Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
mozgog
Tenhle krám snad někomu chybí? Opravdu?
Tak Saab byla taková možnost jak se lišit a nemuset si kvůli tomu kupovat auto v růžové. Jinak jo, obyč auta.
euro89
Zarazi me akorat ta zminka o turbodieselu 1,9 se 131PS. Mel jsem za to, ze 9-3 po faceliftu mela v nabidce jen dve verze fiatackyho turbodieselu - a sice s jednim turbem a 150PS nebo se dvema turby a 190PS. Sestra si 9-3 SportCombi kupovala v r. 2009 jako nove a tenkrat byly v nabidce jen tyhle dve verze.
Jinak si myslim, ze problem s prodejem tohodle konkretniho auta bude v tom, ze dneska si SAAB koupi jen ten, kdo chce SAAB. A takovej clovek hleda v 90% pripadu kousky se saabovskym turbo benzinem, ktery by byl i moji volbou. Dehty byly v nabidce pro osloveni sirsi skupiny zakazniku, z ktere si dnes ale nikdo nekolik let stare auto od zanikle znacky nekoupi.
Jinak si myslim, ze problem s prodejem tohodle konkretniho auta bude v tom, ze dneska si SAAB koupi jen ten, kdo chce SAAB. A takovej clovek hleda v 90% pripadu kousky se saabovskym turbo benzinem, ktery by byl i moji volbou. Dehty byly v nabidce pro osloveni sirsi skupiny zakazniku, z ktere si dnes ale nikdo nekolik let stare auto od zanikle znacky nekoupi.
Tak pochopitelne, to auto je za uvedenu cenu nepredajne, je to skor zaujimavost hodna do muzea.
220 koní má, v minulosti jsme měl zákazníka i s 9-3 od Hirsche, ale to už výkon nevím
Těch 50 koní a 80nm krouťák navíc mi přijde výkonově rozumný
Já 4x4 na Jeep Renegade co mám jsem vyzkoušel včetně sněhu, bláta, písku, terénu a je to moje první 4x4 a jsem mile překvapen