Novinky
klasik klasiku 60 let stejny look stejny profil.maloktera a snad zadna automobilka si neudrzela stejnou nezamenitelnou vizaz u svych stezejnich modelu.jsem asi sam,ale me se nejvice libi 968 kabrio.
Jedno z mých nejoblíbenějších. Prvně jsem jej spatřil v NFS: Porsche Unleashed a hned jsem se do něj zamiloval.
[odkaz]
ten zvuk motoru je prostě ...
[odkaz]
[odkaz]
ten zvuk motoru je prostě ...
[odkaz]
Ty's hral NFS Porsche Unleashed ? Ty vazne asi nebudes zas tak starej >😁
:-! že váháš
A co predchozi dil? Kde byl tusim opet McLaren F1! A myslim, ze i vubec prvni moznost zniceni auta v NFS >😁 To mi delalo velky problemy...Jinak NFS II je legendarni, tusim ze pak byla i nejaka rozsirena verze ne? Special Edition myslim...ale uz nevim co navic obsahovala
NFS Hot Pursuit 2. Tu mám asi nejradši. Navíc do ní existuje spousta pěknejch aut a má krásný tratě. Zejména ty středomořský mám rád.
ten byl taky super, ale já zásadně jezdil v konkurenci McF1, a to Mercedes Bend CLK-GTR [odkaz]
Já zásadně končil poslední ve svém XKR. >😒] >😁 Než jsem pochopil, že když vyměním Ford TS50 za Jaguar XJR15 tak mám šanci...
XKR? V tom jsem jezdil taky :yes:
Tak člověk samozřejmě zkusil všechny auta, ale v čem jiným bych měl jezdit... 😉
tak u mě to bylo jasné - MB SLK, Jag, 550 a pak CLK GTR >😒]
SLK? Tam bylo myslím CL, SL a CLK GTR, ale asi si myslel to SL...
bavíme se o čtverce ne? 😐 Možná som volaký zmetený
No já měl na mysli Hot Pursuit 2 což byla myslím 6ka...
[odkaz]
tady je seznam. Ja mluvil o High Stakes (pro me 4, v seznamu 6). Problem je, ze v seznamu vidim 2 hry, ktery vubec neznam
tady je seznam. Ja mluvil o High Stakes (pro me 4, v seznamu 6). Problem je, ze v seznamu vidim 2 hry, ktery vubec neznam
tak to já mluvil o 4, proto ten rozdíl. HP2 jsem nehrál
Tak ho zkus, nebudeš zklamanej.
Ja uz ani nevim v cem jsem na konci jezdil...Ale McL to asi nebyl, protoze toho jsem vzdycky dovezl na srot a XKR se mi blbe ovladalo. Vim, ze prechod na silnejsi auto byl pro me docela problem nez jsem si zvyknul 😄 Jinak jeste zpatky k NFSII : pamatujete tu slideshow? To byla bomba 😄
dvojku jsem neměl tu čest, tedy jen málo u kámoše... až od trojky, ale tu si taky pamatuji matně
O hodne jsi prisel...zlamal jsem na ni 2 joysticky >😁 100x jsem si mohl rikat, ze nezalezi na tom jakou silou tlacim na joy nebo klavesu...porad jsem na to tlacil jako blazen. Vcetne naklaneni do zatacek. Jo a trojka taky nebyla spatna - prvni pursuit mod...dodnes vim nazev oblibeny trate: Atlantica 😉
No já si pamatuju i dobu, kdy jsme s kamarádem byly vyplesklý z Dogde Viper v demu! k prvnímu NFS.
A pak ve dvojce se perfektně driftovalo s Lotusem Esprit :yes: jo a v tom NFS Porsche jsem měl jako mladej svišť občas problém udržet první Turbo a 935 na silnici :-! >😁
Kdo hral NFS2😡E tak urcite bude vedet [odkaz]
tam byl ford GT90 a BMW Nazca etc? Trochu si vzpomínám
No samozrejme nutnost pro všechny plackaře, tolik placek vč. xj220... Škoda že v tu dobu ještě nebyla možná obstojnější grafika.
No frcel jsem na 3dfx Voodoo prvni generace >😁 ale to asi vsichni
Já ne, dyt to ani snad žádnou 3d akceleraci nemělo... 😉 A na P75Mhz to běhalo v klidu...
Jo NFS Porsche.... nejlepší hra co jsem kdy hrál :yes: dokonce se tam dalo i blikat blinkrama 😉 >😁
a mrkat dalkovyma aby ti uhl neslo? >😒]
ty další NFS už jsou .. no arkády ;-\
taktak :yes: a colina si neskusal?
No Untrgrunt je strasnej, ale MW uz zase jde, dokonce i některý tuningový doplnky docela jdou... Já si třeba udělal Mustanga v národních barvách, švestková modř s bílým a červeným pruhem. 😉
Po podzemce jsem to už nehrál.. zanevřel jsem na to.. občas projedu Moby Dicka, ale tot vše.. ten zvuk když pustíš nohu z plynu je prostě uááá..
Čemu říkáš Moby Dick? Já jsem MW ani nedohrál, ale načítoval jsem to, abych si mohl tunit auta. Hlavně kola atd. Na ty nálepky a hlavně ty kity na to mě moc neužilo.
Porsche 935, byla to prémie v Porsche Unleashed. Abys ji odblokoval, musel jsi porazit vždy testovacího řidiče. Tak se tam dala odblokovat 911 2,7RS, 550 Spyder, 935 a GT1
Aha.. Já Unleashed nikdy nehrál, jen pokusně abych se "svezl" s XJS. Jinak mě Unleashed nechytlo, bylo moc.... no jak to říct a neurazit, prostě moc Porsche.
a v tom to bylo krásné.. a navíc samostatná sekce testovací jezdec :yes:
Nevím no, mě arkády vyhovujou, hry hraju pro zábavu, PU mi přišlo docela těžký, ani ten engine se mi nikterak moc nelíbil, nebo ty tratě, už nevím. Prostě pro Porschefily určitě "must have", pro mě jen další nic moc díl.
mám rád simulátory.. arkády jsou dobré na vyblbnutí, to je fakt.. ale když do něčeho prásknu tak chci aby se to rozletělo na kusy :-!
No jo, tak nezapomeň že výkon počítačů tehdy nějakej závratnej kolotoč destrukcí neumožňoval v rámci závodních her.
To ne, ale vynahrazovali to zhoršenými jízdními vlastnostmi. Dnes už se firmy bojí a když auta licencují tak musí být nezničitelné 8-s
To ani nevím, až teď jsem si po asi roce zahrál HP2, ale jinak už na to nemam čas ani stroj.
Ja hral naposledy neco, kde hlavni bastard jezdil v M3 a tu jsem hrozne chtel projet, takze jsem to dohral i bez cheatu. Ale byla to jinak hrozna pakarna >😁 Doufam, ze nas cte GTI...budeme oznaceni za "plejstejšnový kovboje"!
Někdo honil auta v kompu někdo na koberci.. hen héééén hen hen hééén (řazení s meziplynem) >😒]
"hen heeeen" jsi mel koukam stejnej motor jako ja! Ja teda casem vim zapracoval na otackach a jeste startovani jsem se naucil... >😁
No přesně to mě napadlo, v pondělí usedne GTI k počítači a už budem kovbojové... To si hrál Most Wanted, to bylo docela těžký... Ale na hraní si s autama dobrý. 😄
:yes: :yes: :yes: tak pod toto sa podpisem, a 2x pociarknem 😉 ja som to cele presiel asi 4x
A to nemluvím o tom jak se tam dalo skvěle s těma autama podnikat. A tuning tam byl vlastně taky... v té hře prostě bylo všechno :yes: :yes: :yes:
Jo na bazarech jsem vytřískal majlant >😁
Steve McQueen a jeho film Le Mans. V hlavní roli Steve McQueen a Porsche 917.
[odkaz]
legendární start (tlukot srdce je nezapomenutelný! to jsem prosím viděl film v šesti letech! (21let zpět))
[odkaz]
trocha nehod [odkaz]
[odkaz]
legendární start (tlukot srdce je nezapomenutelný! to jsem prosím viděl film v šesti letech! (21let zpět))
[odkaz]
trocha nehod [odkaz]
Porsche. Jedině Porsche... [odkaz]
Jám jako zarytý Porsche fanda od mala přeji Porsche jen to nej!
Díky Ferdinande!
Mám tu čest jezdit s Tvým odkazem!
Díky Ferdinande!
Mám tu čest jezdit s Tvým odkazem!
Nevím no, mě arkády vyhovujou, hry hraju pro zábavu, PU mi přišlo docela těžký, ani ten engine se mi nikterak moc nelíbil, nebo ty tratě, už nevím. Prostě pro Porschefily určitě "must have", pro mě jen další nezajímavý díl.
Právě ta obtížnost se mi líbila.. testdriver byla má oblíbená sekce 😉
P.S.: cos měl proti mému královskému tygrovi? >😒]
P.S.: cos měl proti mému královskému tygrovi? >😒]
Aha, tak on už to ten systém sám zalamuje, že se mi to dalo až sem na konec. No to neva, tak je tu ten příspěvek 2x. No nějak jsem se nechal zmást a chtěl jsem tvrdit, že to byla verze Henschel. Ale pak jsem si uvědomil, že Tiger(P) pak předělali na (Ferdinand/Elefant) a Königstiger se lišil jen věží.
Umí :yes:
Když mrkneš na tu věž, tak je to Porsche věž.. je "kulatá" 😉
Když mrkneš na tu věž, tak je to Porsche věž.. je "kulatá" 😉
No tak když taky postneš fotku jak z Voloďova zaměřovače... >😒]
noo lepší jsem na rychlo nesehnal. A stejně mám dycky dilema jestli Königstiger nebo IS-2m. Lones ať se nezlobí, ale Pershing byl ... :-!
Ale abys neřekl, tohle by měl být podle mne taky věž Porsche [odkaz]
Ale abys neřekl, tohle by měl být podle mne taky věž Porsche [odkaz]
Jo, myslím že je. Já vím jak to vypadá, to si nemusíš dělat práci. Persching byl možná horší, ale on si snad ani moc nezabojoval. Já nesnášim Sherman. Prostě to je NEtank. >😁
Tak Sherman je typický příklad vítězství kvantity nad kvalitou.. Jeden Panther na 7 Shermanů, brrr.. No co si budem nalhávat do Abramse dělali tanky lepší sověti. I když takový souboj T-80U vs.Abrams.. No nevím na koho si vsadit. :-!
Na Leopard 2A6 😉 Ten já nejradši...
Mě se líbí čtyři tanky - Leo 2A6, T-80UM, Merkava a nový japonský tynk TK-X [odkaz]
Zajímavej. O něm slyším poprvý. No já nevím, mě se z těch úplně současnejch líbí asi jen Leo. Jinak je toho samozřejmě víc. A čím těžší tím mě to víc rajcuje. >😁 >😒]
Moje rec. Obzvlast v Band of Brothers me hrozne irituje >😁
Amíci naposledy dělali dobré válečné filmy v sedmdesátých letech.. teď je to strašný patos.. nejhorší je, ale Pearl harbor! Zlatá Tora, Tora, Tora!
Černý jestřáb byl docela povedenej
jj, hezky překroucená akce. Nebýt italů a pákistánců tak tam pochcípali všichni, o tom tam samo nic není ;-\ Ne nadarmo se o Amících říká, že jsou schopni sami porazit kterýkoliv stát světa, ale nikdy sami žádnou válku nevyhrají. I ta Kanada je ve válce porazila. I když pardon v Panamě to zvládli sami
Ale Band Of Brothers je neskutečná řež a fakt pěkně udělaný... Pamatuju myslím druhý díl. Plíží se po louce, kolem palba, jeden se ptá "kde je tu velitelství (nebo tak něco)?" Ten druhej mu odpoví a ukáže někam za sebe. Tak se ten první trochu zvedne hlavu, aby se jako podíval. Hvízd. Kulka skrz helmu. Žádnej patos. Vizuálně to navazuje na vojína Ryana, ale nemá to takovej nepravděpodobnej příběh. Prostě taková 2.světová v Evropě skoro v přímým přenosu.
BB vcelku šli, ale to je jehla v kupce sena. I když nepřítel před branami byl taky dobrej
Jo Harris i Jude Law (to je teda jméno) zahráli pěkně. Horší bylo to o těch indiánech, to mě nebavilo, myslím že se to jmenovalo kod Navajo. Pearl Harbor není ani válečnej film. To je taková napůl love story. Ale Stalingrad (ted nevím, ono jich bylo myslím víc), to je taky pěknej mord.
asi 2 dny zpatky jsem zrovna koukal na tenhle dil. Je to den seskoku...likvidujou tam pak ty 88ky. Ta scena co popisujes je husta no
No tak to byl myslím druhej díl. A pak lesy v Belgii. Já měl dycky rád Guerneryho, ale tam mu to rozcupuje tu nohu.. No fakt si myslím, že lepší válečnej film, byť je to seriál, není.
Ja ten serial miluju. Uz jsem to videl xkrat. Nektery dily jsou vylozene o rezbe a nektery jsou zase vic citovy. Podle me perfektne v rovnovaze. Jinak mne sedi Winters, Bull a Spears (ten jak je trosku magor a v jednom z dilu probiha skrz nemcema obsazeny mesto a pak se zase vraci). Lesy v Belgii asi myslis Bastogne a jeste jeden
Jo, nechtěl jsem to psát, protože nevím nakolik jsou ty lesy ve filmu podobný těm skutečnejm v Ardenách. Ta vyváženost, včetně hry na city je tam opravdu citlivě dávkovaná... A pak mam rád ty krátký záběry v díle kdy maj toho "schopnýho" velitele jak útočej směrem z lesa na vesnici, tu německou klasiku - "ladung - feuer!". No vizuálně i vyprávěním, ty osobní tragédie za každým z těch vojáků a zároveň to, že prostě zemře a přijde další, a člověk se s tím jakoby musí smířit. To posouvá ten "film" mnohem dál, než jakýkoliv jiný.
Ale tuhle obludu mám stejně nejradši [odkaz]
Aha, tak ted si mě dostal. Ten první na barevný má Porsche podvozek, tak si nejsem jistej, jestli nakonec tohle neměl původně bejt podvozek pro K.Tiger, ale myslím, že ne, že J.Tiger byl o něco delší. Musel bych do literatury... 😉 A tím nemyslím Babičku. I když ta je od Němcový... >😒]
Tak si tam najdi i Sturmtiger, další mazlík >😒]
To byla vadná série, na ne zapoměli přimontovat dělo a proto prohráli válku 😉 >😒] >😁
Ale odpalovalo to 380kg hlubinné pumy >😒]
No já myslím, že těch pár co se jim vešlo dovnitř, plus jedna v hlavni, že tím bojová hodnota klesala na minimum. To byla vyloženě defenzivní zbraň, bez zázemí odkud by přiváželi munici si moc nezastříleli. Kdes přišel na to, že to byly hlubinný pumy? Byť nevím, jestli ten systém není převzatej a upravenej. V principu to vlastně bylo obrovský RPG.
Koukám, že jste se pěkně rozjeli o bojové technice wehrmachtu. Docela se taky o danou problematiku zajímám. Říká ti něco supertěžký tankzvaný Maus???
Myšičko myš pojď ke mně blíž.. (písnička od Buty). Jo něco mi to říká 😉 140tun, kańon ráže 150mm + 75mm, protiletadlový 20mm kańon.. prototyp je vystaven v muzeu v Kublance (Rusko). Jinak kravina nesmírná 8-s
Maus se mi zas tolik nelíbí, tedy spíš že nevypadá jako tank, spíš by člověk řek, že to je moždíř, kdyby to mělo tlustší hlaveň. Ale E-100 by bylo asi použitelnější, taky vypadá o něco víc k světu.
Když už jsme u těch megalomanských projektů které by asi (určitě) nefungovaly - tak existoval projekt na tzv. zemní křižník - tj. monstrum na pásech vyzbrojené věží z kapesní bitevní lodi a poháněné lodním motorem. Projekt se nazýval Ratte - tedy krysa. Hmotnost se měla pohybovat kolem cca. 1000 tun. Naštěstí se to nedostalo ze stádia výkresů. Něco obdobného nechal vyvíjet i Stalin, kde se projektem zabýval leningradský traktorový závod. Tahle obluda měla mít označení KV-5 a snad existoval rozpracovaný prototyp, zničený při něm. útoku.
Hmozdíř? [odkaz] mě to připadá vcelku normálně
moždíř opravdu ne. Byl to v podstatě koncepčně normální tank. Jen trochu přerostlý... 😉
Aby v tom nebyl bordel... [odkaz] Doporučuju, zejména do HP2 se dá dostat spousta krásných aut.
Tak panove a kdo zna tohle [odkaz] [odkaz]
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
no co by došel benzín a do výplaty daleko. Takže:
ehehehe rrrrr (start) heeeen (1st.) hen (vyřazeno) krrrrr (přes zuby) heeeeeen ...
ehehehe rrrrr (start) heeeen (1st.) hen (vyřazeno) krrrrr (přes zuby) heeeeeen ...
😄
507
akoby si to nepoznal matelko, ty náš plejstejšnový pretekár... >😒]
507
No keď som ti pochválil fotky Káčka, hneď si ma napadol a urážal. Tak čo vlastne čakáš, keď sa nevieš slušne chovať?? Najprv sa nauč že k dospelým sa máš správať slušne a potom dačo normálneho napíš ty malý mudrlant... :-!
Bolo by mozne pri rozsiahlych galeriach davat k fotografiam aspon kratke popisky ako nazov auta, model, napr. Porsche xyz a rok? Pri Porsche mi to az tak nevadilo, ale napr. pri starych Fiatoch alebo US autach, to bol dost problem. Uz ked sa na nieco pozerame, tak nech vieme, na co.
Vdaka
Vdaka
Porsche si drží svůj vzhled a koncepci už pěknou řádku let. GT-R je jen počítačový produkt bez duše.
911 je rovnako pocitacovy produkt ako GT-R. Ved podla fyzikalnych zakonov by mala 911 ist zadkom von v kazdej zakrute, nie nadarmo mala davno jedna z nich prezyvku Widow maker...
911 je právě díky tomu, že se drží své koncepce auto s duší.
S čím naprosto souhlasím je, že pokud si Porsche podrží dosavadní koncepci (historický odkaz) a reálné výsledky na silnici, nenajde hnedtak konkurenci.
Ikdyž poslední věta je vyřčena jen tak na jedno oko 😄 , tak tady pozor. Sport a tedy i sportovní auta jsou o výsledcích. Pokud se nastart běhu postaví šampion posledních 5 let, kterého v cíli deklasuje nováček, pak zde máme nového šampiona. Jistě, u aut (pro běžný provoz, tím spíš) to není tak jednoduché, ale je zřejmé, kam tím mířím.