Testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTEST V okolí Ještědu jsme vyzkoušeli Seat Tarraco: Víte, kde se vzalo jeho jméno?
18 komentářů
Ozzman
8
na vrchol obsazený pěti redaktory ? Víc mne nezajímá... :-!
wakantanka
3
😄 si ma predbehol, po prečítaní titulku to aj mne napadlo ako prvé 😄
3_diamanty
0
tarraco ich zvladne aj 6 .. snad :😉
Ada je zase tady
Digitální cockpit, bez ruční brzdy, pouze DSG k 4x4, zbytečný laptop ... :no:
rohYpnol
U nás jej zválcuje domácí Karoq.
Na západ pro změnu nikdo nestojí o Seat.
Tarraco je povedené. Mě se hodně líbí. Ale pohledem automobilového trhu je to naprosto zbytečný a zapomenutelný model, který nepřinesl zhola nic nového...
Škoda, od Seatu bych chtěl asi víc. I když ... oproti přeznačkované A4 je to stále docela vodvaz, že 😉
Na západ pro změnu nikdo nestojí o Seat.
Tarraco je povedené. Mě se hodně líbí. Ale pohledem automobilového trhu je to naprosto zbytečný a zapomenutelný model, který nepřinesl zhola nic nového...
Škoda, od Seatu bych chtěl asi víc. I když ... oproti přeznačkované A4 je to stále docela vodvaz, že 😉
Pre toto je skôr konkurencia Kodiaq či ?
A ty jsi nějaký věštec nebo co? >😁 Když nikdo nestojí o Seaty tak proč nestíhají v Martorellu výrobu? Proč musejí nabírat lidi na víkendové směny, aby stíháli nějak uspokojovat poptávku? Proč teď neustále rostou dvoucifernym tempem? Vyjma obdobi vw Wltp? Píšeš nesmysly.
Protože z malých čísel se roste vždy snadno, to jsou ty dvouciferné růsty...
Na jedno vyrobené Toledo byly myslím 3 Rapidy. Tolik k tomu, jaký je o Seat zájem.
Navíc zopakuji nedávná slova, která zněla z koncernového vedení - Seat nesmí být jen Ibiza.
Ano, Leon určitě nebyl propadák a vsázka na SUV je dnes jistotou. Ale ani to nemůže nic změnit na tom, že o Seat je co se koncernu týká zájem až v té čtvrté řadě.
Na jedno vyrobené Toledo byly myslím 3 Rapidy. Tolik k tomu, jaký je o Seat zájem.
Navíc zopakuji nedávná slova, která zněla z koncernového vedení - Seat nesmí být jen Ibiza.
Ano, Leon určitě nebyl propadák a vsázka na SUV je dnes jistotou. Ale ani to nemůže nic změnit na tom, že o Seat je co se koncernu týká zájem až v té čtvrté řadě.
Bubáq
DSG je kritizováno horem dolem, abecedně počínajíce Audi a konče VW, a nic se nelepší. Zatímco PSA už přechází na kvalitativně mnohem lepší klasickou měničovou, Ford rovněž, auta za milión a více se zuby nehty drží cukající a váhavé dvojspojky. To je přeci spotřebitelské peklo, no ni?! proč to lidi furt kupují???
Otázka by měla znít jinak - proč do čím dál méně motorizací nabízejí pořádnou manuání převodovku? 8-s :no: