Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Lexus bude reagovat na Cadillac Escalade a Lamborghini Urus

24 komentářů

Arese
Tak když se kouknu na fotografii toho Lexusu LX, tak už se vůbec nedivím, že mu to Eskaláda v Americe tak nandavá! >😁 Nehledě na to, že i image a tradice tohoto Cadillacu tento nevkusný japonský výtvor totálně válcuje. 😄
Joab
Jojo, Skoda Yeti to tehdy byla.
Anonym
pro pomatené bukvice z reklamky chce reagovat na výtvory nejvěhlasnějších značek automobilismu?
Jakoby slepá smrdutá vrána upínala svůj bezmocný zrak k nebesům a krákorala, že se postaví mocnému orlu!
Kde byla tahle pseudoznačka, když Ferruccio ve vzteku na Enza začal vymýšlet Miuru nebo nedejbože když Cadillacy se šestnáctiválcema jezdily ve třicátých letech Amerikou?
Anonym
Jak píšeš. Každá doba má svoje.
Tahle doba má záchody pro třetí pohlaví v německých základkách, migranty ve Švédsku, co pobírají větší dávky než má důchod Švédka, co tam celý život pracovala a žila. Děcka, co sáňkujou místo na saních na tabletech a oslavuje se start supersilné rakety, která je slabší, než ty z osmdesátek. ...a tak do toho pěkně pasuje Lexus. :-!
Anonym
Mě ještě Lexus příjemně nepřekvapil nikdy...čili kámo, bojím se, že to neklapne 😄
Joab
No aby taky ne, kdyz vzali eskovej Mercedes, okopcili ho a vydavali za konkurenci opravdovejch aut.. jasne ze si ho par zoufalcu koupilo, a protoze se s nim stydeli jezdit, ani se moc nerozpadalo.
Bohuzel, kazda dalsi generace uz vic a vic ukazuje, ze Japonci sice umej slusne vrazdit velryby a kostit ryby, ale auta jsou trochu jina dispiclina..
Anonym
You rule, bro! :yes:
Joab
Jakoze kdyz je pro ne nejlepsi Skodovka, tak je to sranda, a kdyz Lexus, tak je to realita? Cece.. tak teda jo 😉
ondreii
>😁
Joab
Tys nevidel ten dil, jak prohlasili Yeti za nejlepsi auto na svete? Vsechno vydrzi, pojede na okruhu Ferrari, pristane na nem vrtulnik.. no a takhle presne to bylo i s tim nejlepsim autem na rizeni.. proste dobra sranda :yes:
Arese
Chce se mi zvracet... 8-s :no: :no: :no:
ondreii
ty jsi mi ale hlava ! >😁
Pallermo
Nevim kde furt zdejsi pisalkove berou info, ze chteji konkurovat Lambu a podobnym vozum...Nikdy sem to na tiskovkach neslysel a vzdy mi to vyvratili samotni lidi z Lexusu a to se nebavym o nejakem servismanovi, ale o nejvyssich mistech 😄
Hammunasakra
No tak nechlastej a nežer jak prase

Konzervativní Leonek [odkaz] to fakt neni to je fakt 😄
Hammunasakra
Cece.. tak asi je fakt nejlepší auto co oba kdy řídili [odkaz] 😉
unicorn64
trailer [odkaz] [odkaz]
detailne [odkaz]
nazivo [odkaz]
info [odkaz]
Enjoy! 😄
wakantanka
No jasne a tých zúfalcov bolo tuším ďaleko viac ako tých čo si mohli dovoliť Sko. 😄
Hammunasakra
Jo to sou, i když dřív mě to bavilo víc = dneska bych dal přednost víc realitě = nic proti srandě

Ale já mluvim o tý realitě = Chris Harris a Jeremy Clarkson se beze srandy shodli že nejlepší co řídili je = no prostě že naserou fosteka 😄
Hammunasakra
To víš že jo oba zešíleli a za nejlepší co řídili maj Škodu Yeti :yes: >😁

Hele ty :no: a :yes: co s tvym příspěvkem během chvilky přibyly = těma si chtěl říct co? 😄
wakantanka
Mno donedávna mal Cadillac doma image auta pre dôchodcov, od 80 rokov s nijak valnym spracovaním a spoľahlivosťou. Naproti tomu si už prvý LS vybudoval povesť výborne postaveného a spoľahlivého auta. Takže tak. 😄
Hammunasakra
Viz já 18:48 = to je taková nápověda kde by mohla bejt chyba 😄
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Hammunasakra
Víš že Chris Harris a Jeremy Clarkson se shodli = na nejlepšim autě který kdy řídili :-!

Zjevně to s tebou zapomněli konzultovat >😒]
JirkaV8
A kde byl Enzo kdyz nas Horymir skakal na Semikovi z Vysehradu? To mas to stejne, kazda doba ma svoje. Zrovna Lexus kastroly nedela. Ze je doba falesnych koncovek vyfuku a zvuk motoru z repraku, to je pak pravda.