Novinky
        .... no, myslím že na evropském trhu už je celkem dost těsno a tlačit na něj novou značku.... těžká práce....
na druhou stranu VW má kapitálu dost takže pokud to vydrží pár pěkných let dotovat a nevzdají se, tak to třeba do lidí natlučou a něco z toho bude..... Ale taková investice se bude splácet sakra dlouho....
na druhou stranu VW má kapitálu dost takže pokud to vydrží pár pěkných let dotovat a nevzdají se, tak to třeba do lidí natlučou a něco z toho bude..... Ale taková investice se bude splácet sakra dlouho....
        Pro Seat je důležitý trh v Německu a Velké Británii a to je dost velký trh. Seat tam rozhodně nemá špatný zvuk. Neprodává se sice tak masově jako VW a Škoda, ale rozhodně nedostatkem odbytu netrpí. Navíc si umí sáhnout na špičkovou techniku z VW na rozdíl od Škodovky, tudíž šance má dobré. Hodně lidí s chutí po rychlém autě a omezenými financemi bude kupovat Cupru. 😉
        Cupra používá stejnou techniku jako Golf R a ta patří v dané třída na špici. Doporučuji Seat vyzkoušet (ideálně s TSI o 150 koních a více), mluví z tebe zaujatost. Když jsem vybíral auto, Seat patřil u mě k totálním outsiderům.
Mile ale překvapil krom toho, že se mi s ním nejlépe jezdí (prostě celkové naladění auta - podvozek, řezení, brzdy, interiér a ovládací prvky a zajímavý design), nabídl za rozumnou cenu motorizaci 2.0 TDI CR vhodnou na delší cesty a opravdu slušnou výbavu včetně řady užitečních vychytávek (full link, parkovací kamera, vyhřívané ostřikovače světlometů, full led světla, navigaci, sound systém s 10 repro a subwoofer, handsfree bluetooth s hlasovým ovládáním, parkovací senzory, senzor únavy řidiče, barevný palubní PC se spoustou funkcí, sportovní sedačky z Alcantary, 8' dotykový displej, climatronic, 😁S, ABS, ASR, ESC, 17' kola, bezklíčkové zamykání, elektricky vyhřívaná a sklopná zrcátka, tempomat, alarm, Front Assist, autohold, podvozek ladění do komfortu, vyhřívaná sedadla, stmívací zrcátko a další spoustu drobností více či méně užitečných a plnou fabrickou záruku 5 let/100 tis. km.
Fakt Ti to přijde za 519 tis. špatná nabídka?
Mile ale překvapil krom toho, že se mi s ním nejlépe jezdí (prostě celkové naladění auta - podvozek, řezení, brzdy, interiér a ovládací prvky a zajímavý design), nabídl za rozumnou cenu motorizaci 2.0 TDI CR vhodnou na delší cesty a opravdu slušnou výbavu včetně řady užitečních vychytávek (full link, parkovací kamera, vyhřívané ostřikovače světlometů, full led světla, navigaci, sound systém s 10 repro a subwoofer, handsfree bluetooth s hlasovým ovládáním, parkovací senzory, senzor únavy řidiče, barevný palubní PC se spoustou funkcí, sportovní sedačky z Alcantary, 8' dotykový displej, climatronic, 😁S, ABS, ASR, ESC, 17' kola, bezklíčkové zamykání, elektricky vyhřívaná a sklopná zrcátka, tempomat, alarm, Front Assist, autohold, podvozek ladění do komfortu, vyhřívaná sedadla, stmívací zrcátko a další spoustu drobností více či méně užitečných a plnou fabrickou záruku 5 let/100 tis. km.
Fakt Ti to přijde za 519 tis. špatná nabídka?
        Cupra hlavně nebude pro lidi s omezenými financemi  😉 Nebo snad LeonST myslí, že to budou prodávat za levno? Naopak, chtějí na tom vydělat. Jinak by to nedělali...
        Dva trhy ze sedmadvaceti jsou hodně málo, i když jsou to prodejně velké trhy. Seat se drží jen díky tomu, že třičtvrtě jeho nabídky jsou jen přelepené modely ostatních výrobců z koncernu. Sám o sobě není ničím.
Ani ta technika není špičková. Dostává jen to, co mu VW povolí, aby vypadal zajímavě a přitom vlastně ne tak moc zajímavě. Nevěřím v tolik kupců, zejména v případě značky, která bude zcela nově vytvořena.
Ani ta technika není špičková. Dostává jen to, co mu VW povolí, aby vypadal zajímavě a přitom vlastně ne tak moc zajímavě. Nevěřím v tolik kupců, zejména v případě značky, která bude zcela nově vytvořena.
        Jde o to, co na to zákazníci a tipuji, že Cupra moc velkou díru do světa neudělá, tak ve Španělsku a jihu Francie. Ne že bych to těm manažerům přál, ale za pár měsíců asi manažeři nebudou  😉
        No necháme se překvapit, omezené finance jsou relativní pojem, já tím myslím auta do 1 mil. Kč a tam se asi  Cupra většinou vejde. Že je to snaha udělat výnosný byznys, o tom není sporu. Já už si ji bohužel určitě nekoupím a to nejen kvůli financím 😢
        Tolik let trvalo vratit Seat do zisku, takze taky nechapu, co ted cekaji od trochu umele Cupry...
        Napřed byla altea 100x jinak a bylo to špatně a teď si ověřuje, zda je špatně projekt DS. S Cuprou zjistí, že ano.
        Třeba možnost zabít Seat, který mimo domovské Španělsko v podstatě nemá žádné jméno? Jen nevím, zda to není ještě horší řešení.
Niet nad kreatívne myslenie! :yes: :-!
>😁 >😁