Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Destrukční závody poprvé v Pardubickém kraji. A my budeme na startu!

Po štaci v Dobrovicích letos stihneme ještě jedno destrukční derby. Koná se v Přelouči a je to vůbec první akce svého druhu v Pardubickém kraji. Takovou příležitost ve své domovině jsem si nemohl nechat ujít.
Zpět na článek
Avatar - Ada je zase tady
5. 12. 2018 17:48
Dívejte se na to, jak chcete
ale já z toho radost nemám. Je to neúcta k těm, kteří ty auta vymysleli, vyrobili a servisovali. A zanechali na každém tom voze kousek svého já. A k neúcta k těm, kteří je mají rádi. Je to jen vzbuzování negativních lidských citů. Ano, je to nepochybně vzrušující. Ale zabíjet cizí lidi je jistě také vzrušující. Dokonce si vrazi asi myslí, že je to zábava... :no:
Rozbalit vlákno
1
5. 12. 2018 19:14
Re: Dívejte se na to, jak chcete
Je fajn, že občas s Tebou môžem aj súhlasiť. :yes:
Avatar - KubikCv
5. 12. 2018 18:13
Kocourkov v praxi
Tohle mi hlava nebere....automobil lze z evidence odhlásit pouze ekologickou likvidací. Doma na dvorku jako zdroj ND si ho vlastně nesmím nechat...po udání souseda můžu čekat návštěvu z odboru životního prostředí a tučnou pokutu. Pokud si auto opravuju v garáži,tak olej, brzdovku nebo nemrzku musím odevzdat jako nebezpečný odpad.

A tahle "zábava" je povolená a ještě se na ní vybírá vstupné >:D
Odkud tato auta jsou? Jen zaniklá v polopřevodu určitě ne...pokud jsou vyřazena z registru,jaktože nejsou ekologicky zlikvidovaná? Pokud ruším auto,tak si z něj takřka nemohu nic ponechat...jinak mi to ekolikvidace nepřijme.

Podobně schizofrenní mi připadá měření emisí a kouřivosti naftových aut při pravidelném měření emisí a oproti tomu povolené závody truck trialu...

Na jednu stranu je člověk buzerován a šikanován úřednickým šimlem a ten stejný úřednický aparát povolí podobné zhovadilosti :-(
Rozbalit vlákno
1
5. 12. 2018 19:15
Re: Kocourkov v praxi
Dobre napísané. Tiež by ma tie veci zaujímali. Zdá sa, že ekológia a buzerácia okolo nej neplatí pre každého rovnako.
Avatar - lyon667
6. 12. 2018 09:49
Marně přemýšlím...
...do jaké kategorie tohle zařadit. Ale šochtlík s nápisem "Peachoviny" tomu bude asi nejblíž, protože nevím, co jiného si o tom myslet. :no:
Rozbalit vlákno
0