Novinky
Drobek1985
1
Je to škoda, to auto vpadá opravdu libově a má pěkný výkon, nástupce by si určitě zasloužilo.
aj tak bolo hodne škaredé.
Všechna GT od BMW jsou hnusná.
ked je treba milion roznych kasni na danom podoryse .... ale ani MB casom podla mna neprezije s E , CLS a AMG GT sucasne ... iste je len otazka casu kedy minimalne jeden z tejto trojice skonci .... a ak sa nemylim tak mensie CLA shootingbrake to ma uz tiez zratane... ale casom sa pride na to ze je lepsie mat 3-4 typy normalnych aut ako 20 podobne velkych kuskov ale z toho 18 realne k nicomu.. a doba setrenia sa o to postara sama :yes😒br />
to 3GT to boli z pohladu automobilky vyhodene prachy ... ale u premii to nie je nic prekvapive ( ta na to ma tak rozhadzuje na nezmysly ) ... podobne ako aj 5GT stalo predajne za staru belu ... a rovnako dopadne aj CLA od medu bedu ... aj CLS casom ... ( tadial proste to nepojde ) dam krk :yes:
to 3GT to boli z pohladu automobilky vyhodene prachy ... ale u premii to nie je nic prekvapive ( ta na to ma tak rozhadzuje na nezmysly ) ... podobne ako aj 5GT stalo predajne za staru belu ... a rovnako dopadne aj CLA od medu bedu ... aj CLS casom ... ( tadial proste to nepojde ) dam krk :yes: