Novinky
"...Motor s interním označením EJ25 má navíc kované písty a spojovací tyče, které jsou nejen lehčí, ale také tužší...."
Mám takový návrh - místo těch "spojovacích tyčí", nebylo by lepší používat raději dlouhodobě zažitý český název "ojnice" ?
Mám takový návrh - místo těch "spojovacích tyčí", nebylo by lepší používat raději dlouhodobě zažitý český název "ojnice" ?
To by šlo...jenže Bureš.
Patlal se s tímhle článkem - překládal většinu věcí z cizojazyčného webu, jak jinak.
No a narazil na "překladatelský oříšek"...Connecting Rod
(něco jako metelesku blesku)
Connecting - spojovací
Rod - tyč
Takže takhle to asi vzniklo. O nějaké další kontrole nebo práci nějakého editora se na tomto serveru snad ani nemusíme bavit.
>😁 :-!
Patlal se s tímhle článkem - překládal většinu věcí z cizojazyčného webu, jak jinak.
No a narazil na "překladatelský oříšek"...Connecting Rod
(něco jako metelesku blesku)
Connecting - spojovací
Rod - tyč
Takže takhle to asi vzniklo. O nějaké další kontrole nebo práci nějakého editora se na tomto serveru snad ani nemusíme bavit.
>😁 :-!
>😒] :yes:
Ahoj Karle,
tak co, jak je to s tema trhama US vs EU 😉 ?
tak co, jak je to s tema trhama US vs EU 😉 ?
Co máš konkrétně na mysli, Done?
Do diskuze pod Toyotou Corolla jsem vyvracel to, ze se prodava jen na zaostalych trzich.
A sice tim, ze velke procento se prodava v USA.
S poznamkou, ze to je podle me nejnarocnejsi trh sveta 😉
[odkaz]
A sice tim, ze velke procento se prodava v USA.
S poznamkou, ze to je podle me nejnarocnejsi trh sveta 😉
[odkaz]
No, príma. A co tě zajímá? Jestli jsem po dvou týdnech změnil názor?
Na základě toho, že Subaru tohle auto do Evropy nepošle? A to má být důkaz, že je USA trh náročnější, než Evropský? >😁
Subaru do Evropy posílá - no, to co sem posílá. Evropani to moc nechtějí, amíci to kupují jak diví. Tak i tenhle "bonbónek" pošlou jen amíkům.
Nemám to Subaru za zlý, chápu to, ale jako důkaz údajné větší náročnosti USA trhu to vážně nevidím.
P.S. Mimochodem, tak mě napadá - vážně má být důkazem tohle ukrutně zaostalý auto? Se spalovacím motorem? S obrovskými emisemi? Bez elektrického pohonu? Pro "nejnáročnější trh"?
😲
Na základě toho, že Subaru tohle auto do Evropy nepošle? A to má být důkaz, že je USA trh náročnější, než Evropský? >😁
Subaru do Evropy posílá - no, to co sem posílá. Evropani to moc nechtějí, amíci to kupují jak diví. Tak i tenhle "bonbónek" pošlou jen amíkům.
Nemám to Subaru za zlý, chápu to, ale jako důkaz údajné větší náročnosti USA trhu to vážně nevidím.
P.S. Mimochodem, tak mě napadá - vážně má být důkazem tohle ukrutně zaostalý auto? Se spalovacím motorem? S obrovskými emisemi? Bez elektrického pohonu? Pro "nejnáročnější trh"?
😲
Jj v Evrope si muzes nakonfigurovat trivalec s radiem z nejvyssi vybavy, ale zase treba bez adaptivniho tempomatu. A za priplatek digitalni displej. A za dalsi priplatek UI asistentku. To je panecku vyhoda.
A ten trivalec si muzes vybrat mezi peti vykonovejma variantama 😄
A nejsilnejsi bude 4x4, v kombiku :yes😒br /> A sice je to nepohodlny, ale zase to hodne uveze..
A hlavne - ma to nejvic nejlepsi slicovani.
PS Tohle ukrutne zaostale auto (jestli myslis Subaru z clanku) ma alespon pro petrolheada smysl. Narozdil od Kodiaq RS. Jinak obrovsky emise mam prirozene na mysli predevsim dieselovy podvodny..
A ten trivalec si muzes vybrat mezi peti vykonovejma variantama 😄
A nejsilnejsi bude 4x4, v kombiku :yes😒br /> A sice je to nepohodlny, ale zase to hodne uveze..
A hlavne - ma to nejvic nejlepsi slicovani.
PS Tohle ukrutne zaostale auto (jestli myslis Subaru z clanku) ma alespon pro petrolheada smysl. Narozdil od Kodiaq RS. Jinak obrovsky emise mam prirozene na mysli predevsim dieselovy podvodny..
Já mám velmi často pocit, že ty hodnotíš vyspělost aut podle emisí - aspoň to tak pořád píšeš. Přitom za litrový tříválce nevděčíme touze ubohých hloupých evropských řidičů, ale velmi přísným emisním požadavkům evropské vrchnosti. Která nás do budoucna nereálným snížením emisí v podstatě nutí k EV. A ty, místo abys jásal, náhle vykládáš, jak jsme vlastně zaostalí. Na rozdíl od amíků, ke kterým se pořád vozí z celého světa auta s motory, které jsou v Evropě emisně neprůchozí. Teda na naftu jsou o něco přísnější. Takže ti jde jen o naftu? Leží ti pořád v hlavě bl.bá naftová oktávka, kterou se tu často oháníš? Nějak ti nerozumím. Ne první pohled to vypadá jako nějaká selektivní slepota - co se ti líbí je ok (např. Subaru STI), i když má vysoký emise. Měl by sis v klidu promyslet, co vlastně chceš, jaký názory vlastně zastáváš. Ať to nedopadá jako v diskuzi pod X5.
😄
😄
Ahoj Karle,
No je videt, ze uz se trochu zname 😄
Nejdriv k tem emisim: EU vzdy kladla duraz na CO2, coz mi tolik nevadilo.
Bohuzel cesta, kterou se vydaly evropske automobilky - diesel, bylo to nejhorsi z hlediska emisi ohrozujici zdravi (napr. NOx)
Dalsi pro me nepritazliva cesta jsou turbomoturky s mizernou spolehlivosti.
Asijske (Japonsko, Korea) reseni mne prijde mnohem lepsi - hybridy.
Ale to uz neni o EU, ale o mistnich (nemeckych) automobilkach, jejich kartelech, lobbingu, podvodech atd.
Jinak zkus si precist tu diskuzi u X5 do konce, mozna pochopis 😉
[odkaz]
Evropsky automobilky jsou na chvostu v inovacich vlastni vinou, potrebou okamziteho zisku a nulovou ochotou riskovat neco noveho (viz predevsim VW). Z toho nemuzeme vinit EU!
A kdyz bych jeste porovnaval EU a USA, tak vozovy park je mi zde mnohem blizsi. Nesmyslny pick-upy v USA to je nehorazny plytvani. Asi to budes zase tezko chapat 😄 Ale ja nemam vyhraneny nazor ani na EU ani na USA.
EU se snazi vic o globalni ochranu. A bohuzel hrube zanedbala lokalni emise.
USA klima neresi. Ale zase ma na lepsi urovni lokalni skodlive emise. A ochrana spotrebitele je tam na mnohem vyssi urovni. Tam je zakaznik opravdu pan. Tady vladnou koncerny.
PS Naftova Oktavka mi samozrejme v hlave lezi, kdyz ji mame ve firme jako pool auto a ja s ni obcas jezdim. 1.6 TDI je charakterem jeden z nejhorsich motoru ktery znam. Treba prevodovka (odstupnovanim) a odezva na plyn je asi to nejhorsi co jsem kdy zazil. 5i kvalt tragedie - ve meste musis jet na trojku. A celkovy komfort - odpruzeni, akusticky, nebo to o co se opira prava noha - to je tragedie u zanovniho auta za pul milionu. A o tom, kolikrat prekracuje EU6-C normu NOx - skoda slov.
A to nemluvim o tom, kdyz potkam nejaky starsi diesel na silnici - vetsinou samozrejme Oct 😉
Vysvetlil jsem to srozumitelne 😄 ?
No je videt, ze uz se trochu zname 😄
Nejdriv k tem emisim: EU vzdy kladla duraz na CO2, coz mi tolik nevadilo.
Bohuzel cesta, kterou se vydaly evropske automobilky - diesel, bylo to nejhorsi z hlediska emisi ohrozujici zdravi (napr. NOx)
Dalsi pro me nepritazliva cesta jsou turbomoturky s mizernou spolehlivosti.
Asijske (Japonsko, Korea) reseni mne prijde mnohem lepsi - hybridy.
Ale to uz neni o EU, ale o mistnich (nemeckych) automobilkach, jejich kartelech, lobbingu, podvodech atd.
Jinak zkus si precist tu diskuzi u X5 do konce, mozna pochopis 😉
[odkaz]
Evropsky automobilky jsou na chvostu v inovacich vlastni vinou, potrebou okamziteho zisku a nulovou ochotou riskovat neco noveho (viz predevsim VW). Z toho nemuzeme vinit EU!
A kdyz bych jeste porovnaval EU a USA, tak vozovy park je mi zde mnohem blizsi. Nesmyslny pick-upy v USA to je nehorazny plytvani. Asi to budes zase tezko chapat 😄 Ale ja nemam vyhraneny nazor ani na EU ani na USA.
EU se snazi vic o globalni ochranu. A bohuzel hrube zanedbala lokalni emise.
USA klima neresi. Ale zase ma na lepsi urovni lokalni skodlive emise. A ochrana spotrebitele je tam na mnohem vyssi urovni. Tam je zakaznik opravdu pan. Tady vladnou koncerny.
PS Naftova Oktavka mi samozrejme v hlave lezi, kdyz ji mame ve firme jako pool auto a ja s ni obcas jezdim. 1.6 TDI je charakterem jeden z nejhorsich motoru ktery znam. Treba prevodovka (odstupnovanim) a odezva na plyn je asi to nejhorsi co jsem kdy zazil. 5i kvalt tragedie - ve meste musis jet na trojku. A celkovy komfort - odpruzeni, akusticky, nebo to o co se opira prava noha - to je tragedie u zanovniho auta za pul milionu. A o tom, kolikrat prekracuje EU6-C normu NOx - skoda slov.
A to nemluvim o tom, kdyz potkam nejaky starsi diesel na silnici - vetsinou samozrejme Oct 😉
Vysvetlil jsem to srozumitelne 😄 ?
Jezdíval jsem kdysi hatchbackovým STi, to auto bylo ošklivé, ale strašně charizmatické, dnes mu bohužel ujede nejeden silnější Golf a i u toho umí dobře vypadat.
Jezdil jsem Foresterem a Outbackem, dokonce i v málo vídaných H6 a 2.5T v letech 2007-2008, auta byla jiná, motory byly jak se dnes říká potentní, dobře ovladatelná, zábavná,pak jsem přesedl do novějšího Foresteru a Outbacku a auta jakoby něco ztratila a upřímě, mezi novým Outbackem a auty jako VW Alltrack, XC70 nebyl na silnici velký rozdíl, navíc měla spolehlivější a výkonnější nafty.
Chápu, proč lidi sáhnou za své peníze do řad konkurence, která jim nabídne něco, co vypadá bohužel líp, je rychlejší a mnohdy i spolehlivější (bavím se o naftě, ale i benzinové 2.5ky ztratily něco z výkonu a charakteru v průběhu let).
P.s. Auto vypadá na obrázku zdrcnutě
Líbí se mi, jak se vše okolo nás svádí na Evropu-EU, za všechno špatné může EU, vždy někdo jiný, ale můžeme si za to sami. Vybíráme si auta taková, která nám vyhovují, málo žerou, jsou hezká a dobře jedou...kdo toto pochopil, ten prodává...
Opravdu se cítíš jako žid v koncentráku?
Pletes se, spoustu zajimavych aut koupis jen v USA.
Viz Honda: Accord, Insight, Clarity
O Tesla M3 asi psat nemusim 😄
A z druhe strany Chevrolet Camaro Zl1 1LE..
Dieselovou Octavku te v US nezhomologujou kvuli emisim 😉
A Camaro 1LE v EU kvuli aerodynaimickym prvkum nebezpecnym pro chodce >😁
PS Nedavno jsme meli diskuzi s Karlem.
Mne by v US Octavka nechybela 😄
Ale u nas mne chybi modelu spousta..
U Camaro ZL1 1LE to tak ale proste neni 😉
Stejne jako s Oct do USA >😁
Takze mas vlastne pravdu, diskutujeme si tu krasne 😄
Prirovnani se mne sice taky dvakrat nelibilo.
Ale i v kontextu s timto clankem se da pochopit.
Jestli se ti nelibi zminovat koncentracni tabory - chapu.
Jestli myslis otazku doslova, tak ne 😉
Za me - nabidka evropskych aut je katastrofalni. Bez orientace na delsi budoucnost.
Snad krome Renault Zoe.
Evropsky motory jsou vetsinou slozity a nespolehlivy. O problemech s emisema snad ani psat nemusim.
Hybridy v podstate zadny. EV - krome Renaultu slaby.
Ja jsem EU optimista. Nicmene v autech byl vliv koncernu, ostatne jako v jinych oblastech, prilis silny.
Prijde mi, ze EU haji (snazi se - pochopitelne) zajmy evropskych automobilek.
Nicmene vysledek je.. jako v pripade dieselu kontraproduktivni.
A jako obvykle izolace (podpora dieselu mirnejsimi emisnimi normami a ke vsemu jejich neduslednou kontrolou a tim padem nedodrzovanim) vede k zaostalosti. 8-s
nějak ses v tom zamotal.
Reagoval jsem na pradědu, jehož odpoveď na Ozzyho "Ty jsi do Evropy spadl z helikoptéry teprve včera, že?" mi připadá pravě hloupá, a chtěl jsem po něm odpovědi na Ozzyho otázky "Rád bych se zeptal, čím jsi v roce 2019 v ČR omezen ? Co ti ta zlá EU zakazuje ?", které mi právě jako hloupé vůbec nepřipadají. Dodatek "Opravdu se cítíš jako žid v koncentráku?" od Ozzyho byl pouze reformulací předchozího pradědova komentu.
Jinak s druhou polovinou příspevku vesměs souhlasím, jen s tlakem na dízly se ukazuje, že je vlastně produktivní - moderní dízly jsou dnes čistší než benzíny.
To je jako brečet, proč se tady nekonzumuje tolik rýže a nudlí, jako v Asii, nebo hovězího, jako v USA........ 8-s
Kdyby byl celý svět stejný, byla by to nuda...
Dalším důvodem je skutečnost, že výrobní kapacity Subaru jsou pevně dané a holt na Evropu nic nezbude i když by poptávka v Evropě byla. Mimochodem i ta Impreza 1.6 nešla koncem roku ani objednat, protože přidělená kvóta pro rok 2018 byla vyčerpaná.