuje... za ty peníze dost velké auto s víceprvkem... to je paráda. Fajn, koženej volant to asi mít mohlo... ale na 400 se při troše snahy dostaneš i s Ibizou třeba... a to se nedá srovnat.
Ale pořád tam mám v hlavě toho brouka. Já s tím tříválcem jel. Vibrace jsem, oproti hatům novinářů necítil, motor se sbíral díky krátkým převodům velmi rychle, mělo to i zajímavý zvuk. Jenže rozsah použitelných otáček v akceleraci jako u diesela, fakt. Dal jsi kvalt, přišlápl plyn a za chvíli omezovač. Možná s CVT by to mohlo být zajímavější (jako že s 1.5VT je to fajn spojení, kupodivu fak jo). Ale to už nám zase poskočí cena přes 400.000 Kč. O.k. zase jsme u toho, kdo nabídne takové auto se samočinnou převodovkou v této cenovce? Hmmm.
- 1.0T MT Comfort nebo Elegance... za ty prachy je to super
- 1.5T MT Sport - tam je všechno co chci a nic moc navíc, cena je tak akorát - už žádná výhodná nabídka, ale solidní auto za solidní cenu
- TypeR - slevy minimální, když jsem koukal na auto tak šla objednat jen ta dražší verze, kolem 950 po slevě to bylo celkem drahé... ale věřím, že by to stálo za to
Nicméně jak píšeš, 1.5 Sport, naložené akorát 550.000 Kč, kauf dost slušný. TypeR bych bral všemi desíti, ovšem tím autem ztratím veškeré soukromí. Víš, jak to myslím.
Já se neberu až tak vážně a neměl bych problém jezdit s TypeR, ať si myslí kdo chce co chce. Sice ten design úplně nerezonuje s mým smyslem pro eleganci, ale s tím co to auto představuje bych se přes to asi uměl přenést - sice je to namachrované, ale ne bezdůvodně. Akorát... už to vidím fakt spíš jako auto na okruhy a mít to jen jako rychlé rodinné auto mi přijde škoda, pak mi to price/value nevychází. To už spíš ta Cupra ST, která byla koupitelná někde nad 800... i když beru TypeR jako řidičsky lepší auto.
Přední sedačky jsou takové obyč, nic extra... ale pro mě by to asi kritický problém nebyl. Je fakt, že když jsem pak přesedl do Megane GT za podobné peníze, tak to bylo jiné kafe 😄. Vzadu se sice sedí celkem příjemně, zase je to tam ale takové hodně strohé (šedivé, bez výdechů ventilace atd.).
Dal jsem tomu schválně "kotel" v prudkém a táhlém dálničním stoupání při výjezdu z připojovacího pruhu, abych nasimuloval plné auto. Výsledek je k posouzení. Co mě štve, jsem uvedl před chvílí, lehoulinké zaváhání při rozjezdu, které pozoruji i u 1.5EB 2016. No a samozřejmě omezovač lehce pod 210 km/h. Rozjezdy v kolonách sametové, chtl jsem jednu hodinovou a pohoda.
Nevím kolik měříš a jak jsi rozložitý, ale sedačky jsme si všichni chlapi z práce (různé postavy od 177 do 190 cm pochvalovali), tolik pozornosti jsem od new UFA nečekal.
Video z toho pokusu zde, dálnice začíná v 00:40s, neumím z mobilu dát odkaz na určitý čas videa
[odkaz]
A zde maš reakci nejen testera, ale i samotneho majitele...
[odkaz]
Výtky na sedadla samozřejmě vnímám, mě ovšem sedly (500 km na posouzení je vcelku dost), až na slabší boční vedení, ale úplné drama to není. Stehna drží slušně 177 cm, 94 kg). Dále se mi nelíbí kvalita potahových materiálů, nevypadá to trvanlivě, spíše lacině. Stejně to vnímám i u HR-V. S klukama, co vlastní CXG jsme se bavili, že kdyby do Sporta, či Sport+ vrazili sedadla z verze Si, neřekneme ani popel, ovšem, kupovat je do nového auta ... Jeden kluk z HC je ale řeší, jsou určitě funkčnější pro více postav
[odkaz]
CVT nevychvaluji, tak to neber. Jen jsem s ní neměl zásadní problém a vnímám citelný posun v provedení, oproti starším skříním. Sám bych volil, budu se opakovat, 6MT.
No s tim CVT je to prostě tak, že to byla moje prvni zkušenost a navic nemam srovnani takže nedokažu k tomu vic napsat. Možna bych na to časem přivyknul, ale ta prace s plynovym pedalem to nebylo zrovna něco co by se mi libilo.
Neumím si předsatvit řidičtější auto i třeba na ten občasný okruh a v cenové relaci pod mio, než Civic. Jasně, je tu plno dalších hráčů, ale i velice krátká "ochutnávka" CTR 10G mě přesvědčila o tom, že tohle je prostě ono. Je to však jak píšeš, jako daily ne. Ne, že by to bylo nekomfortní, což ono paradoxně docela i přes ty "škupky" tlumí uspokojivě, ale právě proto, že mi není 20, nebo 30, abych měl daylinu, která bude vždy a všude středem pozornosti. Mít však hafo prachů navíc, neváhám ani chvilku, bez debat (ideální víkendovka). A vypustil bych i tu Cupru, která by v případě nutnosti vlastnění pouze jednoho auta s největší pravděpodobností dostala zelenou.
Jo a to s tím šíbrem a adaptivy byl Sport+.