Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lexus bude reagovat na Cadillac Escalade a Lamborghini Urus

24 komentářů

Anonym
pro pomatené bukvice z reklamky chce reagovat na výtvory nejvěhlasnějších značek automobilismu?
Jakoby slepá smrdutá vrána upínala svůj bezmocný zrak k nebesům a krákorala, že se postaví mocnému orlu!
Kde byla tahle pseudoznačka, když Ferruccio ve vzteku na Enza začal vymýšlet Miuru nebo nedejbože když Cadillacy se šestnáctiválcema jezdily ve třicátých letech Amerikou?
JirkaV8
A kde byl Enzo kdyz nas Horymir skakal na Semikovi z Vysehradu? To mas to stejne, kazda doba ma svoje. Zrovna Lexus kastroly nedela. Ze je doba falesnych koncovek vyfuku a zvuk motoru z repraku, to je pak pravda.
Anonym
Jak píšeš. Každá doba má svoje.
Tahle doba má záchody pro třetí pohlaví v německých základkách, migranty ve Švédsku, co pobírají větší dávky než má důchod Švédka, co tam celý život pracovala a žila. Děcka, co sáňkujou místo na saních na tabletech a oslavuje se start supersilné rakety, která je slabší, než ty z osmdesátek. ...a tak do toho pěkně pasuje Lexus. :-!
Hammunasakra
Víš že Chris Harris a Jeremy Clarkson se shodli = na nejlepšim autě který kdy řídili :-!

Zjevně to s tebou zapomněli konzultovat >:-[]
Joab
Jojo, Skoda Yeti to tehdy byla.
Hammunasakra
To víš že jo oba zešíleli a za nejlepší co řídili maj Škodu Yeti :yes: >:D

Hele ty :no: a :yes: co s tvym příspěvkem během chvilky přibyly = těma si chtěl říct co? :-)
Joab
Tys nevidel ten dil, jak prohlasili Yeti za nejlepsi auto na svete? Vsechno vydrzi, pojede na okruhu Ferrari, pristane na nem vrtulnik.. no a takhle presne to bylo i s tim nejlepsim autem na rizeni.. proste dobra sranda :yes:
Hammunasakra
Jo to sou, i když dřív mě to bavilo víc = dneska bych dal přednost víc realitě = nic proti srandě

Ale já mluvim o tý realitě = Chris Harris a Jeremy Clarkson se beze srandy shodli že nejlepší co řídili je = no prostě že naserou fosteka :-)
Joab
Jakoze kdyz je pro ne nejlepsi Skodovka, tak je to sranda, a kdyz Lexus, tak je to realita? Cece.. tak teda jo ;-)
Hammunasakra
Cece.. tak asi je fakt nejlepší auto co oba kdy řídili [odkaz] ;-)
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
Mě ještě Lexus příjemně nepřekvapil nikdy...čili kámo, bojím se, že to neklapne :-)
Hammunasakra
Viz já 18:48 = to je taková nápověda kde by mohla bejt chyba :-)
Arese
Tak když se kouknu na fotografii toho Lexusu LX, tak už se vůbec nedivím, že mu to Eskaláda v Americe tak nandavá! >:D Nehledě na to, že i image a tradice tohoto Cadillacu tento nevkusný japonský výtvor totálně válcuje. :-)
Anonym
You rule, bro! :yes:
wakantanka
Mno donedávna mal Cadillac doma image auta pre dôchodcov, od 80 rokov s nijak valnym spracovaním a spoľahlivosťou. Naproti tomu si už prvý LS vybudoval povesť výborne postaveného a spoľahlivého auta. Takže tak. :-)
Joab
No aby taky ne, kdyz vzali eskovej Mercedes, okopcili ho a vydavali za konkurenci opravdovejch aut.. jasne ze si ho par zoufalcu koupilo, a protoze se s nim stydeli jezdit, ani se moc nerozpadalo.
Bohuzel, kazda dalsi generace uz vic a vic ukazuje, ze Japonci sice umej slusne vrazdit velryby a kostit ryby, ale auta jsou trochu jina dispiclina..
ondreii
>:D
wakantanka
No jasne a tých zúfalcov bolo tuším ďaleko viac ako tých čo si mohli dovoliť Sko. :-)
ondreii
ty jsi mi ale hlava ! >:D
unicorn64
trailer [odkaz] [odkaz]
detailne [odkaz]
nazivo [odkaz]
info [odkaz]
Enjoy! :-)
Arese
Chce se mi zvracet... 8-s :no: :no: :no:
Hammunasakra
No tak nechlastej a nežer jak prase

Konzervativní Leonek [odkaz] to fakt neni to je fakt :-)
Pallermo
Nevim kde furt zdejsi pisalkove berou info, ze chteji konkurovat Lambu a podobnym vozum...Nikdy sem to na tiskovkach neslysel a vzdy mi to vyvratili samotni lidi z Lexusu a to se nebavym o nejakem servismanovi, ale o nejvyssich mistech :-)