Unikátny voz, aj vo svojej dobe vyzeral ako z inej planéty, kvôli svojmu odlišnému usporiadaniu pohonu.
Škoda, že najväčšie úspechy slávil v dobe, keď sa Hitler dostával na najvyššie méty a nezabúdal pre svoje cile zneužívať ani popularitu a úspechy nemeckého motoristického športu. Jediný film, čo mám, kde je D v zábere, je dokument o Hitlerovi...
Já bych tohle nedával do spojitoti s politikou. To auto mělo tu smůlu, že vzniklo v nevhodné době a bylo tehdejšími nacistickými mocipány zneužito jako výkladní skříň technických možností Velkoněmecké říše. Jinak celá řada těhle Unionů, stejně jako třeba Mercedesů ze stejné doby byla úžasná...
Najlepšie vyzeral ten monopost z roku 39, s ktorím Tazio Nuvolari vyhral velkú cenu Juhoslávie. Tuším že mal vzadu dvojáky. To auto údajne dokázalo letieť rovnako rýchle ako dnešné monoposty F1...
Hitler stál za všemi úspěchy Němců v Grand Prix od jejich návratu v roce 1934. Byl to pochopitelně on, v jehož hlavě se zrodila myšlenka na návrat na závodní tratě.... Pochopitelně ve svém megalomanství chtěl, aby Německo vítězilo i v automobilových závodech. To se také až na pár výjimek bezezbytku podařilo... Ač to bude znít možná velmi drsně, bez politiky by žádné Auto Uniony nikdy nevznikly..... Mercedesy zřejmě ano. Hitler také chtěl, aby vozy GP postavily dvě německé značky a navzájem si konkurovaly. P.S. Němečtí jezdci byli také členy jisté nechvalně proslulé vojenské organizace, kvůli které jistý William Lyons po válce změnil název své společnosti...
Škoda, že najväčšie úspechy slávil v dobe, keď sa Hitler dostával na najvyššie méty a nezabúdal pre svoje cile zneužívať ani popularitu a úspechy nemeckého motoristického športu. Jediný film, čo mám, kde je D v zábere, je dokument o Hitlerovi...