Ekonomika
Musím uznat, že Duster s prověřenou 1.6 SCe dává velký smysl. Oproti podobně velkým konkurentům (Vitara) je řekněme o 30% levnější, což je fakt hodně. Být např. zeměměřičem a potřebovat auto, kde mi nebude příliš vadit nějaký škrábanec atp., jdu pro tohle.
Komu stačí malý auto, tak z té trojky od Suzuki je vše dobrý kup (snad jen exteriér Ignisu bych nedal). Kvalitní auta, čtyřválec + MPi = neber to!
Jinak mě zarazilo, že Škoda chce za kombi u Octy 35 klacků navíc. Zloději! Třeba u Mazdy 6 se za kombi, myslím, nepřiplácí...
Komu stačí malý auto, tak z té trojky od Suzuki je vše dobrý kup (snad jen exteriér Ignisu bych nedal). Kvalitní auta, čtyřválec + MPi = neber to!
Jinak mě zarazilo, že Škoda chce za kombi u Octy 35 klacků navíc. Zloději! Třeba u Mazdy 6 se za kombi, myslím, nepřiplácí...
Panda 4 x 4 je nadále v české nabídce, a to jak ve verzi Cross od 393 000 Kč, tak dokonce i v levnější výbavě Wild za 335 000. To by byla 3. nejnižší cena v žebříčku, ale zdejší "redakci" se to opět nehodí do krámu.
Akorát půlka z nich už to vyměnila zpět za Nivu. Mimochodem ta je furt nejlevnější 4x4 suv na trhu >😁
[odkaz]
Urban [odkaz]
[odkaz]
Urban [odkaz]
Příplatek za kombi bych viděl tak do 25t, co je navíc je neadekvátní. U Fabie byl/je, tuším, 15t, což je naprosto OK.
Mazda v sedanu pro mě nemá smysl, moc dlouhá a velmi nepraktická, to vše řeší ten kombík - a navíc za stejnou cenu, paráda.
Mazda v sedanu pro mě nemá smysl, moc dlouhá a velmi nepraktická, to vše řeší ten kombík - a navíc za stejnou cenu, paráda.
jen by mě zajímalo, jestli si opravdu někdo kupuje čtyřkolku jen kvůli blížící se zimy
Tipnul bych že takových bude velmi málo
Tipnul bych že takových bude velmi málo
Pokud chceš být zeměměřičem, tak na Duster zapomeň, ti potřebují držák, výkon a kvalitu. Ani jedno z toho Duster nemá. V tomto oboru frčí Lesník.
u vacsiny aut sa za kasnu kombi ( voci liftu hatchu alebo sedanu ) proste priplaca .. ( nic prekvapive ) ... no a to kolko sa priplaca samozrejme uz zavisi na cenovej politike danej znacky ... isty cas sa aj u nas dal kupit lancer sportback v cene sedanu ( bezne je v cenniku sportback ale vzdy drahsi o 500 eur ako sedan s rovnakou vybavou aj motorom ) ale obecne su rozne typy kasni u tej ktorej znacky vzdy inak nacenene ... nechci proste ceed hatch za cenu kombi.. to fakt nejde... viac auta logicky aj viac stoji
novy duster vidim uz pomerne casto.... a suhlasim ze ako 4kolka na kazdy den do nepohody pre ludi ktori to potrebuju na normalne jazdenie a nie nejake nahananie imidzu to bude fajn kupa... isty cas posluzi a za dane prachy sa iste oplati... :yes:
novy duster vidim uz pomerne casto.... a suhlasim ze ako 4kolka na kazdy den do nepohody pre ludi ktori to potrebuju na normalne jazdenie a nie nejake nahananie imidzu to bude fajn kupa... isty cas posluzi a za dane prachy sa iste oplati... :yes:
Ty se pořád divíš, že nedostaneš něco zadarmo. Jednou výkonnější motor, podruhé víc auta.