Novinky
"... pohon zadních kol životně závisí na stavu nabití akumulátoru. Pokud se vybije, stane se auto obyčejnou „předokolkou“...
Nechápu proč systém neumí režim, kdy v případě vybitého aku byl zadní elektromotor napájen z předního elektromotoru pracujícího jako generátor. Minimálně v režimu 4WD bych něco takového očekával jako úplnou samozřejmost
Nechápu proč systém neumí režim, kdy v případě vybitého aku byl zadní elektromotor napájen z předního elektromotoru pracujícího jako generátor. Minimálně v režimu 4WD bych něco takového očekával jako úplnou samozřejmost
Takže konečne postavila DS rovnocenné auto zavedeným prémiovým značkám.
>😁 >😁 >😁
Sorry, nic ve zlým.
Sorry, nic ve zlým.
No... trošku provokujem, uznávam, ale ako "alternatíva" to začína byť zaujímavé.
S interiérem si vyhrát umí, to zas jo. I když to nemusí padnout do oka každému.
Já bych zkombinoval exteriér z DS7 s interiérem DS5. 😄
Já bych zkombinoval exteriér z DS7 s interiérem DS5. 😄
Interiér je zajímavý, přitom narozdíl od Peugeotu konvenční, akorát mne nějak vadí optický ty nové PSA voliče automatu... Vypadají jak povisly pyj....
Za a) se mi i ty voliče líbí, a za b) netuším, jak vypadá povislý pij. Ten jsem neviděl už cca od šestnácti, a to se myju denně >😒]
Bezva auto, teď ještě cena. A reálné hodnoty spotřeby. Dovedu si ho představit jako své další auto.
Jinak - to je paráda, že už mají další pohon, ještě by ho mohli začít nabízet i u nás. Na stránkách Citroenu je rádoby konfigurátor, kde si mohu navolit barvu a kola. Hotovo. Ostuda. A na většině trhů se přitom "nabízí od začátku r.2018". 8-s
Jinak - to je paráda, že už mají další pohon, ještě by ho mohli začít nabízet i u nás. Na stránkách Citroenu je rádoby konfigurátor, kde si mohu navolit barvu a kola. Hotovo. Ostuda. A na většině trhů se přitom "nabízí od začátku r.2018". 8-s
"Pokud se vybije, stane se auto obyčejnou „předokolkou“. "
tohle bylo vyvráceno už u předchozího systému Hybride HDI. ( Peugeot RXH, DS5 Hybrid)
"v případě špatných adhezních podmínek při vyjetí z bláta nebo na sněhu si můžeme navolit pohon všech kol 4WD. V tomto režimu nás nijak neomezují ani vybité akumulátory, neboť alternátor o výkonu 8 kW dokáže vyrobit dost energie pro napájení elektromotoru v nízkých rychlostech. A to platí také při couvání"
předpokládám, že tohle se nezměnilo 😉
tohle bylo vyvráceno už u předchozího systému Hybride HDI. ( Peugeot RXH, DS5 Hybrid)
"v případě špatných adhezních podmínek při vyjetí z bláta nebo na sněhu si můžeme navolit pohon všech kol 4WD. V tomto režimu nás nijak neomezují ani vybité akumulátory, neboť alternátor o výkonu 8 kW dokáže vyrobit dost energie pro napájení elektromotoru v nízkých rychlostech. A to platí také při couvání"
předpokládám, že tohle se nezměnilo 😉
Jak už sem se mezitim dočet jinde = je to sice neuvěřitelný = ale zase je to Dusilovina a neskutečný ACZ
Když máš zařazaný ne Zero Emission ale 4WD = tak pochopitelně trvale funguje 4x4 = nikdy se nemůžu rozhodnout = jestli místní nekvalita informací je
1) zlej úmysl, nebo
2) prostě lemplovina 😄
Když máš zařazaný ne Zero Emission ale 4WD = tak pochopitelně trvale funguje 4x4 = nikdy se nemůžu rozhodnout = jestli místní nekvalita informací je
1) zlej úmysl, nebo
2) prostě lemplovina 😄
nooo... este to bude asi zaujimave prorovnanie DS7 [odkaz] vs lexus NX [odkaz] ... pripadne vs technikou novy phev outlander pre rok 2019 [odkaz] :yes:
DS má pro mě z hlediska interiéru vyjma násilného cetkového stylu ještě bod za nejstrašněji umístěné hodiny ze všech aut, která mě napadají. To je naprosto odstrašující.
Ale již alespoň důstojnější pohon než FWD. 😉