Ekonomika
Tak Audi, minimálně co se týče A4,6,8 v ČR těžkej debakl (v rámci D3). Evropský čísla jsou přece jen milosrdnější, ale konkurenti neměli propad kvůli WLTP, a daří se jim líp. Někdo (v Audi) něco dělá špatně.
Líbí se vám od nich něco? Mě se hrozně líbila předchozí generace A6. Teď jsem vybíral auto a z těch jejich obrovských dotykových ploch a unifikovaného designu jsem vážně nadšený nebyl. I ty interiéry už mi nepřijdou tak hodnotné jako dřív.
tady všichni při uvedení trh vyčítali vysokou cenu. Ovšem s odstupem doby se zdá, že cena byla naopak podstřelená. Jak jinak si vysvětlit třetí místo ve střední třídě za supem a pašíkem s pohodlným náskokem na zbytek pole.
To ma práve vcelku šokovalo. Sám som patril k tým, ktorí kritizovali VW za prestrelenú cenu "prebúchaného Passata" a tipoval som, že ceny budú musieť ísť hodne dole. Zjavne som sa mýlil a Arteon ľudia skutočne (tak ako to VW prezentoval: [odkaz] ) vnímajú ako prémiovejšie auto a sú zaň ochotní platiť aj prémiovú cenu.
Jo.. a nedávaj na něj třeba nějaký brutální slevy? Jakože si přijde fešák pro pašíka do firmy a tam na něj hned "vemte Arteon, budete frajer, dám dvoukilo dolů a máte to skoro jak za pašíka.."?
Fakt nevim, jen se ptám.
Fakt nevim, jen se ptám.
Môže byť, ale keď som sa bol previezť na vtedy novinke a zisťoval zľavy, tak len symbolicky v jednotkách percent, pričom Passat bol zľavami násobne vyššie (nejak 5% Arteon vs. 15% Passat, presne už neviem).
No v Porsche Smíchov mi nabízeli na firmu slevu o něco menší (cca o 8😖 než na pašíka nebo na supa. Takže vzhledem k rozdílu ceníkových cen je pořád cenově hodně nad oběma jmenovanými.
Já i dovolím o Arteonu trochu zafantazírovat a dám takovou teorii.
Firemní jezdci, kteří mají solidní rozpočet a omezená auta na mainstream (Typicky Passat/Superb) mají možnost nově fasovat i Arteon 😄 O soukromém ( i když by se o tom dalo polemizovat, protože si to koupil taky na svou firmu) Arteonu vím jen o jednom 😄
Firemní jezdci, kteří mají solidní rozpočet a omezená auta na mainstream (Typicky Passat/Superb) mají možnost nově fasovat i Arteon 😄 O soukromém ( i když by se o tom dalo polemizovat, protože si to koupil taky na svou firmu) Arteonu vím jen o jednom 😄
U nás jeden súkromný je, tam tak trochu podozrievam, že to bola voľba ovplyvnená manželkou a zlatou farbou. >😒]
No třeba u nás ve firmě dáváme lidem rozpočet a koupit si mohou co chtějí. V ceníku před WLTP si jeden koupil Arteona v nějaké nejnižší výbavě tuším elegance s 2.0 TDI, dnes už by se do něj rozpočtově nevešel, protože po WLTP ceny ještě o něco zvedli a jak píši výše slevy dávají horší než na pašíka. Na druhou stranu když má někdo rozpočet 1.4 mio, s dph, tak se mi nezdá, že by brousil tady, ale protože i ceny prémie jdou pomalu ale jistě nahoru, tak možné je všechno.
Netlačil VW práve Arteon masívne do fleetov? Podobne ako tlačil Hyundai i30 liftback? Ja by som príčinu videl práve tam.
suhlas.. ono arteon zobral iste hodne zakaznikov podla mna superbu inak tazko vysvetlit pokles superbu o 2000 kuskov... rovnako mam citak ze co to arteon uz uchamtol aj mazde 6 aj mondeu... ale celkovo aj tak stredna trieda pada... ludia si uz za podobne peniaze kupia dnes sikovnejsie stylovejsie a praktickejsie SUVecka 😉 a mat tak 25 tacov tak aj za mna radsej 4x4 outlander s automatom ako nejaky klasicky superb 😉
Děkuji, že jste si dal práci se sestavením tabulek.
Nechápu ale komentáře k jednotlivým tabulkám: mnoha slovy komentujete jen to, co je v tabulkách vidět na první pohled- kdo se umístil na prvním, druhém a třetím místě, o kolik aut se ten a ten model v prodejích propadl a pod.
Ani jedno slovo k příčinám vývoje prodejů v jednotlivých segmentem. Bylo by vážně zajímavé znát vývoj ree😜ortů ve srovnání s loňským rokem, bylo by zajímavé znát dopad zvyšování cen aut v roce 2018 na prodeje a pod.
Jste schopen tyto a další zajímavé informace sehnat a sesmolit pro čtenáře ACZ?
Nechápu ale komentáře k jednotlivým tabulkám: mnoha slovy komentujete jen to, co je v tabulkách vidět na první pohled- kdo se umístil na prvním, druhém a třetím místě, o kolik aut se ten a ten model v prodejích propadl a pod.
Ani jedno slovo k příčinám vývoje prodejů v jednotlivých segmentem. Bylo by vážně zajímavé znát vývoj ree😜ortů ve srovnání s loňským rokem, bylo by zajímavé znát dopad zvyšování cen aut v roce 2018 na prodeje a pod.
Jste schopen tyto a další zajímavé informace sehnat a sesmolit pro čtenáře ACZ?
suhlas.... pisat o tom co vidime v tabulkach su zbytocne omacky .... navyse SUV maju dnes aj 50 modelov ... takze zobrazit len prvych 10 je hodne uzka tabulka... tu by som dal aj kludne 15 az 20 najpredavanejsich ... uz samozrejme vyssia stredna trieda tam postaci aj tych 5 najpredavanejsich.... tam ani nie je o com pisat
cest porazenym..klasika SUV nam opat vladnu a prerastena mega stredna trieda aj giganticka vyssia stredna opat padaju na dno .. a to podla mna este nie je koniec a o rok to bude este vacsi debakel... navyse aj SUV este nie su na vrchole... no este to bude zaujimave do buducna so strednou triedou podla mna.. aj s tou vyssou strednou... celosvetovo tieto segmenty hodne klesaju uz.. teda nielen v eu ale aj v amerike ..
Nechápu, že ve velkejch MPV vůbec nevidim klasický borce typu Alhambra, Sharan, Galaxy.. to fakt už nikdo nekupuje? Dyk jsou to nejlepší rodinný auta..
A pro redakci, nemůžete dát odkaz na zdroj informací?
[odkaz]
Tam si auta zařazují prodejci, takže každý jak chce. Jediná korekce kterou redakce udělala je ta, že Octavii ze střední třídy dala do nižší střední, ale kopanců tohoto typu je tam celá řada.
Vejde se 7 lidí, je to 4x4, projedš na chatu a rodinu odveze, na co Alhambru, která stojí +/- stejně.
A ti, kdo nemají tak velký budget, nebo jim SUV nestačí sáhnou rovnou po Transporteru a Tranzitech
Osobně mi spíš zaráží neúspěch Mégane, je to velmi dobré auto a za super cenu. Nepoptával jsem, ale možná v silnějších motorizacích tak levný nebude... nevím ?
Že nacpeš do Kodiaqu to samý jako do Alhambry fakt neni pravda..
A ty velký dodávkoidní typu Tranzitu sou prostě furt uskákaný dodávky. Transporter je maličko jinde, ale zas drahej, jak to prase..
A kdo žije opravdu aktivně, volí rovnou Transporter/Tranzit, kam dá kola, nebo se i vyspí... dnes už je hodně civliních verzí
Rozhodně nezatracuji variabilitu velkého MPV, ale né všichni, kdo jej mají, ho využívají pořád.
Překladač Google!
Inak tie MPV zaujali aj mňa, najprv si hovorím, že s tou kategóriou to nebude až také zlé, ako sa hovorí, keď až do 7. miesta sú predaje v tisícoch; potom pozerám bližšie, že sú to skôr úžitkáče resp. také pracovné verzie než čistokrvné MPV typu Sharan.
[odkaz]
:yes: :yes:
Páč moje "stará plečka" s DPF měla výfuk i po 260tkm čistý, na rozdíl od zánovního moderního benziňáku s najetými desítkami tkm. Poznali? Budeme věřit? 😄
Že tenhle materiál existuje = si zpochybnil a doplnil uráženim = no teď víme že existuje = tak zkoušíš zpochybnit aspoň co v něm je :yes: >😁
Myslíš že to zpochybnění metodiky = nějak pokreje to blábolení = že neexistuje? 😲 😉
Nebo za to jakej máš ty cit = a zase netrefíš kdo má pravdu a kdo naprosto totálně = k tématu plácá 😄
Nicméně ten fakt že místo Pašíka C5 = je fakt prča a pro někoho jistě skoro infarkt 😄
Skoro stejná prča jako když ty si jeho věty o NOx opsal = místo ofotil >😁
A nejspíš = nepochopil >😒]
Napovim ti = něco podobnýho psal k DPF filtrum
Napovim ti znovu = něco podobnýho bych já psal kdyby mi EU a další instituce po planetě = chtěly omezit třeba příkon [odkaz] hele a už HLASUJ A VYHRAJ [odkaz]
Že by sis toho taky konečně všiml.
Jeden rok (2016) ÚAMK tvrdí, že 70%, druhý rok (2017) 9%. Obrázek si soudný člověk udělá sám.
Myslíš že se Karel za to vysmívání urážení že tenhle průzkum vůbec neexistuje = omluví?
Uvidíme jak se postaví k týhle realitě = měsíce popíral tragickou realitu V6 TDI a WLTP a předtim zas a taky a nikdy se neomlouvá
A od jistý doby radši nesází >😒]
Když sem tohle zmínil a napsal zdroj = mám to z tištěný verze tohle je jen takovej výcuc = reagoval jako obvykle = "když sem to nečet já tak nic takovýho neexistuje" a doplnil jako obvykle urážkou = toho kdo to narozdíl od něj čet a zná >😁
Pak přidal zpochybnění místa testů = poplet to s něčim co si našel asi pomocí gůglu :yes:
A přidal další urážku a zpochybnění 😄
Takže dnešní reakce že takovej způsob testování je pod jeho intelektuální úroveń = je vlastně = krok nahoru >😒]
A pokud vezmu souhrn prodejů 3er a 4er ve srovnání s C-Klasse (ve které jsou všechny karos. varianty vč. kupé), pak je to pro bmw v roce 2018 moc pěkný výsledek, vzhledem k výběhovosti stávající generace. Výrazně novější modely audi (A4, A5) se do tabulky ani nevešly.