Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Mercedes-AMG GT 4dveřové kupé a první jízdní dojmy: Texaský masakr na okruhu formule 1!

11 komentářů

KANKUNEN
na gořalku. Jednosladovou whisky.
4bytelnýkola
whiskey jsem si teda dal no, sice obyč, ale zahřála😊 mě se tyhle auta vždycky hrozně líbily, ale poslední dobou mě trochu uniká smysl, na okruh přece patří něco jiného, nemusí to být hned pajův a dinarův radical, ale takovej motor by měl být prostě v něčem menším, lehčím, nevím, jen můj postřeh, zajímavý jsou kupci těchhle autíček, nějakej fotbalista je v poho, ale jinak je to dost na východ anebo do podsvětí 😉 když už AMG [odkaz]
Machýrek
ad kupci: ceny AMG GT nejsou uplne z rise snu, tipuju ze na ulici nebude vzacnosti
4bytelnýkola
něco jako Stinger ? >😒]
Machýrek
Verze 43 jinych MB modelu bezne (nejen) po Praze potkavam a jedna mi stoji v garazi. Vzhledem k cenam, nevidim duvod, aby se verze 43 a 53 neprodavaly dobre. Stinger ma problem s logem na kapote, kdo chce MB, o korejce nezavadi. Ale to asi vyleci cas.
4bytelnýkola
jo Praha je ale trošku jinej svět, ted jsem se od tama přestěhoval a jinde moc tyhle káry nepotkávám, uznávám, že dobrý auto to je, kdo má třeba 1,5mio na auto Stingera s šestiválcem stejně nekoupí, ikdyby jelo líp než celá premie dohromady,to už víme..
webpaja
Ale kde jinde to vyzkoušet než právě na okruhu. Na silnici se dostaneš dřív do problémů než si sáhneš alespoň k limitům.
Tohle je správně. 😉

Ceny nevypadají vůbec špatně :yes:
4bytelnýkola
teda ty časy příspěvku jsou čím dál brutálnější 😄 nemám nic proti si s tím trochu zablbnout na okruhu, třeba jako rs6 apod., ale na normální použití je to mimo, alespon z mého pohledu, cena no jak se to vezme 😄
Ale má menší kufor a horšiu spotrebu.
Takže RS mu to natrie. Teda hlavne dízel, však.
wakantanka
ale pochvalit Standu za pekny, ctivy clanok. Takto nejako si predstavujem popis dojmov z hocakeho auta.
Jeremiah Johnson
To musel být opravdu masakr, také palec :yes: autorovi článku 😉