Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Za přezutí na zimáky si připlatíte, ceny vzrostly

10 komentářů

PowerHouse
Od začátku října, to nemá chybu.
vondry87
To jo. Takhle mrazivý říjen už dlouho nepamatuji >:D
Famfula
Sněhu po pás,nemá cenu vyjíždět >:D
KANKUNEN
Akce: sjeď to ještě za tepla ;-)
Ozzman
a mne teď při pohledu z okna zatrnulo, protože jsem někde ztratil řetězy :/ Nevím jak se dostanu z práce..
iudex
Je to vtipné, ale viem si predstaviť dôvody: veľké firmy proste nemajú čas na to, aby sledovali predpoveď počasia a vedeli pružne zareagovať prezutím celej flotily za jeden deň, resp. ak by si to aj zmysleli, tak nenájdu servis, ktorý by to spravil. Takže správcovia flotíl dojednajú termíny dlho dopredu, bez ohľadu na počasie a potom to môže vypáliť tak, ako v týchto dňoch, t.j. vonku pomaly 25° a služobák už na zimných.
Ja som práve objednal hydraulický zdvihák a vymením podľa aktuálneho stavu doma, bez potreby čakania na (ne)vhodný termín v pneuservise.
Atila_
Ze budou fronty se nebojim, jako kazdy rok prezuji opet nekdy na zacatku prosince a to uz si muzu terminy vybirat podle potreby pripadne priject rovnou bez objednani. >:D
kalousek
To může být. První říjnový týden přezuli 2 auta a druhý týden 3 auta. A v třetím týdnu jich možná bude až pět
Allo
Ty jsou nejlepší, není třeba se o nic starat, stačí případně převážit jednou za čas...
lazar33
Takže se mi to nezdálo, ale opravdu zdražili... Já si říkal, že jsem vloni platil o něco méně.. >:D Jinak já se letos vydal do pneuservisu až na konci října. To mi příšlo jako ideální. Navíc jsem si na tuto zimu pořídili z [odkaz] nové zimní pneu. Už to chtělo, na těch starých by se už letos asi jezdit nedalo.