Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePropadáky českého trhu. Tahle auta byla v roce 2018 u nás nejméně prodávaná
37 komentářů
twistedTSD
Je obdivuhodné, jak Alfa dokázala cenovou politikou pohřbít své předokolky. Julietta se za motorizaci z Tipa a výbavu-nevýbavu neštítí žádat 600.
JuckiCZ
Docela mě překvapila absence Hondy.
V tabulkách nejprodávanějších značek v ČR bývá hodně vzadu, v první desítce nebyla snad nikdy a tady není ani jeden její model.
Upřímně jsem to čekal aspoň u Jazzu, všude všichni píšou, jak je předražený a očividně si to nemyslí každý - nebude to zas taková raritka, jak se může zdát :yes: .
V tabulkách nejprodávanějších značek v ČR bývá hodně vzadu, v první desítce nebyla snad nikdy a tady není ani jeden její model.
Upřímně jsem to čekal aspoň u Jazzu, všude všichni píšou, jak je předražený a očividně si to nemyslí každý - nebude to zas taková raritka, jak se může zdát :yes: .
Jazzů se u nás prodalo 212.
Jazz má kamarádka a přestože je to takové asexuální, tak je v tom hodně místa, uvnitř příjemné materiály, nejede to tak úplně špatně a navíc je to naprosto spolehlivé. Jako sňatek z rozumu mezi malinkýma bych Jazz nepodceňoval.
Hodně dobrý číslo, to jsem opravdu nečekal!
Asi mě naočkovali všichni okolo, steří neustále tvrdí, jak je to za tu cenu neprodejný 😁.
Ale otázkou je, kolik je reálná cena, ceníkových 470k je opravdu docela dost a z mých zkušeností je u Honda docela obtížné další slevu získat...
Asi mě naočkovali všichni okolo, steří neustále tvrdí, jak je to za tu cenu neprodejný 😁.
Ale otázkou je, kolik je reálná cena, ceníkových 470k je opravdu docela dost a z mých zkušeností je u Honda docela obtížné další slevu získat...
Fabia prodá 20.000, Yaris 2.000 a Jazz 200... je to prostě o dva řády méně než domácí značka (budiž) a pořád o řád méně než přímý konkurent z Japonska. Já si teda dobrý číslo představuju jinak.
Škodovku bych neřešil, u nás prodeje totálně neodpovídají kvalitě, ale zvyklostem.
Yaris a Jazz je jasnej, ikdyž taky trochu z jiného rybníka - Yaris je čistě levné auto, Jazz je prostorově, výbavou i cenou jinde.
Šlo ale spíš o to, že jsem vzhledem k četnosti řečí o přemrštěné ceně Jazze a jeho neprodejnosti čekal v ČR maximálně pár desítek prodejů ročně, číslo přes 200 mě velmi překvapilo.
Honda asi nepotřebuje prodat v ČR 20 000 Jazzů ročně, pravděpodobně by to nedávala ani kapacitně, v celosvětových prodejích na tom Jazz není vůbec špatně, určitě je na tom líp, jak Fabia a u Yarisu si netroufnu hádat.
Yaris a Jazz je jasnej, ikdyž taky trochu z jiného rybníka - Yaris je čistě levné auto, Jazz je prostorově, výbavou i cenou jinde.
Šlo ale spíš o to, že jsem vzhledem k četnosti řečí o přemrštěné ceně Jazze a jeho neprodejnosti čekal v ČR maximálně pár desítek prodejů ročně, číslo přes 200 mě velmi překvapilo.
Honda asi nepotřebuje prodat v ČR 20 000 Jazzů ročně, pravděpodobně by to nedávala ani kapacitně, v celosvětových prodejích na tom Jazz není vůbec špatně, určitě je na tom líp, jak Fabia a u Yarisu si netroufnu hádat.
Arese
Zajímalo by mě, kam zmizel Renault Twingo, který importér kvůli minimálním prodejům na podzim vyřadil z nabídky? 😲
"Twingo už není" 😉
No dobře, ale kolik se ho tedy za loňský rok (do vyřazení z ceníku) prodalo? Nebo se Twingo "odstěhovalo do Humpolce"? >😁
Tyjo, to si to v těch statistikách neumíš najít sám? 35 za prosinec (což mimochodem stačí na bednu, #3) a 98 celkem.
Umím, ale nechtělo se mi. 😄 Takže díky. Ovšem jestliže se za zhruba 3/4 loňského roku na českém trhu prodalo 98 Twing, tak moc nechápu, proč ho český importér zařízl. V českých poměrech to totiž zase není tak hrozný výsledek... 😲
jam2015
[odkaz]
😉
😉
defusiq
Impreza se přeci v roce 2017 v ČR neprodávala, jak mam rozumět těm prodaným kusům? To je v tom i STI?
Prodávala se od listopadu 2017. Já ji kupoval na konci listopadu 2017. A jen tak mimochodem pro český trh jich bylo v roce 2018 určeno 40 ks a těch pár kusů navíc bylo dovezeno nad plán. Pokud jsi člověk chtěl v říjnu objednat imprezu (bylo jen pár skladovek) tak už měl smůlu, protože některé varianty nešlo ani předobjednat z důvodu vyčerpání celkové kapacity pro Evropu. Takže propadák to taky není!
CHerokee
Jaguar XE..to nechápu. V rodině je jeden kousek a je to skutečně držák. Výborné auto, které se jízdně a designově předčí i německou prémii.
Možná kdyby dealeři nedrželi jen dieselové verze a měli lepší marketing...
Možná kdyby dealeři nedrželi jen dieselové verze a měli lepší marketing...
Jag nutně potřebuje fl. Nynější model hodně zaostává za německou konkurencí.
Jaguar vyráběný v UK je hodně drahý. Jestli to budou vyrábět na Slovensku, pomůže jim to.
Ono "držet" vozy na salonu je dost drahá zábava ….. Věřím tomu že by chtěli. Ale je to v jejich možnostech?
BassHunter
Taková Alfa MiTo se mi taky zrovna moc nelíbí, třídveřák s ošklivým vzhledem. Jinak čísla prodaných kusů docela srandovní u některých značek.
RS
Ne, že by to bylo důležité, ale vždy se mi líbí kategorie s malým SUV Renagade vs. středně velkým SUV Yeti [odkaz]
Těžko nazývat propadákem DS7, která se začala prodávat na konci roku, těžko nazývat propadákem CC, které má od poloviny předminulého roku nástupce a evidentně tedy jde o nějakou zapomenutou skladovku.
Důvod tak nízkého čísla registrací se ale u všech dá logicky vysvětlit. CC a C4 Aircross se už loni oficiálně neprodávaly, šlo tak o poslední registrované skladové kusy. Maserati Gran Turismo a Ferrari FF pak patří do kategorie sportovních automobilů, jejich registrace jsou vždy nízké. A Cupra Ateca vstoupila na trh až před koncem roku, a tak více evidovaných kusů zkrátka nestihla zaznamenat."
[odkaz]