Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Zákaz jízdy pro dieselová auta bude i v Kolíně nad Rýnem a Bonnu

Se zákazem jízdy starších dieselových aut musejí od dubna příštího roku počítat i řidiči ve čtvrtém nejlidnatějším městě Německa, tedy Kolíně nad Rýnem, a v nedalekém bývalém hlavním městě spolkové republiky Bonnu. Rozhodl o tom správní soud v Kolíně.
Zpět na článek
9. 11. 2018 19:13
Zákazy, represe, tresty
Výborně - nový zákaz je na světě a další budou určitě následovat. Jen by mě zajímalo, jak bude tato záležitost sledována. U každého zákazu bude kamera snímající SPZ nebo budou určení soudruzi obcházet auta v čisté zóně a pátrat po tom, které auto je špatné nebo dobré? Jinak za mě - šaškárna nejvyššího kalibru. Starší diesely budou centrum objíždět a najedou ještě více.
Rozbalit vlákno
1
Avatar - WinDiesel
9. 11. 2018 21:32
Re: Zákazy, represe, tresty
Zvláště ten rozdíl 47 versus 40 je do očí bijící.
Nejhorší je, že těch 40 mg bylo přijato protože to je nadnárodní norma.
Takhle to dopadne i s Marakéškým a Istanbulským paktem. Prvně se to "nezávazně" přijme a bum ho za pár let už podle toho padají rozsudky národních soudů, a vždy je žaloba podána sluníčkovými lidmi pobírajícími svůj denní obolus v neziskově zištných organizacích.
12. 11. 2018 08:32
Klamavy nazev clanku
Tady jde predevsim o klamavy nazev clanku, napsat ze diesel nemuze do mesta je urcite senzace, ale klame lidi, protoze si poridili noveho diesela a ted se v nadpisu clanku dozvi, ze nesmi do nekterych mest. Coz je spatne, protoze nemuzou jen starsi diesely a predevsim tem dieselum je okolo 20 let. To uz jsou skoro veterani. Takze prestante byt bulvarem a zacnete neco delat poradne.
Rozbalit vlákno
0