Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Ferrari je po letech opět nejsilnější značkou světa!

17 komentářů

Hammunasakra
Když už o tom žebříčku píšete = proč ho nepřetisknete? Nebo alespoň výrobce aut? Nebo alespoň TOP 20 kde jsou ještě Toyota, MB a BMW
Ozzman
Ehm.. jako Toyota tam je... ale to Ferari tam nevidím na prvních příčkách >😁

[odkaz]
vondry87
Tady je originální článek. Jedná se o "relativní" index síly značky. Tedy nejedná se o absolutní hodnotu značky. V takové disciplíně by se samozřejmě Ferrari mohlo jít v porovnání s velkými automobilkami zahrabat..

[odkaz]
Kharl.ANTIDIESEL
nj
PADAJ JIM tam mosty, pomalu nemají kde dobíjet [odkaz] rozpočet katastrofálně fmínusu, ale hlavně že si tam leštěj férko...
>😁
>😁 >😁
>😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁
>😁 >😁 >😁 >😁 >😁 >:D
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D :yes:
Hammunasakra
Viz vondry87 = trefils vedlejší stodolu 😉
Ozzman
No, my oba 😄 Ale hlavně, že hoří >😁
Šimpanz
Těžko mohou otisknou TOP 20, když se vyhlašuje jenom TOP 10. Pleteš si Brand Value a Brand Strenght. U Brand Strenght vyhlašují jenom deset společností a letos nejsilnější jsou Ferrari, Sberbank, Deloitte etc. a jiná automobilka než Ferrari v Brand Strenght není.
[odkaz]
Hammunasakra
Jo máš pravdu = dal sem dvě stodoly dohromady ;-\ 😄
vondry87
Deloitte? Těm se za půl roku podařilo zásadně roze*rat společnost, pro kterou teď pracuju. Čekají nás hodně zlé časy a spousta šikovných lidí odejde (ať už z donucení nebo z vlastní vůle). Je fajn vidět, že tu svou mizernou práci umí tak dobře prodat, že za to ještě dostanou ocenění a oni tak vesele a za nemalý peníz můžou škodit dál.
samael
A kdo tvrdí, že nechce, tak buď lže nebo je nějakej divnej. >😁
speedfred
....alebo ho už má. 😉
_Karel_
Tak já moc nelžu, takže jsem asi divnej. Vážně po Ferrari netoužím.
white label
Ne každý touží po sportovním autě, a ne každý, kdo touží po sportovním autě, touží zrovna po Ferrari. Ferrari je legenda a žádnou možnost svézt se s Ferrari bych si samozřejmě nenechal ujít. Své peníze (za své sportovní auto) ovšem nechám raději ve Stuttgartu. 😉
Roland Von Wagen
Jsem divný. Mít peníze na sportovní auto, tak je to 911.
beibej
Já zase Ariel Atom.
white label
A já pro změnu Persil Proton. 😉
beibej
Taky dobrá volba >😁