Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2019

Informace

V roce 2019 se koná již 89. ročník ženevského autosalonu. Vstupenky jsou k dispozici přímo na výstavišti Palexpo nebo na webových stránkách výstavy. Akce se koná do 5. a 17. března 2019, první dva dny jsou určeny pro odbornou veřejnost, pro běžné návštěvníky je otevřeno od čtvrtka 7. března. Výstaviště je otevřeno od pondělí do pátku mezi desátou ranní a osmou večerní hodinou, o víkendu pak od devíti do sedmi. Vstupné pro dospělé činí 16 franků (cca 370 Kč), po čtvrté odpolední stojí vstupenka polovinu.

Termín

Kdy: od 7. - 17. 3. 2019

Kde: Ženeva, Švýcarsko, výstaviště Palexpo, Route François-Peyrot 30, 1218 Le Grand-Saconnex, z Prahy 950 km, z Brna 1.160 km.

VSTUPENKY

Starší ročníky

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Zpět na článek

Citroën poodhalil nový koncept pro Ženevu a zve na VivaTech

18 komentářů

Ada je zase tady
tvůrci kreatur :no:
nathan
Kreatura je tvoje stará. Udělejte si spolu výlet do Lurd, snad ji to tam pomůže.
car
..jak to bylo v Maléry pana účetního..😄
ZZ
... se raději věnovali tomu, jak vyrobit auto. Auto, které funguje. Jezdí rovně, samo nezataci, kde se dá ovládat klima cudlikem. Kde se nezasekne zámek kufru po roce. Ne, to ne. Oni si hrají na výrobce aut. Totálně jim ujel vlak. A v dnešní době je celé francouzské trio kvalitou už dávno za korejcema, kterým se snaží konkurovat už jen cenou. Protože ve všem ostatním jsou všichni daleko dál.
Orm
Volvo S60 2,4 D - koupeno nové - opakovaně nouzové režimy (opakovaně opravy turba), únik hydraulické kapaliny přes spojku, roztržené rozvody v 72 tis. km a generálka motoru.

... tak asi.
ZZ
O XC90 nemá smysl ani mluvit, co? Co budeš kupovat příště?
Orm
Francouze s EOLYSem.
ZZ
Z bláta do louže? Nebo jako že sis na ty problémy už zvyk a chceš to mít pořád >😁
car
Mě nedojmeš 😉 Francouzský auta mám už hodně dlouho,teď Renault..tak nevím o čem píšeš..
Orm
JJ - je určitý živočišný druh, možná nějaký poddruh snad i člověka ... který je přesvědčen, že např. jen das auto von der konzern je auto; že čím tvrdší podvozek, tím lépe; že v metle na hlínách v plný palbě je to ono; že jedině ingot (Jeep) je to správné do terénu ... a že ve Francii neumí dělat auta.
ZZ
Nikdy to neuměli a vypadá to, že se to ani nikdy nenaučí. Pár těch francouzskej krámů jsem měl a všechno stálo za úplnou vyliž kapsu. Mě fakt přesvědčovat nemusíš 😉 Ale přeju ti to, jen ti nerozumím. 😉
ZZ
... se raději věnovali tomu, jak vyrobit auto. Auto, které funguje. Jezdí rovně, samo nezataci, kde se dá ovládat klima cudlikem. Kde se nezasekne zámek kufru po roce. Ne, to ne. Oni si hrají na výrobce aut. Totálně jim ujel vlak. A v dnešní době je celé francouzské trio kvalitou už dávno za korejcema, kterým se snaží konkurovat už jen cenou. Protože ve všem ostatním jsou všichni daleko dál.
Hammunasakra
Ty si nějakej ZZaostalej nebo tak něco? 😉

Nebo viz článek o Porsche prostě jen neZZnalej? 😄
ZZ
Přesně tak. Konečně jsi na to přišel.
Hammunasakra
Máš tu nově 12 příspěvků = to šlo docela rychle ne? 😄
ZZ
Jojo, tvoje stará to o tobě říkala 😉
Hammunasakra
Vidíš jakej seš kecal? Já žádnou starou nemám 😄

A holky co si platim si nic takovýho nedovolej = ty sou za to šťastný >😁 >😒]
Blue Sun
I takhle se dá projevit nedostatek rozumu. Tohle bylo trapné před dvaceti lety.