Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Tohle jsou nejlepší motory roku 2019 podle WardsAuto. Je to hodně různorodý výběr!

14 komentářů

Somperle
Tomuto sa hovori vysmech plebsu!!! Vy kupujte litrove trojvalce a my budeme jazdit na 6litrovych v8-kach so spotrebou 15 litrov!!! saskovia v eu parlamente! schvalne, preco nepisu aku spotrebu maju tie silverada?!? .. hlavne ze diesely so spotrebou 4,5l zakazali.. emisie? cisty hlod! emisie modernych dieselov su ovela nizsie ako tychto americkych monstier! len spotreba je pre naftovu lobby prinizka... tak radsej ekobusty co zeru na dialnici 8 a pol...
Beefcake
Prosim ta, keby "plebs" mal platit spotreby niektorych tychto motorov, to by nepredychali.
Tu si ludia nechavaju do kolena vrtat kvoli 1-2l rozdielu nafta vs benzin pri malych motoroch.
Hlavne, ze si do toho nezabudol zamontovat EU parlament.
Krcmove kecy a konspiracie.
_Karel_
A on ty nesmyslné normy schvaluje někdo jinej, než EU? Kdo? On je to někdo jinej, než EU, kdo se aktuálně snaží snížením emisí o 30-40% naporoučet elektromobily? Kde vidíš tu konspiraci? Jako že si ty normy schvalujeme na obecním úřadě a konspirátoři to hážou na EU?
CHerokee
No mě by zajímalo, kolik z těch kritiku Evropského parlamentu bylo u voleb, když jsme ho obsazovali svými lidmi.
_Karel_
To je sice hezký, ale ...... já byl u voleb, a stejně mám Babiše a Zemana.
CHerokee
Jo to mě taky štve. A čím dál tím více...
Zetti
Presne. Zaplat a jed. Ty motory v aktualni nabidce jsou a kdo je nechce videt ten je nevidi.
praděda7
:yes: :yes: :yes:
lyon667
B58 zatím vypadá jako další hodně povedený motor od BMW. Dodávám, že už bylo na čase. :yes:
praděda7
B58 software only potenciál......

[odkaz]
CHerokee
To je opravdu rozdíl proti tomu, co nám tu ekologičtí šílenci vtloukají do hlavy. Koukám, žádný úchvatný tříválec, co umí ještě jeden okruh vypnout. Žádná skvělá a pružná litrová plečka.
BassHunter
Chybí mi tam litrovej tříválec od Škody >😁
CHerokee
Ten dávají v USA do sekaček >😁
kalousek
V prvním se líbila kompaktnost pohonného ústrojí, v druhém zase síla elektromotoru....

Jak to posuzovali?