Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
_Karel_
Tak za mě trochu překvapení, já bych tak nehlasoval, ale neupírám Focusu kvality, gratulace vítězi.
Uživatel_5340709
aby tradiční automobilka jako je Ford, vykázala některé konkurenty (Chondaj 😄 ) do patřičných mezí! :yes:
Floyd
Tak za mě žádné překvapení, z finálové pětice jasná volba, Focus udělal největší mezimodelový skok. Gratuluji a přeji úspěšný prodej!
Btw, na ten superdlouhý "článek" jsem kliknul ne proto, že bych netušil jak anketa dopadla, ale protože mě zajímalo těch 42 příspěvků v diskuzi. A ejhle, plných 27 z nich mají na svědomí dva borci, co si mastí triko nad VW koly. Hmm, koukám jak moc lidi ta anketa zajímá :no:
Btw, na ten superdlouhý "článek" jsem kliknul ne proto, že bych netušil jak anketa dopadla, ale protože mě zajímalo těch 42 příspěvků v diskuzi. A ejhle, plných 27 z nich mají na svědomí dva borci, co si mastí triko nad VW koly. Hmm, koukám jak moc lidi ta anketa zajímá :no:
Nebyla tam Škoda, tak nemůžeš čekat velkou diskusi.
A co teprve kdyby Škoda byla a nevyhrála. >😁
A co teprve kdyby Škoda byla a nevyhrála. >😁
A co teprve, kdy tam škoda byla a vyhrála. 500 příspěvků minimálně.
Ano, v diskusi proto letos (po čtyřech dlouhých letech) absentují nejen tradiční příznivci mladoboleslavské produkce, ale zejména početná, velmi produktivní, skupina "AntiSchade". 😉
Njn, tak mimořádně zajímavá a nesmírně významná anketa a někdo si dovolil zaplevelit tradičně plodnou diskusi pod ní, ...a tak ses na ni celý rok těšil.
Co zkusit další podobně důležité ankety, příště třeba Auto roku v Krušných horách...
Co zkusit další podobně důležité ankety, příště třeba Auto roku v Krušných horách...
>😒]
Naštěstí redakce přispěchala s dalším článkem o této úžasné anketě a prostor pro odbornou diskusi tak ještě rozšířila. :yes:
Jinak až na prohození Ceeda a X5 jsem trefil i pořadí 😉 [odkaz]
Musím uznat, že barevné kombinaci bílé s černou střechou u Fokusu na fotce bych rychle přišel na chuť, to se povedlo.
Jo a mám tip na Auto Roku 2020 : Škoda Scala... kde si mohu vsadit?
PS: o rok to vidim u vas na scalu aj ja ... a mozno aj u nas ... ale popravde paci sa mi cim dalej tym viac hoc samozrejme este o nej skoro nic okrem par info a fotiek neviem... ale scala ma moje sympatie.. takyto sikovny hatch uz konecne serioznych proporcii od skody by som bral :yes:
No a nebo Ford přichystal lepší chlebíčky, než PSA... >😁
ale inak P508 nebol daleko zda sa od "prekvapka" .. a kedze pred rokom to u nas vyhral stinger hoc nie je masovy ani lacny a zbural vsetky tie sutazne sablony ... tak verim ze aspon u nas P508 vyhraje :yes:
sused ma na predoslom bielom swifte cierne 16tky disky v lete ... a mozes mi verit a nemusis... ale posobia mensie pohlad ako moje klasicke 15tky... a su tak tmave ze ani ich nevidno... za mna proste nepaci sa mi to a prave swift je este hodne "vysoky" a akysi masivny tak tam by som uz tmave kola nedaval vobec ...
ta cierna je len opticky klam [odkaz] 😉 .. asi je zrejme ze sa tam lahsie usadi spina ... a aj lom svetla spravi svoje .... popravde som si aj ja myslel ze ta lomena plocha po okrajoch je kusok tmavsia ako zbytok disku... ale zda sa ze nie je
Byly 2 verze
Ve výsledku jsou kola světle stříbrná, takže trochu zklamání.... po pár km v tomhle počasí zešedly a je vše ok >😁
A k tomu Fokusu by mi nejvíc sedla tato kola v kombinaci s bílou
[odkaz]
Tady ještě jiný obrázek na kola Fokusu, snad půjde
[odkaz]
Stříbrná na kola klasika je, ale bílá teda moc ne. Na závodní speciál dejme tomu, ale to je trochu jiný příběh.
Bílá kola se fakt hodí jen na taková auta
[odkaz]
[odkaz]
>😒] Nebudu se záměrně vyjadřovat...
G5GTI😒br /> [odkaz]
G6GTI😒br /> [odkaz]
[odkaz]
Letní18" i zimní 17" jsou v kombinaci leštěný kov/černý lesk.
To není žádný optický klam. >😒]
Ten tvůj odkaz je na základní (pro G5GTI) 17" Denver v klasické celo stříbrné, za příplatek byly 18" Detroit v kombinaci leštěný kov/šedá metalíza (uvnitř).
A G6GTI mělo (taky za příplatek) ta samá kola (18" Detroit) akorát místo šedé metly byly kombinované s černým leskem. A protože máme i G6GTI v Carbon Steel Gray, tak jsem ta letní kola prostě prohodili.
Osobně bych X5 jako vítěze neviděl a rozhodně bych si na něj nevsadil, protože je to auto z vyšší cenové a taková v ČR v této anketě nevyhrávají (až na rok 2011, kdy vítěz bylo opravdu to nej auto - MB SLS díky jiné metodice), první místo berou auta, která nabízí solidní value/money, což X5 v prémii jistě umí, ale už to není dostupné tak, jako kdyby to byl třeba Kodiaq, který nadneseně nabídne také velký prostor i slušnou jízdní dynamiku i když vše o řád horší.
Nechci tím X5 urazit, jen je to spíš favorit do jiného druhu ankety, než auto čr 😉