Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
comper
Ak nieco PSA potrebuje tak je to lepsi imidz a s tym pomozu len vykonne modely. Len toho pluginu je tam skoda, iba to prida vahu, uplne by stacil obycajny hybrid a mensie baterky, nech je aj ekovodic nasyteny, ked to uz nema by nehybrid.
Uzasny jak jste vsichni vedle. To auto pojede hodne dobre, Elektromotor s okamzite dostupnym vykonem s podporou spalovaku to bude slusny narez. Akorat to nebude delat takovy kraval, pozeri z venkovske tancovacky na to stejne mit nebudou
Arese
Tak pokud by PSA ostré verzi 508 dala elektromotor a baterky pro hybridní pohon, tak to se ani nemusí namáhat. O takové auto automobiloví nadšenci rozhodně nestojí! 8-s :no:
Z mojich skusenosti z okolia je profil automobiloveho nadsenca asi takyto: jazdi vyhradne >10r polepenym polovrakom (najlepsie premiovym). Alebo ak sa zmoze na nieco novsie, nema problem svoj zasadu "benzin 4ever" vymenit za cipnutu naftu - vsak to zerie 3,75979875l na 100 a to sa uz oplati. Kupuje cinske pneu/ eventuelne jazdene. Pri pojme elektro a hybrid chyta alergicku reakciu, ale pri vykuchanom DPF zase orgazmus. Financny profil - byva u rodicov, lebo vlastne byvanie je drahe, v lepsom pripade ma frajerku a 10k € videl vtedy ak si bral uver na nejaku zodratu "premiu". Neplati to samozrejme pausalne a treba to brat s rezervou - ale toto su "nadsenci" z mojho okolia - si si isty, ze to je niekoho cielovka?
Je to smutné sledovat, kam se auta, i ta pro zábavu, ubírají.
Výrobci dělají i věci, ze kterých se nenají... ale zavděčí se fanouškům.
mal zaujimat nazor niekoho, kto nebol, nie je a nebude jeho zakaznik? Unika mi jednoducho zmysel takeho pocinania.
Aj vyrobca je len "clovek" a z "dobreho" pocitu sa nenaje.