Ekonomika
Chyba nejaka vyzaz sedanu... to zadne okno az na veku kufra sedan nie je... ako lift inak dobre, FL pomohol, z predu to je fajn, zadok a profil uz moc nie pre mna.
Nové 2.0 TDCI je od Forda nebo opět od PSA? A co LED světlomety, zvýšila se účinnost? Četl jsem, že si na to majitelé dost stěžují..
Já mám adaptivní LEDky a rozhodně naopak chválím - viditelnost skvělá, automatický přepínání dálek super a i natáčení funguje jak má 😄 …. kolega co má v suzuki Vitara je teprve děs a běs - když někdo přisedne dozadu, tak než se světla srovnaj, tak oslní 10 aut....
Mluvíš o LED v Mondeu?
Samozřejmě že v Mondeu 😄 Jel jsem právě v tý Vitaře s LEDkama … je to rozháraný, nedržej vůbec "směr" na výmolech to je jak diskotéka …. Mondeo opravdu co se týče LED světel žádná připomínka....
Díky za info. Zajímalo by mne spíš porovnání s konkurencí třídy, tj. Passat, Insignie (tu jsem jel) a 508, možná i Mazda 5 je má... Mám dojem, že rozdíly budou znatelné.
Mazda 5 asi tazko, ta sa uz nepredava. Ale Mazda 6 ma led-svetla uz v zaklade (aj s automatickym prepinanim na dialkove), a od vybavy "revolution" (prostredna z piatich) uz aj matrix-led. Tie svietia fakt vyborne...
Mondeo ma led-svetla (ale nie led-matrix) az od "Vignale". Nizsie stupne maju obycajne halogeny, co teda povazujem v strednej triede za tazky fail...
Mondeo ma led-svetla (ale nie led-matrix) az od "Vignale". Nizsie stupne maju obycajne halogeny, co teda povazujem v strednej triede za tazky fail...
Jsi si jist, že Mazda6 používá Matrix?
Bol som u rakuskeho predajcu, tam som si na 100% isty ze v modelovom roku 2019 ma Mazda6 od vybavy Revolution tzv. "matrix-led". Maju tusim len 10 segmentov a nie su az take super-spickove ako u niektorych premiovych znaciek, ale aj tak som bol ohromeny. Ale trochu si ma zneistil, ci je to tak aj na sk/cz. To si musim overit...
Obycajne halogeny/xenony Mazda pre model "6" uz ani neponuka. Aj v zaklade su uz led-svetla s natacanim a automatickym prepinanim stretavacie/dialkove. Takisto hned v zaklade ma Mazda6 aj hud-display (farebny, na celne sklo), alebo adaptivny tempomat.
Obycajne halogeny/xenony Mazda pre model "6" uz ani neponuka. Aj v zaklade su uz led-svetla s natacanim a automatickym prepinanim stretavacie/dialkove. Takisto hned v zaklade ma Mazda6 aj hud-display (farebny, na celne sklo), alebo adaptivny tempomat.
LED ve fordu jsou "hloupejsi". Umi nekolik rezimu podle rychlosti jizdy a podle toho zda jsi ve meste ci mimo, ale neumi vykryvani segmentu. Co do dosvitu si ale neni na co stezovat, s passatima LED neuvidis dal nez s LED v mondeu, ale kde mondeo ti i pri osamocenem protijedoucim aute zhasne cele, VW vykrije segment. Co do funkcnosti ten system pak nevybocuje z "dobreho" prumeru. Takze casto reaguje blbe a pozde, tedy i v mondeu clovek nejcasteji prepne dalkove svetla manualne sam, nez aby prazil protijedouci a cekal na automatiku. Myslim ze Ham sem kdysi daval nemecky test kde fordi LED system dost ztrhali, ale pokud si pamatuji spravne, tak nejvetsi kritika byla prave na jednoduchost systemu a na skokove predely ve vykrivani, volne viditelne okem, ktere testerum hodne vadili. Ty predely / odskoky / zuby ve svetelnem kuzelu... nebo jak to nazvat... pozoruji taky, ale nechava me to zcela klidnym a nijak mi to nevadi.
Takze celkove nemam duvod nedoporucit, jsou to obstojna svetla, ktera sice zaostavaji za konkurenci co do features, ale vykonove nezklamou a pokud bude odpovidat cena, nevidim duvod si je nepriplatit (cti ocekavam ze ford si za tyhle jednoduchsi LED nerekne stejne jako treba VW za sve slozitejsi LED).
Takze celkove nemam duvod nedoporucit, jsou to obstojna svetla, ktera sice zaostavaji za konkurenci co do features, ale vykonove nezklamou a pokud bude odpovidat cena, nevidim duvod si je nepriplatit (cti ocekavam ze ford si za tyhle jednoduchsi LED nerekne stejne jako treba VW za sve slozitejsi LED).
Ahoj, motor už je Ford ... Jinak Led sviti velmi dobře , stejná zkušenost jako Grimley.
A s čím to porovnáváš, jels i v něčem jiném s LED?
Jo, Passat třeba. Příjde mi to velmi podobné ani u jednoho auta jsem neměl problém, že bych neviděl. A třeba proti Xenonu co má starší Superb je to obojí o level lepší.S prémií srovnání nemám.
Mám S3 a svítí na dvě věci. Potkávací do země (dle servisu OK), dálkové jakš takš. Zkoušel jsem Insignii v noci a to je bomba, vynikající je vystínění aut proti tobě a před sebou, vidíš prostě pořád i to, co se děje na krajnici před sebou, i když jede něco doprotivky, to u S3 prostě nejde. Ale je fakt, že i když má Insignii LED MATRIX, tak u A6 je to o něčem jiném a když jsem se vezl v MB-E, tak to nebe a dudy, prostě v noci den... Ale to ji mimo mé možnosti..
Prémie dává víc světla, čistší a žádné bledé místo. Přišlo mi, že má Mondeo slabší dálková, slušná tlumená světla.
Nevíš, kolik stojí pro zajímavost originál u Forda jeden LED světlomet na Mondeo v novotě?
Jsou to LED s takovou průměrnou svítivostí, ale velmi dobře nastaveným adaptivem.
O víkendu za mlhy a ve tmě se proti mne vyřítilo auto, kterému jedno světlo svítilo na obrysovku a druhé pro jistotu jen skomíralo. To bylo poprvé, kdy adaptiv nezareagoval.. tedy já dříve stačil zasáhnout... Jinak si nemohu stěžovat.
Znalče, bude i výkonnější nafta než je těch 140 kW?
V Mondeu asi zatím v dohledné době ne. Nevejdou se výfukové svody s AWD a bez AWD to ani pes nežere... >😒]
automat je měnič a nebo dvojspojka? Počítám, že tam podle 8 stupňů dali konečně měnič, že? Před faceliftem byla dvojspojka, že?
Před faceliftem mají naftové motorizace dovuspojku ( nevím, jak biturbo), ale benzínový 2.0 EB byl už HDM. Jak to bylo u 1.5EB netuším. Nyní by všechny motorizace měly být HDM.
A opravdu už to není PSA? Protože ty parametry jsou shodné u 2.0 TDCI a 2.0 HDI ...110 kW / 370 Nm,..
Nene, není, dle Fordu by motorizace s označením ECoblue měl být nový motor Fordu. Jak moc je společný s PSA, to nevím, zas tak jsem to nezkoumal, nicméně ja jsem rád, že mám ještě PSA, protože ten motor doposud patřil k tomu lepšímu na trhu 😄 Minimálně co do životnosti.
ta modra. No a to je asi tak vsechno co se k "novemu" mondeu da rict. Bohuzel, jiny nez vzhledovy potencial je jiz vycerpan, cekame na novou generaci forde. 😄
fejslift pomohol, a ceny ford vždy robil tak, že strelil do neba a potom bol celý čas platný cenník X, kde to bolo v norme.
Není možné aby motor s max. momentem 173 Nm měl výkon 138 kW/6000 ot.
Tyto hodnoty se vzájemně vylučují
Tyto hodnoty se vzájemně vylučují
Pěkné auto, hlavbně v provedení St-Line. Ale chybí mi pořádný benzínový motor. Za mořem je za 800k plně vybavený 6 válec v Mondeu.
Ako dlho trva masazna funkcia, alebo po akom dlhom case sa vypne po aktivovani? Mate s tym skusenosti?
...kdy předchůdce byl menší, a přitom lehčí a prostornější? Kdy nabízel i motor 1.6 Ecotec se 6st. manuálem? A kdy byl etalonem předokolkové jízdní agility ve střední třídě a nepůsobil otekle
a těžkopádně? 😲 ;-\ 😒
a těžkopádně? 😲 ;-\ 😒
1.6 Ecotec ? To snad nemyslíš vážně >😁 To je ludra zdechlá >😒]
Ono Mondeo pořád jezdí velmi dobře, jen konkurence už to umí taky, jediné auto mainstreamu, které se mu podvozkově vyrovná je dle mne nová Insignie.
Hele a ještě ti řeknu tajemství.... má elektronickou parkovací brzdu !!! >😒]
Ono Mondeo pořád jezdí velmi dobře, jen konkurence už to umí taky, jediné auto mainstreamu, které se mu podvozkově vyrovná je dle mne nová Insignie.
Hele a ještě ti řeknu tajemství.... má elektronickou parkovací brzdu !!! >😒]
Samozřejmě se jedná o "politovánihodný omyl, ke kterému dochází maximálně jednou za 10 let!" >😁 Měl jsem pochopitelně na mysli přeplňovaný 1.6 Ecoboost! 😄
Ten jezdí super... když jezdí >😁 Jeden máme doma.... už druhý kus v jednom autě...
Když se minulá generace liftbacku s tímto motorem a slušnou výbavou doprodávala za nějakých 490 000 Kč, měl jsem velkou chuť po této velmi lákavé nabídce skočit. Ale potřebovali jsme s naším rodinným autem dost jezdit i po městě, a tam by pro nás Mondeo bylo příliš velké a málo obratné. O něco později jsme proto dali přednost o třídu menšímu kombíku. S Mondeem minulé generace 1.6 Ecoboost jsem tehdy měl možnost strávit celý týden a bylo to moc pěkné svezení. Když jsem se pak ale po pár letech začal dozvídat, že právě motor 1.6 Ecoboost začal lidem klekat, fakt mě to bylo moc líto. A zároveň mě trochu mrazilo v zádech, že nás tyto problémy taky mohly postihnout... 😲
Byly za super ceny, když jsme šli pro Kugu, stálo vedlo Mondeo kombi v nějaké výbavě mezi Trend a Titanium (už nevím, jak to jmenovali), Na krámě bylo asi za bratru 520 tisíc a bylo vybavenější, jak Kuga pro kterou jsme šli, ale bohužel pro rodiče bylo moc velké, třeba by ten jiný konkrétní kus motoru jezdil doteď... no bohužel 😄
Hodně by mne zajímalo porovnání 1.5 TDCI 88kw a nového 2.0 TDCI 88kw...
BTW, co je to preboha za lemra ten motor? 121kW, a zrychlenine 0-100km/h za 10.4/11.2? Cakal by som tak o sekundu menej. Urcite pod 10s. A ze Fordovska dvojspojka je pomalsia a pazravejsia ako manual, to je klinec na zaver...
Tady je 1.5 118kw v aktuálním Mondeu, není to zas taková trága..
uz v case ked bracha kupoval lancera v r. 2011 bol vtedajsi focus 2 po facelifte ( uz vlastne vybehovy model navyse v ponuke este s euro 4 motormi ) nadalej v priemere asi o 2000 eur drahsi ako veskera bezna konkurencia od leonu lancera alebo vtedajsieho aurisu ( tie auta sme spolocne obzerali takze to mam v hlave dodnes ) .. takze nechapem v com spociva to nacenenie fordu .. lebo za mna je ozaj hodne odvazne .. maju tam snad kable zo zlata? alebo volant s vodotryskom? ... ( ved premia to predsa nie je ) ... kto da 13 litrov za zakladnu fiestu s trojvalcom na nejakyxch plechacoch je fakt frajer ... ked za 14 mas leona .... asi aj preto ma ford u nas predaje ake ma...
Fokus je taky dnes nový, 1.5EB byl na podzim jako novinka ve verzi kombi lehce nad 500 tisíc reálné ceny (poptáváno někdy v listopadu cca), ale 3. generace ještě před rokem, se dala sehnat s tímto motorem i kolem 400-450 tisíc a i ve slušnější výbavě.
Kuga například na podzim 2018, když jsme poptávali, byla za 550 v Titaniu, skladovka 1.5 EB R4 i s navigací a dvouzonovou klimou. Což taky bylo hodně zajímavé.
Fiesta už taky padá, reálně se dají ta auta koupit kolem 300 tisíc, pokud nežádáš Vignale či ST.
A proč je Fokus dražší, než Lancer? Protože Lancer je horší 8-s >😒] Má zdechlé motorizace a je už 10 let stejný.. tak asi proto >😁 A určitě Fokus není dražší, než Golf.
... ale komu to pisu, tak nejak jsem tajne doufal, ze tve polo (cenikove jedno z tech rozhodne drazsich aut B segmentu, ne-li rovnou nejdrazsi) te z porovnavani papiru vyleci, ale cekam dodnes marne. 😒
PS: Kdyz uz pises o te premiovce, zkus si nakonfigurovat Audi A1 a pak mi napis co vsechno jsi musel z vybavy obetovat abys ji cenou ztlacil pod 30tis E. Fiesta neni cenikove levna, ale premie, to je furt cenikove uplne jiny svet.
Nicméně my ekonomové správně prognózujem 9 z 5ti krizí = tak uvidíme co to bude tentokrát 😄
Evidentně je něco ve vzduchu = když se populisti chovaj takhle nepřirozeně [odkaz] >😁
Prostě možná bude brzo docela veselo [odkaz] >😒]
sadni si do lancera a uvidis ze je po kazdej stranke lepsim autom ako focus 2 z rovnakeho roku... nesedel si v nom ze mam pravdu ... ale ze je focus lepsi ti je jasne hned... tak ale mylit sa je ludske ani ty nie si neomylny ... a zase kazdy tu mame svoju pravdu takze presviedcat ta ze lancer bol celkovo kvalitnejsi a vyspelejsi nebudem... proste sadni si do focusu 2011 aj lancera 2011 a porovnaj si technologie vybavu cenu zakladu.. lancer nehrdzavie... ma slabsi lak ale ak sa o auto staras nemas ani tuk... za to hrdzavych focusov je na cesatch coraz viac... aj novsich... kolegov z prace ma problemy s elektronikou... to sa japoncovi proste nestane... uz len spolahlivostne aj jazdne je lancer voci focusu 2 lepsou volbou .. skus si vytacat 1,6 mivec a potom 1,6 durateq... porovnaj si zvuk... porovnaj presnost radenia... to je nieco proste neporovnatelne... len bohuzial nie v prospech fordu... samozrejme ze je ford focus 3 alebo najnovsi 4 uz inde ako 2 co je logicke... ale stale tvordim ze focus 2 v casoch lancera z toho isteho roku lespim nebol...
Postřehy jsem ti napsal výše, ale zopakuji 😒br />
Interiér - Fokus měkčené plasty, Lancer tvrdé, Fokus mi přišel o trošku prostornější, byl větši i než MK3.
Přesnost řazení : má Ford jednu z nejlepších, tady bych rozdíl skoro neviděl, pochopím, jestli si to srovnával třeba se starším francouzem... řídil si ten Fokus někdy?! >😁 Proboha !
Motor: záleží s jakým porovnáváš, jestli srovnáváš 74 nebo 85kw Fokus s 86kw Mivecem ? Já jezdil jen 74KW 1.6 a jela dobře, sice to není trhač asfaltu, ale stačí. Je jasné, že o 10kw starší verze pojede hůře...
Zvuk: K tomu se asi nemá smysl vyjadřovat, ne? >😁
Spolehlivost 😒br />
Tady střílíš totálně do prázdna na jednom vzorku auta ! Ano, Fokus možná někdy rezne, ale auto z roku 2011 ? To se k němu někdo chová jako čuně... a problémy s elektrikou? To je taky spíše vyjímka konkrétního kusu. Kdyby si tu napsal, že motory 1.6 TDCi stály za prd, což je prostě pravda, tak neřeknu ani popel, ale na obyčejné 1.6 Duratorq - mimochodem Japonský motor, víš to ? To je trochu... zvláštní.
Pokud má Lancer větší tuhost karoserie - možná, ano, to při zkoušce aut nezjistíš, takže věřím Lamalovi, nemám důvod mu nevěřit, ale že se po 100 tisících objevují vůle v podvozku a v nápravách, to píší i v testech ojetin. Takže on ten Lancer není bezchybičky.... možná, když s ním jezdíte stylem klobouk pár km ročně, tak je jako nový, ale to by bylo každé auto
>😒]
Já mam pocit, že ty si nikdy totiž ve Fokusu nejel, nebo ho neřídil a pokud ano, tak to bylo auto hodně zanedbané a ojeté, jinak by si nemohl napsat takovou kravinu o řazení >😁
P.s. přijeď do Prahy, já tě Fordy svezu... podáváš to totiž, jako když srovnáváš Dacii s Eklasse....A zrovna Fokus 2, je auto, které je širší veřejností pořád dáváno za příklad výborných jízdních vlastností ve své třídě.
Ten titulek nemá chybu >😁
Ale aby to nevyznělo nějak špatně, mne se Lancer líbí, akorát Topper z něj dělá nejlepší auto třídy, aniž by jel v jiném >😁
inak lancer ma vzadu viacprvok... mal ho aj zakladny focus 2? len sa pytam... aj ta 1,6 mivec s euro 5 v lanceri je voci 1,6 durateq s euro 4 o level inde... aj spotrebou aj dynamikou ... ako chapem ze fandis znacke ktoru sam mas... ale v tom case bol lancer dalej.. skoda len ze dnes uz mitsu na taketo vozy hadze boba
nova fiesta je u nas za dane ceny defakto nekupitelna .. asi aj preto som ju videl asi len dvakrat za polrok... teda asi tak casto ako escallade
okrem ineho, focus nema ziaden atmo motor dobry tak ako je 1.8 16V v mitsu... casto sa turbi na cca 200-240k pretoze to vydrzi bez uprav a nezlozi sa... takze s lancera je celkom slusny sleeper, ma dobru karoseriu, aj slusnu bezpecnost a podvozok ktory ma potencial len ho treba trochu poladit a to iste aj motor...
lancer ma tuhu kasnu suhlas... a to uz z principu ( kedze z neho vznikali aj sportove modely ) ... a je aj mechanicky velmi robustny ... ale je tym padom aj tazky ako sucasna o triedu vacsia mazda 6... bola to proste este stara skola ked sa az tak na vahu nepozeralo ale na druhej strane ajj vdaka tomu je to velmi komfortne a plavne auto ktore na ceste len tak nieco nerozhodi.. v zaklade uz 205tky 16tky...a uz v zaklade 7 airbagov ... na tu dobu kto to mal.... focus teda urcite nie .. a ano focus 2 hnije viac jak niektore mazdy... za danu cenovku kolko stal je to hodne smutne ..
Ad lancer: tych tiez vidim tak 5kusov. Do roka. Zato focusov mas na kazdom kroku kopec. Cim to je? Ze by nedocenene auto? Alebo preto ze ked si do toho sadnes tak mas pocit ako v mazde 6? Ale z roku 2002?
rypnutie zabralo aj na inych >😁 😉
lancer je sice tuhy a tvrdy ale zaroven velmi plavny a komfortny... asi za to mozu uz v zaklade pneu s rozmerom 205/60 R16 ... cize vcelku masivne kola
v zaklade mal uz akykolvek lancer v roku 2011 az 7 airbagov... auto je tak tuhe ze obcas radsej poskoci na nerovnosti ale nikde nic nevrzga ani neskripe .... a podvozok? treba kuknut zospodu... ako tank :yes:
Takže se tu vlastně dovíme, že Lancer je tvrdý a skáče, ale je to vlastně dobře, protože je to sportovní !😁 Tohle nám tvrdili prodejci VW u Seata, který na nerovnostech poskakoval jako koza >😁 To né špatný, to sportovní! >😁
Pointa je, že Topper tady plácá páte přes deváté, očividně v jiných autech nikdy moc nejel a mne tu bude říkat, že já jsem v tom ani neseděl >😁 Píše, jak má Fokus gumové řazení (to je řádná blbost) a pak, že Lancer má skvělý podvozek, protože místo, aby nerovnost utlumil, tak radši odskočí >😒] Proto to přirovnání k "sportovnímu" podvozku starých Oktávek/Seatů s tyčí >😒]
Nemyslím si, že Lancer je špatné auto, zabily ho motorizace, interiér a hlavně karosářské verze. Hatchback asi fajn, sedan v ČR a Evropě neprodejný, ale jediné použitelné bylo 1.8Atmo, nafta prý nic moc (není to náááhodou taky slavné TDI od VW jako v Outlanderu? >😁 ). Pak tu byly ostré verze, které jsou fajn, ale to není běžná konfekce, nebo to, co zmiňuješ ty.
Je škoda, že Mitsu rezignovalo a seká jen SUVčka... 😐
Chapem debatu s topíkom, mal som ich tiez vela, niekedy ho chapem inokedy len prevratim bulvy, teraz si somnou pisal posledne dva dni, bude sklamany ked si to precita
😄
Je z něj super vidět
Na malém prostoru je velká kabina
Málo žere a vše na něj stojí pakatel, není tam nic složitého, co by se mělo rozbít
Když ho někdo v Praze poškrábe... who cares? >😁 Je to auto na rozježdění přítelkyně.
Na to, že má 43kw to není brzda provozu, jak je lehké a na sněhu je to zábavné >😁
Rozhodně to není auto, s kterým bych dnes jel na dovolenou i když se nám zrodil s pár kamarády takový blbý nápad, že s ním a jemu podobnými auty pojedeme na v létě Rujánu
>😒]
Ale zase když přesednu do Mondea, tak je to jako přesednout do jinýho tisíciletí >😁
Jo a Clio má manuální převodovku, mechanickou ručku a atmosférickej motor ! To je pro pravé řidiče !!! >😒] >😒]
Take fun auto by sa aj mne zislo o kt sa nemusis bat a vozi ta po meste za par korun... Clio je pre tento rezim stvorene, burat by si v nom nechcel, ale je schopne celkom, za tu cenu co ho kupis je urcite jedno z bezpecnejsich.
Ale když si říkám, že je to zábava, tak to jde... v zácpě je to opruz, ale jinak nic strašného 😄
Sám se divím, kolik těch Clií této generace v Praze v centru pořád jezdí, asi jsem nebyl jediný, kdo měl podobný nápad >😁
Já ho koupil hodně výhodně, kdyžtak napiš SZ, jestli tě zajímá více, ať to tady neplevelíme 😄
diky 😄
Tak předně - zpracování a odhlučnění - Fokus i Golf o třídu lepší, Lancer je uvnitř ohavně plastový. Jak je to auto hezké z exteriéru, tak uvnitř už nic moc.
Navíc Fokus lépe jezdil a tlumil, ve 2. generaci se tím proslavil 😄
A proč byl Fokus dražší? No to já nevím, jaký jste poptávali, jak vybavený, nemohlo to být také tím ?
Tohle není o fanouškovství Fordu, stejně bych ti odpověděl i kdyby si srovnával s tehdejším Golfem, nebo Oktávií. Lancer byl na Evropu až moc obyčejný, nevím v čem byl dále ? Pokud odmyslím ostrou verzi EVO (což i Fokus měl, sice jinak koncipovaný, ale přesto rychlý model RS), tak Fokus si mohl mít v širkém spektru výbav i motorizací a karosářských variant... stejně jako Golf.
Hele, a nějak mi nesedí ty tvé hodnoty o level jiného zrychlení a spotřeby >😁
Lancer 1.6 86kw 10.7s na sto a spotřeba 5,7 ( Haha >😁 To chci vidět)
Fokus 1.6 85kw 10.8s na sto a spotřeba 6,5 kombinace (to už je trochu reálnější spotřeba)
Jistěže, Fokus měl víceprvek ve všech verzích od 1. generace. Až 4. generace v levnějších vezrích v karoserii HB ho nemá. Jinak draží HB a všechny kombi mají i nadále víceprvek.
A že mu Fokus rezne? No já znám zase rezavé Lancery.. myslím, že Mitsu a Ford si nemají zrovna z těchto let výroby nic co vyčítat >😁 Pokud chceš lepší antikorozní ochranu, kup si francouze, nebo nějaké VW.
V čem byl tedy ten Lancer dále než srovnatelný Fokus? Prosím , pověz...
Jen, abych nebyl naštvaný, tak stále v S módu 😉
Pozor a tuhý je tak, že odskakuje >😁 To asi není zrovna to co chci od osobního nesportovního auta.
Já loni kupoval skladovku 2.0 TDCi 110kW v kombíku v Titaniu za 680 000 😄 (je pravda, že u nich jsem bral už třetí auto a nechával jim na protiúčet Focuse Mk3 po FL 2 roky starýho … ale ceníková cena je snad jen do katalogu 😄