Videa
ikarus
0
Taky tato Burešova stará hoovnajistická bačkora jezdí jak malomocný, chybí jen chodítko, diazepan a plínky :no:
Beefcake
0
No tak si sa predviedol, co si za magora. Diky.
Současná i40 je mimořádně odpudivý stroj s dost zoufalými jízdními vlastnostmi. Vlastně se to prodává je díky tomu, že na to dávají neuvěřitelné slevy. Je tedy nejvyšší část aby už Hyundai přišel s novou generací (i když mě osobně by vůbec nevadilo, pokud by žádný nástupce nebyl 😄 )
Odpudivy stroj? ;-\ By som povedal, ze i40 v tmavej farbe je velmi pekne auto, co sa tyka vonkajsieho dizajnu.
Jsem zvědavý na finální verzi. Starší i40 bylo na svou dobu nadčasové auto. Vzhledem k tomu co korejci poslední dobou předvádí, věřím, že to bude další povedený kousek.
Vypadá to dobře! Se starší i40 jsem nějakžý čas jezdil a bylo to dobré auto! Věřím tomu, že nová bude opravdu špička! Jen tak dál! 😄
hm i 40 pekne, povedene auto, ty korejci valej za chvilku budou na urovni audi a mnohem dostupnejsi, skodovku uz davno podle me predstihli
i40 me prislo jako designove nejmensi zlo proti vsem jinym HyU modelum, asi ani motor 1,7 D nemusel byt spatny, ale furt je to "jen Hyundai" >😁
Starší i40 bylo dobré auto, známej ji měl a nemohl si ji vynchválit. Počítám, že s novějším nástupcem to bude to samé. Hyundai zkrátka ví jak vyrábět auta a říkejte si každe co chcete 😄
Věřím, že se prodejnost i40 zvýší oproti předchozím rokům. Už jenom z toho důvodu že jich pár koupím na obměnu do firmy!
40mam cernou kombi 2017 automat 140koni mel jsem oktavku a auta jsoi dost podobna co se tyce jizdy 40ma rizeni mekci ale pri rezimu sport s automatem a padly je to pekne rodine svezeni.
Neni to zavodak ale za ty penize stal me 400,- a najeto 40tis za ty penize bych koupil voholenou oktavki 14tsi s 100km
Neni to zavodak ale za ty penize stal me 400,- a najeto 40tis za ty penize bych koupil voholenou oktavki 14tsi s 100km