Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Budoucnost kol aut podle Američanů: Revoluční titanová kola z 3D tiskárny

17 komentářů

Ficus
Už vidim jak to meju po průjezdu stavbou....
traveldrive
Hnusné, neaerodynamické, nepraktické a nebezpečné. Kto to robil, nemal o tom, čo robí, ani šajn. Prečo sa ľudia púšťajú do vecí, ktorým nerozumejú a nemajú o nich žiadne vedomosti?
Ada je zase tady
To je dnes v USA pravidlo. Aber ty konce... :no:
_Karel_
"Kto to robil, nemal o tom, čo robí, ani šajn" - robil to tradiční výrobce kol pro supersporty HRE - [odkaz]
Mig_35
HRE je pecka. Jen ty ceny:/
traveldrive
Tak to je fakt smutné. V tom prípade odignoroval úplne všetko.
Redmex
To by ma zaujimalo co je to vsetko co urobili zle? :-)
traveldrive
Pozri sa a uvidíš. ;-)
Aerodynamika (tvar, drsný povrch), praktickosť (viď.Ficus úplne hore), bezpečnosť (predstav si, že niečo také zachytí pri jazde nohu človeka, alebo sa to rozletí na kusy pri havárke), krása - subjektívna vec ale za mňa to vyzerá úplne hnusne.
Ronault.
Na komoru :yes:
TGreat
Njn, HRE to sou takový začátečníci co vůbec netušej jak se dělá disk >:D
_Karel_
Bože! Udělali schválně něco hodně složitého, zcela netypického, aby ukázali možnosti, dali to na supersport, a ty tady pindáš o stavbě? Tak holt až příště se svým Ferrari příště pojedeš blátem na stavbu, budeš ho muset zcela výjimečně nechat umýt na ručním mytí. Ale aspoň nebudeš jako ti pitomci, co na stavbu jezdí dodávkama nebo s SUV.
Hammunasakra
:yes: :-)

Vzal si mi to z klávesnice = bych nečekal že mě budeš citovat a eště mě předběhneš ;-)
_Karel_
Já tě cituju? :-O
Hammunasakra
Jo = a eště mě předběhneš = napíšeš to co sem chtěl napsat já = dřív než já :-)
traveldrive
To je síce pekné, ale asi neoslovilo, neohromilo, nepotešilo. Tak prečo si nezapindať, keď to nič nestojí? ;-)
JohnST
Tu islo o demonstraciu moznosti tejto technologie. Klasicke disky sa daju vyrabat touto metodou a maju o75% mensie straty na materialy a samotne vlastnosti disku budu lepsie ako pri konvencnej vyrobe. :-)
Hugo_lo
Pneu z tiskárny mi teda přijdou dost divné. Nejsem zastánce tohoto trendu. Pneumatiky jsou hodně důležitý a je potřeba, aby byly kvalitní, proto je kupuji jedině z [odkaz] , kde už je mám vyzkoušené a vím, že mi vydrží 4 roky bez problému.