Ojetiny
Zajímalo by mne, proč je velmi důležité lít do normálního, jednoduchého motoru olej s normou ACEA A5/B5?? Aha, už chápu. Ekovodička je primárně určena ke snížení emisí a neznatelně i paliva, mazání nechme stranou. Děkuji, nechci.
Ona Honda odjaktěživa používala docela řídké oleje, i pro atmosférickou 1.8 byl jako longlife doporučován ACEA A5/B5. Mimochodem - co je na tom špatně, pokud je motor takto postaven? Turbo to nemá...
no možná je na tom špatně fakt, že motor je pak mizerně mazaný respektive není divu, že žere olej viz článek. Možná kdyby se u takového motoru přešlo na olej s vyšší viskozitou, tak zázračně olej žrát přestane.
Pro motor musí být vyloženě skvělé, jet pod zátěží s plně naloženým autem na dovolenou do slunných krajin, tam nejen olej, ale hlavně motor dostává pěkně (zbytečně) na * kvůli ekovodičce s normou ACEA A5/B5, nehledě na viskozitu xW20 😢
Pokud dobře vidím, týkalo se to opotřebovaných pístních kroužků u insightu ve dvou letech výroby (asi výrobní chyba nebo špatný materiál). Všeobecně - ony tyhle řídké oleje hůř mažou? Myslel jsem, že jsou naopak dobré při nízkých teplotách. Ano, pokud použijete normální hustší 10W-40, vůle se lépe vymezí, ale v zimě bude trvat déle. než začne olej pořádně mazat,
Klasicky byl problém s řídkými oleji u PD motorů, ale to není tento případ.
Klasicky byl problém s řídkými oleji u PD motorů, ale to není tento případ.
Co to je za mozek? Menší spotřeba je, když je menší tření v motoru. Menší tření v motoru je, když olej lépe maže. Zpátky do školy.
To, že Evropa neumí vyrobit motory, které by mohly používat řidší oleje bez problémů, to je věc jiná.
To, že Evropa neumí vyrobit motory, které by mohly používat řidší oleje bez problémů, to je věc jiná.
...hybridy zásadně nebrat, je to naprosto slepá ulička vývoje. 😲
Je to věc osobních preferencí a způsobu užívání konkrétním řidičem.
Ale obecně bych nebyl, tedy nejsem, tak nekompromisní jako ty. Za určitých podmínek lze hybrid akceptovat. Svědčí o tom nakonec i prodeje a to již několikaleté. Od hybridních "socek" až po vychytané a drahé hybridní káry. Třeba z mého pohledu - i když o hybridu pro sebe neuvažuji - je to řešení jednoho auta pro město i sem tam nějakou tu dálku. Nebo jako báva plnohodnotný spalovák doplněný hybridní technologií pro město cca kolem až padesáti kilometrů na elektriku. Jistě argument že je to složitější a tím i dražší akceptuji, ale význam to, podle mě, má.
Ne, tuto uličku jako naprosto slepou nevidím. 😉
Ale obecně bych nebyl, tedy nejsem, tak nekompromisní jako ty. Za určitých podmínek lze hybrid akceptovat. Svědčí o tom nakonec i prodeje a to již několikaleté. Od hybridních "socek" až po vychytané a drahé hybridní káry. Třeba z mého pohledu - i když o hybridu pro sebe neuvažuji - je to řešení jednoho auta pro město i sem tam nějakou tu dálku. Nebo jako báva plnohodnotný spalovák doplněný hybridní technologií pro město cca kolem až padesáti kilometrů na elektriku. Jistě argument že je to složitější a tím i dražší akceptuji, ale význam to, podle mě, má.
Ne, tuto uličku jako naprosto slepou nevidím. 😉
Nikdy bych nečekal, že budu nesouhlasit. Ale víkend s mercedesem E 53 AMG 4M mne docela ovlivnil. V režimu Comfort hybrid pomáhal spalovacímu motoru v otáčkách, kdy ještě nemá dost spalin pro roztočení i malého turbodmychadla a rekuperoval opatrně, aby auto plachtilo. V režimu Sport tam vždy šlo plných 16kW a rekuperace také naplno, ne že by to ten šestiválec s 320kW v režimu Sport nějak potřeboval. Spíše v režimu Comfort se mi líbilo, jak to pomáhá maskovat nedostatek elánu motoru pod 1500 otáček motoru, přeci jen je velká třída E na, v tomto režimu prakticky atmosférický motor 3,0L, docela těžká kára. Navíc ještě s odpory pohonu 4x4 navíc. Co mne vyrazilo dech, sobota 9,5L/100km, neděle 9,8L/100km a to dětem sem-tam klimbaly hlavičky ze strany na stranu, jekot toho vytočeného šestiválce je totiž rajská hudba... ale na konec, tohle asi není typická aplikace hybridní technologie. Respektive typický cíl hybridu. >😁 Nicméně takhle by se mi to líbilo. :-!
Baterky se mění minimálně a výjimečně. Daleko častěji se mění DPF nebo turba. U TSI řetězy.
Pedro1984
Příspěvek podléhá schvalování.
Pedro1984
Příspěvek podléhá schvalování.
Takže pokud si koupím auto v bazaru, je třeba přidat i těch 51 000 na nové baterky.
Mimochodem právě Prius si drží výborně ceny a je hodnocen jako jedna z nejspolehlivějších ojetin vůbec.
Nakdo tady mel CR-Z na mojeauto.cz a dal si tam baterku vybalancovat a vyslo to docela levne. Takze stejne jako u dieslu, napr DPF muze stat 100klacku, ale jsou firmy, ktere ti pomuzou s repasem za levno.