Kua tož tí traktoristi od Steyer sa nezdaju, somm nevedel, čo majú všetko na rováši...len rozmýšľam nad tým, akú musí mať kapacitu ten zavod, ked bez problemov vyraba tolko modelov a este dalsie pribudnu..je pravda, ze to nie je ziadna masovka, v pripade vozdidel Jeep ani MB-G ci inych urcite nie, ale aj tak..zaber maju teda siroky... :yes:
Trosku ma zaujima ako na tom bude po roku 2012 s kvalitou...pretoze Porsche za poslednych 11 finskych rokov je jedno z najkvalitnejsich a najmenej poruchovych vozidiel podla TUV (beriem, ze sa na nich nejazdia statisice kilometrov)...dufam, ze Steyer bude minimalne tak uspesny ako fini :yes:
Ja len tolko, ze "Steyr Traktoren" (St.Valentin) a "Magna Steyr" (Graz) su dve rozdielne firmy. Magna Steyr vznikla fuziou firmy Magna-Europe a casti Steyr-Daimler-Puch. Dnes je dcerskou spolocnostou kanadskeho koncernu Magna International.
O kvalitu by som sa nebal. Ak sa chcu udrzat na trhu ako vyrobca aut na zakazky, musia na kvalitu dbat. Aj tak uz maju problemy naplnit vyrobne kapacity, a myslim ze BMW stiahne z Grazu aj vyrobu X3.
Zaujímalo by ma, čo viedlo Porsche k tomu, že mení výrobcu, keď súčasné Porsche majú fakt punc kvality. Aj tak je to odvaha, dávať si robiť na zákazku také špičkové autá, ktoré robia image značiek.