Novinky
Anonym
prodeje v USA za 2018😒br />
Buick Regal - 14 118 ks( 2017 11 559 ks)
Buick Cascada - 4136 ks (2017 5595 ks)
Buick Encore - 93 073 ks (2017 88035 ks)
Buick Envision - 30152 ks (2017 41040 ks)
Buick Cascada - 4136 ks (2017 5595 ks)
Buick Encore - 93 073 ks (2017 88035 ks)
Buick Envision - 30152 ks (2017 41040 ks)
Elixir
Mondeo kombi s full led sa uz zacalo predavat - [odkaz]
Nikde som sa ale este nedocital ci sa jedna o facelift alebo je to len uprava v ramci modeloveho roku. Nevidim totiz ziadnu zmenu na prednom narazniku, ani v interiery, kde by podla vsetkeho mala byt zmenena radiaca paka u automatickej prevodovke za otocne koliesko.
Nikde som sa ale este nedocital ci sa jedna o facelift alebo je to len uprava v ramci modeloveho roku. Nevidim totiz ziadnu zmenu na prednom narazniku, ani v interiery, kde by podla vsetkeho mala byt zmenena radiaca paka u automatickej prevodovke za otocne koliesko.
Anonym
jo ale prodávaj tu svojí těchniku dál, jenže jako Buick v USA/CAN/Cína atd
wakantanka
No neviem, ale podľa mňa to zdieľanie techniky veľmi GM nefungovalo, keďže Opel len vyrábal stratu až sa ho nakoniec zbavili.
Chybí mi také nějaký názor na to, proč vlastně strategie one-Ford nefungovala. Například u GM sdílení konstrukce funguje (Opel-Buick), i když jsou trhy velmi odlišné (Evropa USAČína). Jistě jsou příslušné modely velice dobře přizpůsobeny lokálním zákaznickým prioritám a proto je lze vyrábět dostatečně ekonomicky. Pokud Ford designoval Mondeo v Americe prioritně podle požadavků amerických zákazníků (u poslední generace tomu leccos napovídá), pak se neúspěchu v Evropě nedivím.
Shrnutí článku pana Bureše: trocha informací o tom, že se připravuje reinkarnace Bronca pro USA, Mach 1 pro USA (aniž by byl zmíněn odhad tržního potenciálu pro Evropu a Čínu), a o aktivitách pro Evropu nic kromě baby-Bronca s perspektivou 2021 > ... Opět tedy nic navíc oproti Motor1. Proč redaktoři ACZ pracují zpravidla jen od stolu a nepěstují vlastní kontaktní kanály k získání skutečných informací? Jak potom mám rozumět [odkaz] ?! Zase ta samá přežvýkaná břečka jako loni?