Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Mercedes-Benz třída G: facelift pro klasický off-road

16 komentářů

h.onzyk
Nádhera, těhle krásných krabic je málo ale to je dělá tak krásné a legendární, vedle medvěda mě napadá ještě LR Defender. Mít na něj tak neváhám.
pallas
ty tuším chodíš ku GTI-mu na školenia? Generál G?
no tak tohle neni az takovy jako Humwee 😉 kazdopadne ale tohle je taky bombicka a to auto se mi mooooooc libi, ja sem proste na ty stary hranaty "krabice" :yes:
marianek
A hlavne povedeny. :yes:
Tady vidíte jak se z původně armádního vozu dá udělat výborný bussines. 😉
marianek
Tak zde vidime jak ma vypadat vuz pro chlapy. Kudrlinky pekne chovane pod filcovym kloboukem. :yes:
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
simson33
😄
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pierro
to je škoda že na slovensku v tom jazdia snobi. Tuná v čechách ich jazdí velmi málo... (a to žijem v Prahe).
Géčko sa po skoro 30-tich rokoch existencie stáva klasikom. Som veľmi rád, že Medveď drží túto káru na svete bez zbytočných "imidžových" zmien. Bohužiaľ musím nesúhlasiť s Pierom, a s nechuťou konštatovať, že 80% Géčiek na Slovensku je majetkom ***ov a sliepočiek. Ak by som bol predajca, tak by som pri predaji tejto ikony vyžadoval test zameraný na znalosti o tejto káre, plus IQ test, lebo ikonu si zaslúžia iba tí najlepsší.
da_b0mb
AMEN!
simson33
Taky doufám, že v nabídce ještě dlouho vydrží (alespoň do doby než na něj našetřím 😄
T613
koukal jsem se i na ojeté G, ale mrchy se drží pořád hodně vysoko
Pierro
jo jo souhlas. Tohle neni SUV pro slečinky a blbečky s malejma ... který chtěj masírovat po městě. Tohle je kára pro chlapy, který nejen že na to maj, ale hlavně vědí co kupujou. Doufám, že tahle dnes už klasika vydrží alespoň dalších deset let... 😉
T613
Jedno z posledních aut, které není zasaženo designem pro šampónky. Budiž pochválen MB! :yes: