Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Zájem o zánovní ojetiny loni vzrostl o třetinu

7 komentářů

dr.Remorey
ale je to logický. Ty auta nejsou vylítaný, bývaj v záruce a ta cena bývá o cca tretinu až polovinu nižší. Pocitove lepší je pro me ale brát to prímo z autosalonu. Sám jsem si loni z kraje roku už pomalu šel pro novej Outback a nakonec koupil dvouletý Volvo, který me vyšlo a ctvrtinu levnejc, nájezd 50tis, záruka ... a až to budu prodávat za tri roky, ta ztráta taky nebude tak dramatická. Vtip je podle me jen v tom mít na autorizovanej servis, protože za milion mužu mít novej Superb, nebo dvouletou prémii s 3x dražším servisem. Kdo na to má, jsou to rozumne ušetrený peníze.
Ja Prvni 123
No, jo.. akorát, že "Mototechna" jsou pořád starý aaáčka... a nabídka se ztrojnásobila - v důsledku končících "operativních leasingů"...

Takže nabídka určuje poptávku.
vondry87
.. no tak to asi bude muset být pravda :-! :-! :-! :-!
borivojslany
tak když nové auto stojí 1-2 roční platy, tak co čekat že 😄 mám druhou ojetou oktávu z bazaru a pohoda
Jarda100
Jako puberťák jsem si představoval, že až budu velkej, pořídím si nějakou novou úžasnou káru. Když jsem pak povyrostl a začal vnímat i astronomické pořizovací ceny takových aut, rychle jsem vystřízlivěl 😄 Došlo mi, že stejnou službu mi udělá i dobrá ojetina a určitě si při současné nabídce v bazarech vyberu i takový auto, se kterým udělám i hodně parády. Nakonec jsem si vybral SUV - Mercedes u [odkaz] kde mi pomohli vybrat auto, které nebude tak staré a nebude mít moc najeto.
PetrKnopp
Když je tu řeč o zánovní vozy, to je podle mě zajímá volba. Ale ještě pořád to není pro každého, protože to furt stojí dost peněz. Dobré však je, že dnešní především velké bazary jako AAA auto se tohoto trendu drží a nabídky výrazně rozšiřují. Už to není jako dřív, že takové auto se bez známých sehnat prostě nedalo.
PetrKnopp
Už jsem to tady někde psal, ale mám na mysli tohle: https😐/www.aaaauto.cz/…vozy-mototechna/