Ekonomika
Protože jed v nich zakódována korejská mentalita. Oni nechtějí primárně tvořit automobilový svět s vlastní identitou a silou značky. Oni chtějí primárně jen prodávat. Cokoliv. Hlavně at se to prodá...
To je rozdíl od H/K a značek, jako je VW, Škoda, Audí, BMW, Peugeot, ... Proto korejci můžou dělat dobrá auta. Ale budou to stále JEN dobré výrobky pro trh. Nic víc.
To je rozdíl od H/K a značek, jako je VW, Škoda, Audí, BMW, Peugeot, ... Proto korejci můžou dělat dobrá auta. Ale budou to stále JEN dobré výrobky pro trh. Nic víc.
H/K se nedaří..aha ..tak cíle,plán byl asi výš,ale nedaří..no nevím.Jinak máš pravdu ..výroba a prodej aut ..stejně jako ve všem a všude se dělá jen a jen pro kšeft a pro zisk.Nic víc v tom nehledej.
b) chtěl byste pracovat na střední manažerské pozici ve výrobních závodech Hyundai nebo KIA s perspektivou mezinárodní kariéry?
I přes zvyšující se kvalitu a prodeje vozů obou značek nepřichází u mne v úvahu při výběru nového dvoulitrového vozu pro denní plnění pracovních úkolů.
Důvody spočívají především v odlišnostech korejské kultury, která nestaví člověka na první místo cílů podnikání. Domnívám se, že tradice evropských automobilek preferuje zájmy uživatele automobilu a tuto prioritu lze v konstrukci a designu automobilů relativně snadno rozpoznat/pocítit.
Ohledne ankety😒br /> jsem nad
a) ne, rozhodne ne (nejmensi zlo je asi naftova Sportage, ale i tak)
b) ne dekuji nechtel ps: mezinarodni kariera = skoleni na Slovensku >😁 a pro radne prdolezky po roce vylet do Koreje >😒]
Napriklad tohle fakt tedy zazivat nechci [odkaz] pominu li fakt jako pohodli a ekonomiku jizdy a nakonec i porizovaci cenu. Tedy Hundaie ani kia bych se nebal
Manželce zvažuji koupit ojetý Tucson.
Sám bych si byl ochoten koupit Kiu, pokud by nabízela auto, které se mi líbí a vyhovuje mi, Hyundai jen kvůli značce spíš ne.
Pracovat v H bych nechtěl.
Jirko V8, místo s největším výskytem hoven je tvoje hlava.
ASX nebrat, nahoře huj dole fuj. Interiér hnus (ale někomu to nevadí).Co už ale vadí je to, že auto hnije odspodku. Ne až tak kastle, ale podvozkové díly. Šrouby zarezávají, problémem se stává i blbá geometrie...
Cenový pád Stingeru bude jak skok z nuselaku...
Tak ale rozumiem, ze niektorych ego a image nepusti uz z principu...
Takze za me se nemam ceho bat a vzdy sem se servisem vychazel 😄
2) kdybych musel zmenit pracoviste a byl kousek od automobilky, tak nevim proc by ne, navic skoro vsichni co delaji nejaky prumysl u nas v republice nebo dopravu atd...tak delaji pro automobilky, at uz Skoda, Hyunda, Kia atd...ani o tom kolikrat sami nevi, kam jejich vyrobek jde.