Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Jak vzniká model auta? Na jedno sedmimístné SUV je spotřebováno 5000 kg hlíny

17 komentářů

AR156
Na Golfa maju uz asi 10 rokov ten isty hlinenny model a len na nom robia korektury >😁
Freddka
Ono by to slo uz dnes. Zvlast v kombinaci virtualni reality a ray tracingu.
Ale ono to neni jen tak. Designeri to proste chteji videt a tvorit nazivo, ono to nazivo vypada a pusobi jinak nez na pocitaci.

Zde je jedno takove video, kde se muzete podivat, jak se dela takovehle Porsche 911, docela zajimavy jaci jsou to detailisti (je tam i testovani 911 atd): [odkaz]
car
Jo,jo..jednou to tak určitě bude.
holden2
a v boleslavi promeni hromadu hliny v hromadu hnoje
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
Je docela možné, že časem takoví lidé jako ten mladý "autosochař" u Seatu přijdou o práci, protože je nahradí rychlejší a levnější 3D tisk.... 😲
Scarab
Ty jo, jako děcko jsem si taky hrál s pastelínou, ale tady to dovedli k dokonalosti 😄 😄 :yes:
Arese
Hmm, nevím o jakém "navážení" a "obsírání" mluvíš. Diskutuju tady řadu let úplně stejně, jako mraky jiných diskutérů. Já jsem se tě jen slušně zeptal, proč se tady vyjadřuješ tak vulgárně. A dočkal jsem se od tebe zase jen sprostých urážek. Ale tady už to nikoho stejně nepřekvapí, Holden = sprostota a vulgarita. Je mi tě fakt líto, musíš být hodně frustrovaný člověk. :-!
holden2
mne u tebe nefascinuje vubec nic. ty si takovy mistni ho*vno a obs*irac co se dokaze pouze navazet do ostatnich diskutujicich.
Arese
Vždy mě fascinuje, jak se dovedeš v diskusích příspěvcích, ve kterých pliveš po škodovkách, poslat do naprostého lidského suterénu! 😉 Nechodí ti nějaký zaměstnanec Škody Auto za tvojí ženou? Nebo sis někdy koupil škodovku a byla extrémně poruchová (tzv. Ádův syndrom)? >😁
holden2
venuj se tematu vosle
Arese
A na té své hromadě diskusního smrdutého hnoje sedí Holden-Moucha! >😒]
Arese
Bohužel to poslední není "možné", ale jisté. Spolu s berňákem jediná opravdová jistota na tomto světě! >😒]
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICERO
CICERO
CICERO