Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZima je za rohem. Tohle jsou ta nejlevnější auta s pohonem všech kol na trhu
9 komentářů
kalousek
jen by mě zajímalo, jestli si opravdu někdo kupuje čtyřkolku jen kvůli blížící se zimy
Tipnul bych že takových bude velmi málo
Tipnul bych že takových bude velmi málo
Giorgio
Panda 4 x 4 je nadále v české nabídce, a to jak ve verzi Cross od 393 000 Kč, tak dokonce i v levnější výbavě Wild za 335 000. To by byla 3. nejnižší cena v žebříčku, ale zdejší "redakci" se to opět nehodí do krámu.
Komu stačí malý auto, tak z té trojky od Suzuki je vše dobrý kup (snad jen exteriér Ignisu bych nedal). Kvalitní auta, čtyřválec + MPi = neber to!
Jinak mě zarazilo, že Škoda chce za kombi u Octy 35 klacků navíc. Zloději! Třeba u Mazdy 6 se za kombi, myslím, nepřiplácí...
novy duster vidim uz pomerne casto.... a suhlasim ze ako 4kolka na kazdy den do nepohody pre ludi ktori to potrebuju na normalne jazdenie a nie nejake nahananie imidzu to bude fajn kupa... isty cas posluzi a za dane prachy sa iste oplati... :yes:
Ty se pořád divíš, že nedostaneš něco zadarmo. Jednou výkonnější motor, podruhé víc auta.
Mazda v sedanu pro mě nemá smysl, moc dlouhá a velmi nepraktická, to vše řeší ten kombík - a navíc za stejnou cenu, paráda.
[odkaz]
Urban [odkaz]