Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
traveldrive
Krásne veľké okná a nádherne presvetlený interiér. O tom môžu dnešné tanky len snívať.
sargis
mozno to mali skusit rebrandovat na Pontiac... ale GM zabil nielen tuto znacku ale aj Oldsmobile ci SAAB... a na taky Saturn (tiez par Oplov) si nikto ani nespomenie.
cz002000
Cituji: "Oproti šviháckým jaguárům či bavorákům případně velmi dobře vybaveným lexusům vypadaly tehdejší modely cadillacu jak vozy pro důchodce."
Mam Cadillac Seville 92 a neni v tom sice 32V 4,6 Northstar, jen 16V 4,9, ale jede to jak z praku a vypada porad nadherne! Takze bych se na miste autora s temi soudy mirnil, kdyz ty auta neznam/nejel jsem s nima O😊
...coz neznamena, ze ta prevlecena Omega neni mr*ka (protoze je).
Mam Cadillac Seville 92 a neni v tom sice 32V 4,6 Northstar, jen 16V 4,9, ale jede to jak z praku a vypada porad nadherne! Takze bych se na miste autora s temi soudy mirnil, kdyz ty auta neznam/nejel jsem s nima O😊
...coz neznamena, ze ta prevlecena Omega neni mr*ka (protoze je).
Sevilla byl moderní kousek, redakce asi spíš myslela velké DeVille a Flettwood, což ještě začátkem 90. let byly fakt auta pro důchodce.
Roubel
to bylo moje první auto a byl jsem s ní naprosto spokojen i když měla pár much nikdy mě nikde nenechala
Kupodivu tehdá ještě nebylo v modě shánet si na Omegy masky a loga Cadillac, jako dneska každej pátej opel má masky a loga Vauxhall >😁